Arkadaşlar merhaba,
öncelikle Julia TEBRİKLERRRRRRRRR :lepi: :teytey: :dance: Çookkk sevindim :))))
girip bir merhaba demek istedim sizlere.... nasılsınız??? hepinizi çok öpüyorum...
Hatırlayanlar/merak edenler için söyleyeyim; eşim askere gitti, kısa dönem jandarma er.. inşallah, Allah'ın izni ile Eylül ortası gibi askerlik bitecek... bende kendimce alışmaya çalışıyorum, (ne de zormuş)
umarım, hepiniz hamile kalırsınız, ben de kalınca tecrübelerinizi anlatırsınız artık :))
selamlar, sevgiler....
Mehaba Melike, Zeynep ne iyi ettiniz de geldiniz. Melike canımcım ne geziyosun buralarda, hadi eşinin yanına. Zeynep Allah kavustursun, tez zamanda inşallah, hayırlısıyla. İnşallah senden de güzel haberler alıcaz.
Welcome, o onemli degil. Bazı gebelerde once inip sonra bidaha daha cok cıkıyo. Fallback rıse diyolar. Bak dolunayda da zigzag var ama genel olarak trend ıyı. İnşallah yarın yükselir. Daha da düzerse benim aklıma erken de olsa yerleşme gelecek.
Dolunay artık yarın sabah test yap gulum. Gecen ayla cok farklı masallah. Ama iki gun once de lekelenmen olmus, yerlesme mı oldu acep. Yani testte cok silik cıkabilir. Benim 10 cıkan arkadasım idrar testinde göremedi. İnş sen şıp diye görürsün.
Emel cinsiyet ne zaman belli olacak? Doğum tarihi olarak ne zamanı vermişlerdi?
melike hoşgeldin nasılsın
Nalim kusura bakma ben tabloyla pek alakalı olmayınca tarihleri kaçırmışım :kedi:
Şimdi düzelttim :) Teşekkürler Melike darısı burdaki isteyen tüm arkadaşların başına, bol bol dua ediorum inş herkes kavuşacak bebeğine :)
bende iyiyim maşaallah ne güzel enerjik ve neşelisin Allah bozmasın süpersin pozitif enerji yayıyorsunalkisalkisalkis
Nalim kusura bakma ben tabloyla pek alakalı olmayınca tarihleri kaçırmışım :kedi:
Şimdi düzelttim :) Teşekkürler Melike darısı burdaki isteyen tüm arkadaşların başına, bol bol dua ediorum inş herkes kavuşacak bebeğine :)
Geçen yedim dedim ya Hingeli :) midemdeki kramplardan öldüm :) bugün iyiyim,mide bulantım yok herhalde 6.haftada başlayacak.Bugün akşam 5te randevumuz inş kesemiz görünür sorunsuz,çok merak ediyorum :)
Geçen yedim dedim ya Hingeli :) midemdeki kramplardan öldüm :) bugün iyiyim,mide bulantım yok herhalde 6.haftada başlayacak.Bugün akşam 5te randevumuz inş kesemiz görünür sorunsuz,çok merak ediyorum :)
ayy canım benim yaa jülicim gibi konuştun vallaa oda hep öle sölerdi kuşum benim oyy maşşallah sizlere ya inşallah saglıcaklada alırısınız kucaklarına bebişlerinizi yofrişlerim...olumunekankayizsmile Şeniz Şeniz Şeniz
amin güzelim inş.hepbirlikte:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?