Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

kızlar gittiniz mi uyku tutmadı yine geldim ama kimse yok ben buralarda dolanıyorum eğer gelen varsa özele msj atsın gelirim

muhabbet şekerim hıııı tuttum ben bu lafı çok hışuma gitti kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

zaten ben kendim hoşum tubacım.... kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

beyazmeleğim okuya okuya bitiremedin yahu gel artık:)))

valla öyle canım misafirim vardı gelemedim :umursamaz:muhabbeti kaçırdım

günaydın kızlar dün amma çok kaynatmışsınız bilsem ben de gelirdim olumunekankayizsmile hepimize hayırlı cumalar olsun inşallah

1.gün==ölçmedim
2.gün==ölçmedim
3.gün==ölçmedim
4.gün==ölçmedim
5.gün==36.0
6.gün==36.4(regl bitti)
7.gün==36.3
8.gün==36.3
9.gün==36.2
10.gün=36.2
11.gün=36.0
12.gün=36.2
13.gün=36.2
14.gün=36.1 su gibi akıntı
15.gün=36.2 su gibi akıntı
16.gün=36.1 su gibi akıntı
17.gün=36.4 su gibi akıntı
18.gün=36.8 midemi bozdum kusuyorum ve isalim / su gibi akıntı
19.gün=36.6 su gibi akıntı
20.gün=36.2 sabahtan uzayan akıntı sonrasında tüm gün akıntı yok
21.gün=36.3 yapışkan akıntı
22.gün=36.3 şaka gibi -kremsi akıntı
23.gün=36.3 kremsi akıntı
24.gün=36.3 kremsi akıntı
25.gün=36.4 kremsi akıntı
26.gün=36.4 (2 gibi uyandım tuvalete gittim sonra da neredeyse hiç uyuyamadım) kremsi akıntı
27.gün=36.5 (uykum sürekli bölündü, uyandığımda da çok terlemiştim)kremsi akıntı sanki biraz daha çok
28.gün=36.6 (yatmadan önce de 37.4 çıkıyordu sabah da böyle çıkınca birden umutlandım test yaptım ama maalesef negatif mafoldumben)
29.gün=36.6 (kontrol ettikçe fark ettiğim beyaz kremsi akıntı - test yapmadım yarın zaten regl günüm ve ağrılarım şimdiden başladı herzamanki gibi)

ya benimde dün 17. gündü
sabah 36.8 çıktı akşam 36.6 nasıl oluo yaaa anlamadım. bugun sabahta 36 çıktı. ayrıcana cumalarınız mubarek olsun.

ya benimde dün 17. gündü
sabah 36.8 çıktı akşam 36.6 nasıl oluo yaaa anlamadım. bugun sabahta 36 çıktı. ayrıcana cumalarınız mubarek olsun.

seninde cuman mubarek olsun canım bekleyelim bakaılım kısmet ne olcak benim sonuçlarıma baktınmı ateşim düştü ne yapmam gerekiyor 27 günde biroluyorum yumurtlama günüm yaklaşmış olabilirmi sence
:bbo:

27 günde bir oluyorsan muhtemelen 13. gün yumurtluyorsundur canım. zaten bugün 13. gün ve ateşin düşmüş. bugün çalışın. yarın yükselirse ateşin bugün yumurtlamış olduğunu kesinleştiririz. hayırlısı olsun.

bencede arkadaşımızın dedigi gibi yumurtlama başlıyor olabilir çalışmalar başlasın ..

tubacım baktım okudum çıktım ben uykum vardı... oyüzden
herkezin cuması mübarek olsun dualarınız kabul olsun inşalllah...

ben burdayım ama çok midem bulanıyor ve başım ağrıyor canım... tatsızım regl olmak üzereyim tahminimden erken olacak sanırım...

selM KIZLAR BEN BUGÜN YOKUM KAYINVALıDEMLER GELECEK 2 GÜN KALACAK BıLG,ıNıZ OLSUN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…