Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

Erkaymak sen de hoŞgeldİn gÜlÜm

hoşbuldum canım. maşallah o kadar çok sayfa oluyoki okumadıklarımı okuyup son sayfaya anca geliyom. ne muhabbetli bi topik burası. ben de pek ateş ölçemiyom ama merak ediyom neler yazdınız diye kk yı açınca ilk açtığım bu topik oluyo :)

benim de babyclup sitesine göre cumartesi idrar testinde belli olacak diyo ama artık çok korkuyom test yapmaya. hep hayal kırıklığı oluyo. ama hiç umudumu yitirmiyom bu ay olmasa da bi ay bebişim benimle olacak..

burda kıldan tüyden nem kapıp hamileliğe pay çıkarmıyoruz relax relax yani geyik te yok burda

evet burda göğüslerim şişti kirpiğimkamaştı yok sadece ateş var

kankacım adetin ne zaman ben valla blmiyorum desem yeridir heee
8 şubattan 12sine yolu var bir alasam çözecem de off kürtajdan beri düzelemedim yaaa

bana mı dedin ttatlım... evet ya çoğu kişinin kürtajdan sonra düzeni bozuluyormuş... umarım en kısa zamanda düzelir durumun bebişlerimiz gelir inş... işte o zaman kankalar topiği açacağım ahdim olsunolumunekankayizsmile

tabiki sana
sorma ne güzel ne zaman adet olacağımı bilirdim offf offff neyse sağlık olsun

iyiyiz valla ne olsun.
artık daha hızlı kilo alıyorum.
bugun 1 arkadasımdan 3 tane pantolon geldi - hamiş pantolonu - kız 9aylıkken giriyordu içine - ben ancak şimdi girebildim ((
off of bakalım nasıl tamamlıcaz

eeeeeeeeee ikiz annesi olmak kolay değil opuyorumnanaktan

nasılsın tatlım hoşgeldin

sizde varmı haberler?
lovelicim senin calısma günlerin yakın herhalde dimi?
bu arada pelly hiç gelmiyor dimi?
birkaç gün önce özelden msj attım hala cvp yazmadı(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…