Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

maşallah canım maşallah hamileliğini böyle erkenden 3-5 tane testin hepsinde de pozitifi görmen büyük şans bence..
tekrar tebrikler tatlım buraları boşlama özleriz seni bitanem.. ateş tablonu koyar m ıısn

iyi walla bende doktoru aradım bugun adet ol 5. gün gel dedi.adet olunca ararsın 5 gün sonaya randevu yazarız dedi.

daha önce tablonu koyduğun msjını alıntılayabilir yada kopyala yapıştır yapabilirsin canım

tamam o zaman yapiyorum.. size testlerin fotolarini da gostermek isterdim burdan ama resimkoyamiyorsun galiba.

1.)36.3
2.)
3.)
4.)36.3
5.)36.3
6.)36.3
7.)36.1
8.)36.3
9.)36.2
10.)36.5
11.)36.5 (ovulasyon testi pozitif)
12.)36.4 (kasiklarimda kramp vardi, ve FF burayi ovulasyon gunu olarak belirledi)
13.)36.5
14.)36.5
15.)36.5
16.)36.6
17.)36.5
18.)36.7
19.)36.6
20.)36.4 (kasiklarimda cok agri vardi)
21.)36.7
22.)36.6 (saat 7:20 normalde 9 da olcuyorum)
23.)36.8 (pozitif test)
24.)36.8 (pozitif test)

canım resim konulabiliyor da ben bilmyorum.. ancak profiline koyabilirsin ordan görüürüz. ama bu sayfaya eklemeyi ben d ebilmiyorum nevetnacığım olsaydı hemen söylerdi o bilirdi böyle şeylerimafoldumben

Bir de doktorlar aslinda hakli, erken yapilan testlerde hem hata payi cok oluyor hem de dusuk vs olursa uzuluyor insan, ondan adetin gecsin demistir.

Ama bu ay ben gariptim, kendimi garip hissediyordum. ondan erken test yaptim, dayanamadim cunku:)

bende 24. gündeim adetim 29 -30 gün sürüo yapsammı bi test dün benimde kasıklarım ağrıodu

sabırsız canım ateşin çok ilginç ya yumurtlama dönemi öyle bariz bi düşüş yok ki????? :)))))

sen dün test yaptın da bize demedin mi seni gidi senihihoyyyt

Tubacim ben bu siteyi hic boslamam merak etme, hergun yine burdayim..
Zaten amerikadaki doktorlar ve prosedurler hep farkli. mesela biz sadece 2 defa ultrasona girebiliyorsun.
Ilk doktor randevun 20. haftadayken oluyor.
Ondan mesela ben bekleyecegim Martin ortasina kadar doktor gormek icin, ve bebek olup olmadigini:)

Ondan baska siteye gitmeye niyetim yok, ama belki amerikada hamilelik konusu acarim:)

Tubiscim dun aksam yaptim sizin saatinizle gece 1 di, hatta girdim siteye yazayim dedim
Sonra dedim sabahta bir test yapayim, inanmadim ya bu kadar erken gormeye, ondan yazmadim.
Burdaki hicbir arkadasima daha soylemedim, hemen buraya yazdim

Sevgicim 29-30 gun suruyorsa, haftasonu yap, eger belirtilerin varsa.
Benim hala midem cok kotu.. ondan dayanamamistim..

Tubacim evet ya yumurtlamada cok dusus olmadi, hatta korktum bu ay, ne olacak diye.. 34-35 oldu ama zaten FF sitesi 36 i gorunce yumurtlama oldugunu gosterdi, yoksa yani belirsizdi.

Sevgicim 29-30 gun suruyorsa, haftasonu yap, eger belirtilerin varsa.
Benim hala midem cok kotu.. ondan dayanamamistim..

cnm miğdeye bakaak değerlendiremem çünkü midemçok hassas. sabah dişimi fırçalarken bi anda kalktı ve kustum. çöp atarken falan normal zamandada miğdem bulanıo. ama şu anda
göğüslerim çok acıo ve kasıklarımda arada ağrı oluo özellikle sağda. ateşimde hala aynı seyirde eğer düşerse adet olurum dime bi sitede görmüştüm

Sevgicim evet ates devamli dusuyorsa regl olacagini gosteriyor, ama tek dususler birsey ifade etmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…