Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

seni unuturmuyum canım bide sen varsın çok saol adaşım yok hiç görünmüyo bide o vardı.Neyse baktım o siteye 16 adet ovülasyon+4adet gebelik testi Wondfo adı da demi kaç günde geldi sana kargo tubacım? :hulya:

gözlerim doldu tubam ya ne güzel yazmışsın canım
ben yatayım canım eşim kanepede uyuyakaldı kaldırayım da yatalım sağol desteğin için
bizi bizden başkası anlamazzzzzz haklısın

canım üzme tatlı canını birgün herkes gibi sende anne olacaksın karamsar olma streste yapma.Bak bana ben 2 tane düşük yaptım 1.5 yıl içerisinde daha kucağıma alamadan 2 side karnımda öldüler yavrularım sabır ediyorum bıkmadım dua ediyorum edeceğimde YÜCE RABBİM ellerimizi birgün boş bırakmayacak buna inanıyorum boş vaktinde otur yasin oku sıkıntın azalır ferahlarsın bol bol dua et üzülme lmaz:

Düşük yapan arkadaşlara soruyorum size komik gelecek ama gerçekten rüyanızda hiç inek görüyormusunuz büyük büyük üzerinize geliyor ama siz kaçıyosunuz.

Düşük yapan arkadaşlara soruyorum size komik gelecek ama gerçekten rüyanızda hiç inek görüyormusunuz büyük büyük üzerinize geliyor ama siz kaçıyosunuz.

inek değil ama ben de çok anlamlı bi rüya görmüştüm.. at görmüştüm.ve günüm 6 gün geçince test yapmıştım hamileydim:lepi: hani at murad demekmiş ya ben de bebeğe yormuştum.. daha sonrasında yaklaşık 1-1,5 ay sonrasında yine at gördüm ancak bu defa biri yavru biri büyük at ve malesef yavru at kanlar içersinde yatıyordu..:gitme: ve 1 hafta içersinde düşük yapmıştımmafoldumben

ama olsun alan o veren o dedim hiç üzülmedim.. herkese ben teselli verdimopuyorumnanaktan bi kere olsun hamile kalabilmek çok büyük tesellim olmuştu zatenopuyorumnanaktan Allahıma şükürler olsun hamdolsun yine gelecek biliyorum...:ecrin_bebek:

emelciğim nasıl oldun meleğim iyisindir inşopuyorumnanaktan

a.s.a.s.a.s. bunlar senin için canım

BEKLENMEYEN REGL TARİHİ

momof2...............1/şubat????
sevgi25............../10 şubat .............(ateş ölçme + ovulasyon testi+ keçi boynuzu)
loveli.................12/şubat ...............(polen-bal kürü, elma yağı, soğan kürü ve süt-maydonoz suyu)
ceylann09..........12/şubat
hatunsultan.........14 şubat
tuba373..............14 şubat ..............(ateş ölçme, ovulas. testi -eşim'e ne bulursam yediriyorum )
hilalbebik...........20/şubat ...............(bulduğu herşeyi yiyiyor)
aabeyazmelek.....24/şubat............... (ateş ölçme, incir kürü + keçiboynuzu kürü)
ELCHIN.............???????
erkaymak....... 1 mart
hilal00000 ????????
navetna????????
eLover..????????????
şekerkız..????????
EZEL22 ???????

arkadaşlar beklenen adet tarihinizi ve uyguladığınız tedavi yöntemini (ateş ölçme, y. takipi, b-t-ç gibi) yazın ekleyelim...

LİSTEMİZİN MEDAR-I İFTİHARLARI..... :hooray::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::lepi:
OCAK AYININ HAMİŞLERİ :CüvCüv:

TUBLİİŞŞ....:CüvCüv::hooray:
A&S......:CüvCüv: :hooray:
PEMBE50...:CüvCüv::hooray:
ZEYNEPARZU....... :CüvCüv::hooray:

ŞUBAT AYININ HAMİŞLERİ:CüvCüv:

sabırsız80:CüvCüv::hooray:

CANLAR İŞTE BU DA BENİM TABLOM

regl ateş / ovulasyon testi / akıntı Şeniz

regl 7. gün : ............ / ............. / akıntı başladı
regl 8. gün : ............ / ............. / akıntı :hulya:
regl 9. gün : ............ / ............. / beyaz akıntı
regl 10.gün: ............ / 2. çizgi silik / şeffaf akıntı :hulya:
regl 11.gün :............. / 2. çizgi silik / şeffaf akıntı :hulya:
regl 12.gün: 36.0 / 2. çizgi silik / akıntı :hulya:
regl 13.gün: 36.1 / 2. çizgi silik / akıntı
regl 14.gün: 35.9 / 2. çizgi silik / yoğun akıntı ( kasık ağrısı ve karamp):hulya:
regl 15.gün: ölçmedim / 2. çizgi daha belirgin sanki?? / yoğun akıntı (kasık ağrısı ve kramp)
regl 16.gün: 36.2 / 2. çizgi silik / uzayan akıntı :hulya:
regl 17.gün: 36.2 / 2.çizgi silik / uzayan akıntı
regl 18.gün: 36.0 / 2. çizgi daha belirgin / yoğun uzayan akıntı (şaka gibi))))) :hulya: (kasık ağrısı)
regl 19.gün: 36.1 / ovulasyon testi pozitif / uzayan akıntı :hulya:
regl 20.gün: 36.1 / :hulya: (sağ kasığımda ağrı)
regl 21.gün: 36.3 /
regl 22.gün: 36.5 /

1. gün.... 36.6.. regl
2. gün....36.5....regl
3.gün.....36.4....regl
4.gün....36.5....regl
5.gün....36.4....regl
6.gün....36.4....regl
7.gün...36.4....:hulya:
8.gün...36.1
9.gün...36.3
10.gün...36.3 :hulya:
11.gün...36.2
12.gün...36.5:hulya:
13.gün...36.3
14.gün..36.4.:hulya:
15.gün...36.2
16.gün....36.2
17. gün... 36.0 ovulasyon
18.gün...36.3.:hulya:
19.gün...36.5:hulya:
20.gün...36.5:hulya:
21.gün..36.6
22. gün...36.5
23.gün...36.5
24.gün..36.6 :hulya:
25.gün...36.4

bu da benim tablom.. tubacım bizim tablolarımız çok benziyor seninki ile...benim ateş düşecek galiba.. ama inşallah seninki düşmez 36.9lara çıkar... adete 7 gün kaldı hala çok yükselmedi ateşim yaaa

Son düzenleme:
ceylancığım sağol canım Allah razı olsun.. inş bu ay burda hamiş olmayan kalmayacakolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

tabloya gelince sabırsızın tablosunu inceledin mi?? onun ateşi de adetinden 3-4 gün önce 3-4 derece düşmüş daha sonra tekrar yükselmiş.. bekleyip göreceğiz canım. senin ateşine yorum yapmak için 1-2 gün daha beklememiz lazımopuyorumnanaktan

öylemi diyorsun bir kaç gün aynı devam ederse döllenme olmamış mı olacak canım.. yani daha da yükselmesi mi gerekiyor.. off çok stres yaptım

STRES YAPMA CANIM BENıM YA... BEN PEK ANLAMIYORUM USTA OLAMADIM DAHA AMA DEMEK ıSTEDıĞıM ŞUYDU HANı BUGÜN ATEŞıN DÜŞMÜŞ YA YERLEŞMEDE DE DÜŞÜYOR ATEŞ YANı 1-2 GÜN ıÇERSıNDE ATEŞıN YÜKSELEBıLıR DEMEK ıSTEDıMMM. EĞER YÜKSELMEZZSE O ZAMAN BELKı REGLıN GELıYOR DEMEKTıR. TABı ALLAH BıLıR ıSTıSNAı DURUMLAR ÇOK OLDU BURDA... 1-2 GÜN SONRA HERŞEY BELLı OLUR CANIM HAYIRIIS OLSUN ıNŞopuyorumnanaktan

tamam canım anladım çok sağolasın kocaman öptüm seni opuyorumnanaktan

saol Tubacim daha iyiyim,ama dikkat etmem gerekiyor galiba..:)
Bu arada 20.un yumurtlama olmus gibi, umarim o 3gun devamli calisma olmustue:)

Lovelicim canim uzulme, eminim Allah en dogru zamanda yavrunu sana verecektir,. en guzel zamanda saglikla olsun..

canım 20. gün mü??? vallahi 3 gün üst üste oldu ama dün malesef misafir vardı inş bugünü de değerlendirirriz umarım kaçırmamışızdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…