Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

evet çok iyiler sagolsunlar yardımcı oldularrr opuyorumnanaktan

Julia canım sadece kutu içinde böyle bir adres çıkıyo
Text Size: Text

Ronya ayarlarını düzeltmen lazım oldu aslında istersen şifre vekullanıcı adını yolla bana özelden ben ayarlayım :)

kızlar reglimin 2.gününden beri ateşimi ölçüyorum bugün 7.günüm ateş değerlerim 36.1 ve 36.3 dü bugün 35.6 oldu acaba yumurtlama günümü diycem ama daha çok erken değil mi adet aralığım 29-30 gün çünkü yardımcı olur musunuz

sorma valla bende sizleri özledim caanım benim..hadi inşallah b u ay hamile kalırsın iremcim çok istiyorum inanki...

iyi canım çok şükür bir yaramazlık yok,yeni bir aya başladık hayırlısı olur inşaallah..

inşallah canım güzel haberlerini alırız...

Melek senden naber senin de tarihini ekleyelim listeye :)

canım tahmini adet ytarihim 30 nisan listeyi yine alırım ben senden geldigimden beri adapte olamadım kayınvalidemin günü vardı hallettik bitti dün

Tüm değerlerini yazarsan daha iyi anlaşılır böyle zor oluyor.

Ronya bence değerlerin düşebilir zaten tahmini çizgi çekmiş ama kademeli yükseliş var ateşinde ,büyük ihtimal düşecek,merak etme akıntına bak sen :)

Ronya canım bu FFyi kullandığın ilk ay ya, site daha seni tanımıyor, yani istatistik çıkaracak veri yok elinde. Zaten kesintisiz çizgi çekmemiş, kesik çizgi Ff emin değil demek. Siz çalışmalarınıza devam edin. Ateşin oynayacak, o zaman da bi sabah açacaksın FF çizgiyi silmiş olacak. Şu anda sen kendini tanıyorsun, akıntına bak bence de.

Melek canım sağol valla. ınşallah hep beraber. Şu an yumurtladığını sanmam 14-16. gün gibidir seninki, ateşin o zamana kadar düşüp çıkacak. Akıntı görünce her gün çalışın derim

Sherin

İRemcim geçen ayı girebilirmiyiz tanısın bizide hehehhe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…