iyi valla canımcım telefondayım polis eşi bi arkadsımla görüşüyom iyi canım çok sevindim daha öncede sölemiştim burdaki arkadaslar çok iyiler diye....çok sevindim kankicimm çok iyi yapmışsın....olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan :lepi:
slm serapcım inşallah bitanemm :saruboceq::ecrin_bebek:
canım benimde bu saah tuhaf çıktı bugünde bişey var galiba takılma sen ateşe boşverKızlar sabah ateşimi ölçtüm şok oldum...Neden bukadar düştükü bu ateş...eyvahedigeldismile
evet çok iyiler sagolsunlar yardımcı oldularrr opuyorumnanaktan
o zaman herkes kendi sayfasını görür :) sen tablonun olduğu sayfada yanda sharing yazan yerden home page setup a tıkla o sayfada kutu içinde bir link çıkacak o linki yaz buraya, sonunda 23bhy45 gibi bişey yazar :)
Mirage gözün aydın inş bu ay sorunsuz geçer ve bebeğin gelir:)
selam kuşum inş.tatlım ya
Ronya ayarlarını düzeltmen lazım oldu aslında istersen şifre vekullanıcı adını yolla bana özelden ben ayarlayım :)
O zaman 15. gun catlamıs olabılır. Beklenmeyen tarıhın de 29. gun olur. 4 gunun kalmış inşallah olmuştur.
Melekcim canım cok ozledık seni valla. Gozumuzde tuttun. Ben bu ay 17. gun yumurtladım, beklenmeyenim 24 nisan daha var yani canım.
Zeytin senin gunun gecmiş. Yumurtan 10. gun catlamıs, 24. gundu gunun. Atesin hala yuksek, bahse girerim hamilesin, hemen test yap canım.
iyi canım çok şükür bir yaramazlık yok,yeni bir aya başladık hayırlısı olur inşaallah..
Arkadaşlar merhaba,
öncelikle Julia TEBRİKLERRRRRRRRR :lepi: :teytey: :dance: Çookkk sevindim :))))
girip bir merhaba demek istedim sizlere.... nasılsınız??? hepinizi çok öpüyorum...
Hatırlayanlar/merak edenler için söyleyeyim; eşim askere gitti, kısa dönem jandarma er.. inşallah, Allah'ın izni ile Eylül ortası gibi askerlik bitecek... bende kendimce alışmaya çalışıyorum, (ne de zormuş)
umarım, hepiniz hamile kalırsınız, ben de kalınca tecrübelerinizi anlatırsınız artık :))
tatlım iyiki geldin unuturmuyuz hiç seni.. allah kavuştursun canım arada gel yine olurmu özletme kendini.. allaha emanet ol...
selamlar, sevgiler....
Melek senden naber senin de tarihini ekleyelim listeye :)
kızlar reglimin 2.gününden beri ateşimi ölçüyorum bugün 7.günüm ateş değerlerim 36.1 ve 36.3 dü bugün 35.6 oldu acaba yumurtlama günümü diycem ama daha çok erken değil mi adet aralığım 29-30 gün çünkü yardımcı olur musunuz
Özlem sen değerini girmemiş görünüyorsun bugün?
Ronya canım bu FFyi kullandığın ilk ay ya, site daha seni tanımıyor, yani istatistik çıkaracak veri yok elinde. Zaten kesintisiz çizgi çekmemiş, kesik çizgi Ff emin değil demek. Siz çalışmalarınıza devam edin. Ateşin oynayacak, o zaman da bi sabah açacaksın FF çizgiyi silmiş olacak. Şu anda sen kendini tanıyorsun, akıntına bak bence de.
Melek canım sağol valla. İnşallah hep beraber. Şu an yumurtladığını sanmam 14-16. gün gibidir seninki, ateşin o zamana kadar düşüp çıkacak. Akıntı görünce her gün çalışın derim
Sherin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?