Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

sanki bana 20gibi geldi,hem bir gun once ovulasyon pozitif olmus hem de o gun kasiklarin agrimis.

hangi gunler calisma oldu? 18,19,20,21 filan oldu mu?

.........

inş gün aşırı devam ederiz regl e kadar. bugün ve daha sonra hep gün aşırı. zaten listeye baktıysan hiç gün atlamamışız yani en fazla gün aşırı olmuşopuyorumnanaktan

Galiba ekleyebildim ates tablomu

Eklentiler

• $Clipboard02.webp
    11 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleme:
Arkadaslarr resim veya tablo eklemek istiyorsaniz, Gelismis Cevap a basin.ordan Eklentiye basin. ve resimi yukleyin

Burda da hamilelik testleri gozukuyor:
internetten ismarladigim hamilelik testleri
clearblue digital hamilelik testi
first response
clearblue digital ovulasyon testi (gulen yuz)

Darisi en kisa zamanda sizin basiniza arkadaslar..

Eklentiler

• $IMG_0475.webp
    3 KB · Görüntüleme: 135
  • $IMG_0478.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 40
görüşürüz canım çok yorma kendini Allaha emanet ol..
ara sıra uğra tatliş özletme kendini))))

canım ya ferti..... sitesine 1-2 gün sonra opuyorumnanaktanateşimi yükleriz değil mizemuszemus

tubam sormuşsun bugün hep film izledik giemedim o yüzden
lavaboya bir gittim kahverengi akıntı çok şaşırdım ağrım olmamıştı ama ateşim bir derece düşmüştü şimdi belimde ve kasıklarımda ağrı var adet oluyorum yani adet öncesi hep kahverengi akıntı gelir
işin kötüsü eşime nasıl söyleyeceğim bu ay aşılamaya başlayayım diyorum artık yok böyle olmayacak yapalım aşılamayı

hilacim nasılsın ben adet oluyorum çok yorgunum ya moralim sıfır ama güçlü görünmeye çalışıyorum

merhaba emelciğim opuyorumnanaktan nasılsın diyecektim ki adet olduğunu yazmışsın:teselli: biliyorum çok üzgünsündür söyleyecek hiçbişey bulamıyorum canım.. Rabbine sığın O senin yüreğini ferahlatır merak etme ttalım... Rabbim yüreğine genişlik versin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…