Slm kızlar ben bu topİĞe İlk defa gİrİyorum benİm adetİm gecİktİ en son 31 aralıktaydı dÜn İdrarda baktım yok normalde ateŞİm 36,1-36,3 arası Çıkıyodu 3-4 gÜnden berİ 36,7-37 Çıkıyo acaba nedendİr kİstmİ oldum yoksam BİLGİNİZ VARMI KIZLAR YA
canım gecikmişsin ama idrar testinde de çıkmamış kafam karıştı... Canım eğer sabırla bekliyebiliyorsan 1-2 gün daha bekle . Bekleyemem diyorsan eğer yapacak tek şey testi tekrarlamak yada belirtin varsa kan testi yapmak bitanem
yenı katılanlar hos gelmısler..
mirage canım gecikmen de oluyorsa bekle biraz daha bitanem tamam mı canım öpüyorum seni
inşallah bu ay başka süprizler yapıcak sana güzelim zemuszemus
şekerim türk kahvesimi içiricez biliyorsun en ufak haberi hemen uyguluyoruz...kaydirigubbakcemile3
alemsin kızkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2 vallahi eşim sitem ediyor bugün ya ne bullursam yiyiyorum sonra da midemi bozuyorum gazman oldum diyorkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3smilealsanaalsanasmile
öyleyimdir fıstıgım zemuszemus yazık adamlarımıza ya..:roflol::roflol:
Merhaba herkese, ben de yeni kallktim, atesimi olctum:) hala yataktayim yanj.
23. gun ates 36.8
burda hava cok karli ondam gec gidecegim ise ama yataktan kalkip kahvalti hazirlamam lazim.
Tubacim ve aabeyaMelekcim vallahi beni umutlandiriyorsunuz, insallah.
bak bildik işteeee oley :teytey::teytey::teytey:
abeyazmelek nasılsın tatlım.. biz anlamıştık sabırsızımın hamile olduğunu değil kmi tatlım
iyiyim güzelim sen nasılsın evet canımbenim anladık valla kafalar bir senle benim sanırım olumunekankayizsmile
Selam kizlar opuyorumnanaktan benim atesim iyi gidiyor dimi bugün transferin 9.günündeyim eyvahedigeldismile
Ben gecen sene ates ölcme yöntemini kullandigim icin kendi atesimin adet zamaninda ve yumurtlama esnasinda nerde olacagini ezberledim zaten simdiki tüp bebek gerci. Adet olana kadar 1 isi düsüyor sonra adet oluyorum. Simdi bakiyorumda hergün 1 isi düserse adetimi gececek buda beni biraz umutlandiriyor
7.günSali 36,9
8.gün Carsamba 36,7
9.gün Persembe 36,9
10.günCuma
11.gün Cumartesi
12. gün Pazar regl günü ve genelde 36,2 olunca adetim geliyo simdi ise arada cok fark var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?