canım 4saat hiç bişey gelmedi. çarşıya gidip geldim. geldiğimde pette fındıktan az büyük lelevardı. peçeteye çok az geldi kahverengimsi. iki saattir yine bişey yok. ben de araştırıyorum. bi arkadaşım da adetten 1 gün önce lekelenmiş. ama bir kez. bi topikte de 2 gün ara ara kahverengi lekelenme gören biri hamiş olduğunu öğrenmiş. biraz heyecanlandım ama herşey olabilir. Rabbim inşallah nasip etmiştir. değilse de napim başka aya inşallah.
inşllh hamilesindir cnm üstüne görme öyle oluomuş benimde ilk hamileliğimde öyle olmuştu.
canım ya şimdi tekrar baktım günlük pette çok küçük, kalın ip gibi leke vardı. tuvalet kağıdına leke gelmedi. anlatsana senin miktar, renk nasıldı, ne kadar sürdü ve idrar testi sence yarın sabah çıkar mı? çok sordum ama heyecanlandım da...
kızlar adet oldum umudumuz başka bi aya kaldı..............
kızlar adet oldum umudumuz başka bi aya kaldı..............
bende bu ayda regli olucak gibiyim.Kasıklarımda ağrı var, göğüslerinde sızlamaya başladı.Zaten bu ay eşimle görüşemedik doğru dürüst.Artık kış geçsinde diyorum,baharda hamile kalmak çok daha güzel olur. Böyle oyalıyorum işte kendimi
kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?