Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

canım yaa o da çok heyecanlı ay ne tatlıdır :) inş. hadi hayırlısı

Ahhh Juliacım keşke. Ama ateşten anlamam için cumartesiyi beklemem lazım. Cumartesi belli olur. Hayırlısı bakalım.

Yalnız şöyle bişey var. Akıntı genelde yumurtlamadan 1-2 gün önce oluyor. Allah'ın hikmeti, çünkü o akıntıda spermler 1-2 gün yaşıyorlar. Böylece tam vaktinde yumurtayla buluşuyorlar. Kramplar ise bazılarında yumurtlamadan önce, bazılarında yumurtlamadan sonra, bazılarında yumurtlama esnasında oluyor. En garantilisi akıntı başlayınca çalışmaya başlamak ve FF çizgi çeken kadar sürdürmek.

Geçen yedim dedim ya Hingeli :) midemdeki kramplardan öldüm :) bugün iyiyim,mide bulantım yok herhalde 6.haftada başlayacak.Bugün akşam 5te randevumuz inş kesemiz görünür sorunsuz,çok merak ediyorum :)

Hadi girerim o zaman bakarım sana. Oğlun saf kalbi olan bir kul, belli mi olur belki içine doğmuştur.

irem in eşi test vermişti ya daha sonuçları almadı dimi merak ettim?

Nalimcim sağol canım ne kadar ilgilisiniz. Aslında sonuçlar çıktı ama hastane uzak, haftaya adetimin 3. günü sonuçları alıp gidicem doktora. Merak ediyoruz ama böylesi daha iyi, kurmam hiç olmazsa. Zaten sınırda çıksa bile benim doktorum biraz kötümser, bizi hemen tedaviye alır. Ama alsın da, doktora gittik ya çok mutluyum, sanki bebeğime bi adım attık beraber. Benim eşim biraz huysuzdur, koç burcu. Öyle beklemeyi falan sevmez. Oraya gidip test yaptırması bebeğimizi ne kadar istediğini gösteriyor. Buna şükrediyorum.

Ronya acilse madem şu anda açılmıyor link gene alt alta yazıver hemen, buradan bakalım.

günaydın kızlarr julia canım listeye eklemişssin sagol canımm.inş.keseyide görürüsün :)

melike kankı hoşgeldin kız naber.

ınş ıremcim belki sonucu bile öğrenmenize gerek kalmaz,çok içten diliyorum bunu :)
Ronya yine olmadı link tekrar dene istersen.

günaydın kızlarr julia canım listeye eklemişssin sagol canımm.inş.keseyide görürüsün :)

melike kankı hoşgeldin kız naber.

hoşbulduk kankiiii snei burda görmek ne kadar güzelllllll olumunekankayizsmile Şeniz Şeniz
naber nasılsın datluşummmm:lepi: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

valla sabredebiliyorsan ne güzel irem,hayırlısıyla inş problem yoktur,istemez mi iremcim hiç senin ne kadar istediğinide görüyor,bakma öyle durduklarına benim eşimde pek belli etmiyor ama en ufak hareketinden anlıyorum ne kadar istediğini gözlerine bakmak bile yeterli oluyor çoğu zaman...Allah hepimizin gönlündekine ulaştırsın hayırlısıyla..

hoşbulduk kankiiii snei burda görmek ne kadar güzelllllll olumunekankayizsmile Şeniz Şeniz
naber nasılsın datluşummmm:lepi: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

iyi canım sagol sen nasılsın eşim amelıyat olana kadar durmuyayım bişeyler yaapyım dedım doktora gidemıyorum barı ateşimi ölceyim dedim ve bu topiğe geldim.sen nasılsınopuyorumnanaktan

Ronya acilse madem şu anda açılmıyor link gene alt alta yazıver hemen, buradan bakalım.

nevetna canım ya sana çok teşekkür ederim.şu an eklendi az evvel ekledim ve denedim açılıyor sayfa.benim problemim hiç akıntı falan olmadı ve hiç böyle erken yumurtlamam ben normalde adetim 35 günde bir olur FF sitesine göre ben adetin 8.günü yumutrtamış oluyorum.biz 6. günü değerlendirdik ama hiç öyle olabileceği düşünmedim ilişki sonrası normalde 10 dk.kalmıyom ama o gün hiç dikkat etmedim hemen duşa girdim.tüh ya olmadı yine bu ay (

Selam kızlar dÜn doktora gıttım kıstım gıtmıŞ doktor bu ay kendı halıne bırakalım dedı bende ıncır kÜrÜne baŞlıyacaĞım belkım ıŞe yarar

o zaman herkes kendi sayfasını görür :) sen tablonun olduğu sayfada yanda sharing yazan yerden home page setup a tıkla o sayfada kutu içinde bir link çıkacak o linki yaz buraya, sonunda 23bhy45 gibi bişey yazar :)

Mirage gözün aydın inş bu ay sorunsuz geçer ve bebeğin gelir:)

Saol canım benım bu ay doktorumda umut vermedı ama bakalım kÜrler belkı ıŞıme yarar

iyi canım sagol sen nasılsın eşim amelıyat olana kadar durmuyayım bişeyler yaapyım dedım doktora gidemıyorum barı ateşimi ölceyim dedim ve bu topiğe geldim.sen nasılsınopuyorumnanaktan

iyi valla canımcım telefondayım polis eşi bi arkadsımla görüşüyom iyi canım çok sevindim daha öncede sölemiştim burdaki arkadaslar çok iyiler diye....çok sevindim kankicimm çok iyi yapmışsın....olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…