Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

ben regl olmadan önce hep bunları yaşıyorum canım akşam olsa da eve gitsem diye bekliyorum ama kayınvalidem yemeğe çağırdı 2 haftadır görüşmedik gitmem lazım. ayy Allahım bana güç ver...

adana canım memleket ben ilçede onlar merkezdeler ist değilim meleğim ya

yenı katılan arkadaslar da dahıl herkesn gonlune gore versn...

nevetna neden kusmus anlamadım..

tubacım Allah yardmcınız olsn..

lovelım hım mısafrn varmısssss...

optm hepnzı ben daha tatıldeyım her zaman gıremıyrm nete...

gercekten ozledm sızı ya

dualarm sızınle guzeller

cnm öğlen musafir geldi giremedim. benim 29 gün sürüyor. ovulasyon testi aldım 13. günde çift çizgi çıktı. ateşimde 11. gün düştü ben bişi anlamadım bu işten ama 2 günde bir çalıştık nasip bakalım inşllh olur.

merhaba arkdaşlarım hayırlı akşamlar olsun nasılsınız
unutmadım sizi bilesiniz emi? buaralar giremiyorum pek annemde kalıorum
geçmişi okuyamadım inş güzel haberler vardır annelerimiz var değil mi bu ay?
dua ediyorum hep ismen..rabbim kucaklarınızı en kısa zamanda doldursun inş.

tubacım sitem etmekte haklısın ama kalbimdesiniz dualarımdasınız bi zamanlar ben de burdaydım vefasızlık etmekten sakınırım.buraya uğramıosam bilki gelemiyorumdur yani.opuyorumnanaktan

sağol sitareceğim.. dualara devamopuyorumnanaktan

pembeciğim Allah razı olsun bitanem... ben de iyiiym hamdolsun canım çalışıyoruz işteopuyorumnanaktan

Selam kizlar.. Cooookkk yorgunum. Ama cocuklarla cikmam lazim. Dun kar yagarken bugun bahar havasi var. Biraz yuruyecegiz opuyorum hepinizi. (Ates olcme isinin puf noktalari varsa yazabilir misiniz)

10 gün =36,3****
11.gün =36,3
12.gün =36,3****
13.gün =35,0
14.gün =36,6****
ne oldu şimdi kızlar

canım ben de pek anlamıyorum. zaten bu ay kendiminkini takip edemedim bi ara koltuk altından herhangi bi saatte ölçüyodum. baktım öyle değilmiş, ölçmedim yumurtlama günlerim geçmişti. ama galiba birden düştüğünde yumurtluyormuşsun. inşallah çalışma yapmışındır 13. veya 14. gün.

ya benim sabah ölçümümle bazen akşam ölçtüğüm birbirini tutmuo. 18. gündeim.

benim böyle gidiyo kızlar ama hiçbi belirti yok hamileliğe dair zaten ateşim inip çıkıyo yüksekte sayılmaz umutlar bidaha aya sanırım senağlama bu arada nazar değdirdiniz günlerdir faaliyetimiz yok çünkü gaz problemi çıktı başıma istemiyorum kaydirigubbakcemile3

10 gün =36,3****
11.gün =36,3
12.gün =36,3****
13.gün =35,0
14.gün =36,6****
ne oldu şimdi kızlar

canım 13.gün ovulasyon olmuş ateşinde çok yükselmiş çatlamış yani yumurtan çalışmanızda iyi olmuş inşallah tutar. hemde baya bi düşüp yükselmiş alla alla fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…