Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

inşllh hamilesindir cnm üstüne görme öyle oluomuş benimde ilk hamileliğimde öyle olmuştu.

inşllh hamilesindir cnm üstüne görme öyle oluomuş benimde ilk hamileliğimde öyle olmuştu.

canım ya şimdi tekrar baktım günlük pette çok küçük, kalın ip gibi leke vardı. tuvalet kağıdına leke gelmedi. anlatsana senin miktar, renk nasıldı, ne kadar sürdü ve idrar testi sence yarın sabah çıkar mı? çok sordum ama heyecanlandım da...

canım benim adetten 2 gün önce leke geliyor tuvalet kagıda sonra bir şey yok günümde adet oluyorum sonra öyle bir durumda olabilir hormanlar havaya göre degişiyor ama inşallah seninki üstüne görmedir...

cnm benim bir hafta önceden kasıklarımda ağrı olmuştu az az lekelenme oluodu bende adet olcam olamıom fln diodum. sonra bir hafta geçti hala tık yok test yaptım. çıktı.
o gebeliğim boş gebelikti kürtaj olmak zorunda kaldım o ana kdr bebek düşünmüüyordum. sanki biaha olmucak gibi geldi. ağustostan beri deniyorz. iki kere ovulasyon testi aldım bi ağustosta bide bu ay
ağustosta çift çiizgiyi gördük çalışmaya başladık teste güvendim bende senin gibi yakaladım olcak diodum olmadı bkm bu ay nasıl olcak. ay amma çok yazdım gaza geldim inşllh hamilesindir.

kızlar bir haftadır yoktum(((
umarım unutmadınız beni ne var ne yok bakalım
hamiş varmı???????????

Erkaymak aklinda bulunsun adetindem 1 gun ince gelen akintilar genelde adetini gelecegini gosterir. Umarim bir daha ki aya:)

bende bu ayda regli olucak gibiyim.Kasıklarımda ağrı var, göğüslerinde sızlamaya başladı.Zaten bu ay eşimle görüşemedik doğru dürüst.Artık kış geçsinde diyorum,baharda hamile kalmak çok daha güzel olur. Böyle oyalıyorum işte kendimi
kaydirigubbakcemile2

Beklenmeyen adet tarihi...

eLover..............30/ocak
miray15………...1/şubat
momof2...............1/şubat
EZEL22.............3-5 /şubat (ateş ölçme, incir, klomen + keçi boynuzu kürü)
navetna........ ....8/şubat (kuru incir ve üzüm)
sabırsız80.........8/şubat (Kuru ıncir)
sevgi25............../10 şubat (ateş ölçme + ovulasyon testi+ keçi boynuzu)
şekerkız67........? ????? (dinleniyor)
loveli.................12/şubat (polen-bal kürü, elma yağı, soğan kürü ve süt-maydonoz suyu)
ceylann09..........12/şubat
hatunsultan.........14 şubat
tuba373..............14 şubat (ateş ölçme, ovulas. testi -eşim'e ne bulursam yediriyorum )
hilalbebik...........20/şubat (bulduğu herşeyi yiyiyor)
aabeyazmelek.....24/şubat (ateş ölçme, incir kürü + keçiboynuzu kürü)
ELCHIN.............???????
erkaymak...........?????????

arkadaşlar beklenen adet tarihinizi ve uyguladığınız tedavi yöntemini (ateş ölçme, y. takipi, b-t-ç gibi) yazın ekleyelim...

LıSTEMıZıN MEDAR-I ıFTıHARLARI..... :hooray:
OCAK AYININ HAMıŞLERı :CüvCüv:

TUBLııŞŞ.... :CüvCüv:
A&S...... :CüvCüv:
PEMBE50..... :CüvCüv:
ZEYNEPARZU....... :CüvCüv:

Son düzenleme:
kızlar adet oldum umudumuz başka bi aya kaldı..............

hayırlısı olsun canım yeni ay yeni umut...

allahım bilir canım eşinle azda çokta görüşsen farketmez rabbim o dedikten sonra...

nevetna canım nerdesin gözükmüyorsun 1 şubat yarın eşimin dogum günü seninde dogum günün ogün oldugu hatırlıyorum yanılıyormuyum eger dogrusa şimdiden nice mutlu bebeişli senelere bitanem
yarın kaynanama misafir gelecekmiş ordayım oyüzden yarın giremeyecegim için şimdiden kutluyorum bitanem...

kızlar ben anladım ki eşim ameliyet olmadan bebiş gelmicek. dün 4 saat boyunca varikosel ameliyatıyla hamile kalanlar topiğini baştan sona okudum. değerleri çok kötü olanlar bile Allah ın izniyle 3 ile 9 ay arasında hamile kalmışlar. o yüzden umudum çok, yalnızca baya bi erteledim umudumu. benim eşim havalar düzelince olurum diyo. yani nisanda olsa 3ay sonra yaz tatili olacak. memlekete filan gidicez. o burda kalacak ben ailemin yanına gidecem. derken eylül gelir. ben bu aydan sonra bebişi hiç düşünmeden bu ay olacak mı diye kafamı yormadan geçiricem günlerimi. çünkü dün daha iyi anladım ki ameliyatsız olmayacak nasılsa boşyere her ay stres yapmayım.

10.gÜn= 36,3
11.gÜn= 36,3**
12.gÜn=36,3
13.gÜn=35,5***
14.gÜn=36,9
15.gÜn=?****
16.gÜn=36,3 acaba ne zamn yumurtladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…