Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

Canimcim adetim yaklassaydi benimki yine düserdi iyi ezberledim kaydirigubbakcemile3 suan durumdan memnunum insallah yarinde böyle devam eder :Saruboceq:

Atkadaslar cok tesekkurler, vallahi bildiginiz, ben hala saskinim, oyle erken cikmasina.
Ben 5-10 dk doktora gidiyorum, donuste koyarim ates tablomu.
Optum herkesi

Atkadaslar cok tesekkurler, vallahi bildiginiz, ben hala saskinim, oyle erken cikmasina.
Optum herkesi

Meraak ettim idrar testindemi erken cikti? Normal adet döngün ne kadar ? Aramizda 1 gün fark var tickers´e bakilirsa bayanssulusmile

sabırsızım hayırlı haberlerle gel inş....:CüvCüv:hihoyyyt

laubali canım inş canım inş meleğin sennledir.. kaç yıldır bekliyorsun

laubali canım benim inş bu ay tutmuşştur ve meleğin gelmiştir sağlıkla sıhhatle inş

Ah nerde be gülüm kac yildir ugrasiyoruz olmuyor iste.

allahım gönlüne göre versin canım inşallah bebegin tutunmuştur sana..

Optum herkesi

ne demek canım benim şaşırma çokta erken degil adetten hemen hamile kalmışsın ozaman sen ..bekliyoruz ..

ben çıkıyorum tubacım yemek hazırlıyacagım sonrada kaynanama gidelimde erken gelelim..kaydirigubbakcemile3

ben çıkıyorum tubacım yemek hazırlıyacagım sonrada kaynanama gidelimde erken gelelim..kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 çalışmazsak gelmezler malum nazlı biizim bebişler kaydirigubbakcemile3

kız kaynananda yesenize yemeği yorulmamış olursunkaydirigubbakcemile3

bu arada ben kaynanamlara 2 gün önce gideceğm demiştim ya kardan gidemedik ondan bugün gidiyoruz

canım ticker yapsana görürüdük hergün kaçıncı günde oluğunuzuopuyorumnanaktan

geldim ben.. Doktorla konustum,kan testini amerikada cok yapmiyorlarmis eger kanaman vs olmazsa, veya aciliyeti yoksa.. Turkiyeyi daha cok ozluyorum boyle durumlarda.

Ama tekrar idrar testi yapti ve hamile oldugumu soyledi. Daha 3 haftalik 4gunluk ondan..sadece aileme soyledik, burdakilere daha soylemeyecegim, soyle 2 aylik olsun da..

Insallah guzel guzel buyur:)
iInsan inanamiyor arkadaslar.

Benim bu ay hem yumurtlama gunumde hem de 1 hafta sonra cok kramp oldu, 1 haftadir da midem cok kotu, yani kramp gibi, gaz gibi, yani devamli bir yumruk yemis gibi boyle hazimsiz.
Ondan dun aksam test yaptim, hemen cikti su internetten olan ucuz striplerde, sonra ovulasyon aletiyle yaptim, gulen yuz cikti, en sonda digital le yaptim, yani hamilesin diye yazi cikyior ya, onda da cikti.. Valbuki daha yumurtlamadan sonra 11. gundu.Bu sabahta baska bir testle yaptim o da pozitif cikti.

Ben acayip bu ovulasyon testine ve atese inaniyorum, ama en cok da duzenli calismaya,bu ay tadina vararak yani yapmak icin degil de madem yapiyoruz bare eglenerek yapalim dedik. ama cok da calistik.

Darisi en kisa zamanda sizin basina arkadaslar.

Bu arada benim 26-27 gunde bir oluyor..

siteye de bişeyler oluyor bazen ya yazılanlar geç çıkıyor....

sevgiciğim burdayım canım ne yapıyorsun bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…