Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

juliacım sayfa 3323 de vardı neyse ben tekrar söliyim 10 mayıs ateş ölçme,ovulasyon testi,incir kürü canım:)

günaydın fıstıklar jülicim hamilemisin ayy nasıl sevindim bilemzsin canım hayırlı ugurlu olsun bitanemmmm:sm_cool: :teytey: :teytey:

allah kavustursun canımcım evet zordur bilirim benim eşimde kısa dönem yapmıstı....olumunekankayizsmile hayırlı teskereler....turkbayragi turkbayragi

çok ama çok tesekkürler nevetnacım canım sende umarım iyisinidr bitanemm allah razı olsun canımcımmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Nalim kusura bakma ben tabloyla pek alakalı olmayınca tarihleri kaçırmışım :kedi:

Şimdi düzelttim :) Teşekkürler Melike darısı burdaki isteyen tüm arkadaşların başına, bol bol dua ediorum inş herkes kavuşacak bebeğine :)

bende iyiyim maşaallah ne güzel enerjik ve neşelisin Allah bozmasın süpersin pozitif enerji yayıyorsunalkisalkisalkis

inşallah jülicim benimde dualrım hep sizinle valla nasıl sevindim bilemezsin bidenemmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

bende iyiyim maşaallah ne güzel enerjik ve neşelisin Allah bozmasın süpersin pozitif enerji yayıyorsunalkisalkisalkis

ayy canım benim yaa jülicim gibi konuştun vallaa oda hep öle sölerdi kuşum benim oyy maşşallah sizlere ya inşallah saglıcaklada alırısınız kucaklarına bebişlerinizi yofrişlerim...olumunekankayizsmile Şeniz Şeniz Şeniz

estapitipiti şekerim boşverrrr ben işte öle söliyim dedim sağol canım ,nassın bu arada bulantı durumu filan var mı ?

Geçen yedim dedim ya Hingeli :) midemdeki kramplardan öldüm :) bugün iyiyim,mide bulantım yok herhalde 6.haftada başlayacak.Bugün akşam 5te randevumuz inş kesemiz görünür sorunsuz,çok merak ediyorum :)

Geçen yedim dedim ya Hingeli :) midemdeki kramplardan öldüm :) bugün iyiyim,mide bulantım yok herhalde 6.haftada başlayacak.Bugün akşam 5te randevumuz inş kesemiz görünür sorunsuz,çok merak ediyorum :)

inşallah kuzuuu inşallahhhhopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

anaaaa:)) ya dikkat et kendine canım...hadi hayırlısı juliacım inş.güzel haberlerle gelirsin ne heyeccan yaaaa süperr bi duygu olmalı,eşinde geliyor mu seninle doktora

evet ailecek gidiyoruz,Oğlum da çok istiyor görmeyi sabah erkenden kalktı kardeşimin yanına gidecez diye. Sağında bir kız olsun solunda bir erkek olsun iki kardeş olsun diyor :) Akşama kadar bakıcısına söyler durur artık,bıdı bıdı konuşur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…