Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

canım gecikmişsin ama idrar testinde de çıkmamış kafam karıştı... canım eğer sabırla bekliyebiliyorsan 1-2 gün daha bekle . bekleyemem diyorsan eğer yapacak tek şey testi tekrarlamak yada belirtin varsa kan testi yapmak bitanem

sabırsız canım biz sana demiştik hayırlısı olsun çok sevindim tebrikler şubattaki haberimize...:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

sabırsız buraya yumruk havayaaaa:hooray:

kızlar şenlik var burda gelin hadi:teytey::teytey::teytey:

bende bu hafta beklemeyi düşünüyorum canım

Beklenmeyen adet tarihi...

miray15………...1/şubat????
momof2...............1/şubat????
EZEL22.............3-5 /şubat (ateş ölçme, incir, klomen + keçi boynuzu kürü)
sevgi25............../10 şubat (ateş ölçme + ovulasyon testi+ keçi boynuzu)
şekerkız67........? ??????????
loveli.................12/şubat (polen-bal kürü, elma yağı, soğan kürü ve süt-maydonoz suyu)
ceylann09..........12/şubat
hatunsultan.........14 şubat
tuba373..............14 şubat (ateş ölçme, ovulas. testi -eşim'e ne bulursam yediriyorum )
hilalbebik...........20/şubat (bulduğu herşeyi yiyiyor)
aabeyazmelek.....24/şubat (ateş ölçme, incir kürü + keçiboynuzu kürü)
ELCHIN.............???????
erkaymak...........?????????
navetna?????
eLover..????????????

arkadaşlar beklenen adet tarihinizi ve uyguladığınız tedavi yöntemini (ateş ölçme, y. takipi, b-t-ç gibi) yazın ekleyelim...

LİSTEMİZİN MEDAR-I İFTİHARLARI..... :hooray:
OCAK AYININ HAMİŞLERİ :CüvCüv:

TUBLİİŞŞ....:hooray:
A&S......:hooray:
PEMBE50...:hooray:
ZEYNEPARZU.......:hooray:

ŞUBAT AYININ HAMİŞLERİ:hooray:

sabırsız80 :hooray::CüvCüv:

mirage canım gecikmen de oluyorsa bekle biraz daha bitanem tamam mı canım öpüyorum seni

sabırsızım canım nereye kayboldun ya.. hadi gel de ateş tablonu koy bize canım, beliirtin var mıydı kaç zmandır bebek için çalışıyorsunuz? anlat bize canım umud olsun hepimize..opuyorumnanaktan

umarım kan testinde güzel çıkar...

abeyazmelek nasılsın tatlım.. biz anlamıştık sabırsızımın hamile olduğunu değil kmi tatlım

Selam kizlar opuyorumnanaktan benim atesim iyi gidiyor dimi bugün transferin 9.günündeyim eyvahedigeldismile

Ben gecen sene ates ölcme yöntemini kullandigim icin kendi atesimin adet zamaninda ve yumurtlama esnasinda nerde olacagini ezberledim zaten simdiki tüp bebek gerci. Adet olana kadar 1 isi düsüyor sonra adet oluyorum. Simdi bakiyorumda hergün 1 isi düserse adetimi gececek buda beni biraz umutlandiriyor

7.günSali 36,9
8.gün Carsamba 36,7
9.gün Persembe 36,9
10.günCuma
11.gün Cumartesi
12. gün Pazar regl günü ve genelde 36,2 olunca adetim geliyo simdi ise arada cok fark var

canım eveti ateşin güzel gidiyor ancak transfer demişsin tüp bebek mi demek istediğin??? belki onun için verilen ilaçlardan dolayı da yükselmiş olabilir tatlım.. Rabbm gönlüne göre versin inş.. umarım meleğin seninlediropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…