Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

geliyor kart işte tubam ya aşılamayı araştırıyorum devlet kaç yıılıık evli şartı arıyor biliyor musun

emelciğim aşılamayı mı araştırıyorsun???? dr neden hemen aşılama dedi ki sanırım sizin bi sorunuuz yoktu diye hatırlıyorum yanlış mı hatırloıyorum anlatır mıısın canım

yok sorun yok ama 3 defa klomen kullandım kürtajdan sonra sonraki aşama aşılama dedi adet düzenim bozuldu kahverengi adet görür oldum az görüyorum yaşım 32 artık fazla vakit kaybetmek istemiyorum

anladım canım umarım hakkında hayırlısı olur.. inan dualarımdasın canım.... ya dr lar bizi niye bekletiyorlarbilmiyorumkismile 3 yıl oldu yahu:))))

canım ben her an çıkabilirim malum yarın okul aşlıyor
hoş hiiiç okul havasında değilim sadece bir delik bulup kaybolmak istiyorum

hani derler ya "KARANLIĞIN EN KOYU OLDUĞU AN, AYDINLIĞIN EN YAKIN OLDUĞU ZAMANDIR." senin için de böyledir inş... hani bu ara çok sıkıntıdaydın ya çok yaklaştın muradına çok yaklaştın canım inş... her ne şeklide hangi tedaviyle olursa olsun çok yaklaştın inş emin ol

Son düzenleme:
öyle mi dersin tuba içim hiç bu kadar kararmamıştı her adette bu ay böyle yapacağım şöyle çalışacağım diyordum bu ay nedense tek düşüncem hiç birşey yapmamak

canlar çok uykum geliyor. emelciğim gittin sanırım.. Allaha emanet olun. sizi çok seviyorumopuyorumnanaktan

1.gün.... 36.6... regl
2. gün....36.5....regl
3.gün.....36.4....regl
4.gün....36.5....regl
5.gün....36.4....regl
6.gün....36.4....regl
7.gün...36.4....:hulya:
8.gün...36.1
9.gün...36.3
10.gün...36.3 :hulya:
11.gün...36.2
12.gün...36.5:hulya:
13.gün...36.3
14.gün..36.4.:hulya:
15.gün...36.2
16.gün....36.2
17. gün... 36.0 ovulasyon
18.gün...36.3.:hulya:
19.gün...36.5:hulya:
20.gün...36.5:hulya:
21.gün..36.6
22. gün...36.5
23.gün...36.5
24.gün..36.6 :hulya:
25.gün...36.4
26.gün... 36.7

sabırsızcım evet çok benziyor seninle tablomuz.. bugün de 36.7ye çıktı inş. ben de senin gibi hamileyimdir... zemuszemus valla çok heyecanlandım.. bakalım önümüzdeki günlerde ne olacak

anladım canım umarım hakkında hayırlısı olur.. inan dualarımdasın canım.... ya dr lar bizi niye bekletiyorlarbilmiyorumkismile 3 yıl oldu yahu:))))

hiç sorma tubacım bu konuda yerden göğe kadar haklısın çocuğunuz olur biraz daha uğraşın yada bize dedikleri gibi hiç bir problem yok 3.cünü deneyin eğer o da düşerse tüpbebek yapalım akannehir

hilacim nasılsın ben adet oluyorum çok yorgunum ya moralim sıfır ama güçlü görünmeye çalışıyorum

canım benim ya çocuğum olmuyor diye bir cümle ben bilmiyorum kısır olan hiç bir insan yoktur eskidendi şimdi teknoloji o kadar geliştiki doktorlar televizyonlarda bas bas bağırıyo artık kimse kısır kalmayacak adamın sadece saçının 1 tanesinden bile sperm üretiyorlar bunları düşün bide.Bir araştırma yaptılarmı sorun varmı yada kimde galiba bide hamile kalmışsın kürtajda olmuşsun.Demekki çocuğunuz oluyo niye tüpbebek yaptırmıyosunuz işine karışmak gibi olmasın ama ben olsam aşılama 1 kez yaptırdıktan sonra (mecburi) direk tüpbebek yaptırırım çünkü sen okuduğum kadarıyla çok stres yapıyosun.Biz çoğu doktora gittik stresten dolayı çocuğunuz gelişmiyor dedi kafana takma diyicem ama takarsın çok takma bak okulunda açıldı öğretmensinde ne güzel öğrencilerle birsüre vakit geçir düşünme sonra bir bakmışımki emel hamile inş.

AMİN inş. emelcim ikizlerin olur ellerinden bıkarsın :))) ben bu tatlı bedduayı kime ettiysem normalde gerçekten beddua etmem çocuğu oldu şans ya :))) ama tabi ikiz olmadı belki senin olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…