canım eveti ateşin güzel gidiyor ancak transfer demişsin tüp bebek mi demek istediğin??? belki onun için verilen ilaçlardan dolayı da yükselmiş olabilir tatlım.. Rabbm gönlüne göre versin inş.. umarım meleğin seninlediropuyorumnanaktan
laubali canım çoçugun varmı
öyleyimdir fıstıgım zemuszemus yazık adamlarımıza ya..:roflol::roflol:
bak bildik işteeee oley :teytey::teytey::teytey:
iyiyim güzelim sen nasılsın evet canımbenim anladık valla kafalar bir senle benim sanırım olumunekankayizsmile
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileölümüne kankayız tatlımkaydirigubbakcemile5
vallahi doğru söylüyorsun yazık eşlerimize ya çok acıyorum mideyi bozacaklarkaydirigubbakcemile3 eşim aradı annesine gidelim diye bak dedim gidersek erken geleceğiz çalışma var bugün dedim yine mi diyorkaydirigubbakcemile3:hulya: eskiden ben nazlanırdım şimdi okaydirigubbakcemile3 Şeniz
Atkadaslar cok tesekkurler, vallahi bildiginiz, ben hala saskinim, oyle erken cikmasina.
Ben 5-10 dk doktora gidiyorum, donuste koyarim ates tablomu.
Optum herkesi
sabırsızım hayırlı haberlerle gel inş....:CüvCüv:hihoyyyt
laubali canım inş canım inş meleğin sennledir.. kaç yıldır bekliyorsun
Ah nerde be gülüm kac yildir ugrasiyoruz olmuyor iste.
Atkadaslar cok tesekkurler, vallahi bildiginiz, ben hala saskinim, oyle erken cikmasina.
Ben 5-10 dk doktora gidiyorum, donuste koyarim ates tablomu.
Optum herkesi
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileölümüne kankayız tatlımkaydirigubbakcemile5
vallahi doğru söylüyorsun yazık eşlerimize ya çok acıyorum mideyi bozacaklarkaydirigubbakcemile3 eşim aradı annesine gidelim diye bak dedim gidersek erken geleceğiz çalışma var bugün dedim yine mi diyorkaydirigubbakcemile3:hulya: eskiden ben nazlanırdım şimdi okaydirigubbakcemile3 Şeniz
bizde gidicez kaynanamlara bende öyle diyeyim bari aklımda benimde geçti...olumunekankayizsmileolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben çıkıyorum tubacım yemek hazırlıyacagım sonrada kaynanama gidelimde erken gelelim..kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?