Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

1.gün--35,9(regl)
2.gün--35,9(regl)
3.gün--35,9(regl)
4.gün--35,9(regl)
5.gün--36,0
6.gün--36,0
7.gün--ölçmedim
8.gün--35,9
9.gün--35,8
10.gün--35,7
11.gün--35,8
12.gün--36,0
13.gün--35,9
14.gün--35,7
15.gün--35,9
16.gün--35,9
17.gün--35,8
18.gün--36,0
19.gün--36,0
20.gün--36,0
21.gün--36,3
22.gün--36,1
23.gün--36,3
24.gün--36,2
25.gün--36,4
26.gün--36,5
27.gün--36,5

lütfen bakın....göğüsuçlarım acıyo.bide akıntım var.....adet olurmuyum acaba.geçen aya göre ateşim yüksek.geçen ay 26.gün adet olmuştum ateşimde 35,9 idi..???????????

Ewet verirler canım...
Fotosu boyle. Tam gorunmuyor dedım ya cok silik belki de ben uyduruyorum.
Canım bende ilk fotoyu açtığımda birden gördüm sonra göremedim ama çoook dikkatli bakınca bir belirginlik var...Sen en iyisi benim gibi testin kapağını aç sonra içindeki çubuğuda al ışıga tut öyle net görülüyor canım...
:Saruboceq::Saruboceq:
Canım madem günün geçti test yapsana...

canım benim inşallah hamilesindir dularım seninle. Rabbim yüzünü güldürsün.

ıremcim RABBıM hayırlısını versin biliyosun senden umutluyum çizgi yok diyemicem eğer imkanın varsa git bir test yaptır canım yaa hem sen hem biz rahatlayalım iyi haberlerle dön inşallah.

Son düzenleme:

canım bende gölgesi gibi bi çizgi görüyorum resmi yaklaştırınca sanki çok yakında ama orda bi hayalet çizgi var bence kan testiyle anlarsın inş rabbim gönlüne göre verir canım

şimdi dikkatlice baktımda gerçekten orda bişey var çok açık pembe ben burdan görebiliyosam sen yanındayken mutlaka görüyosundur canım hadi hayırlısı

irem valla ben de çok açık gördüm eşime gösterdim yok bişey dedi
aceleden kahvaltıyı hazırladım çok heyecanlıydım aklı sendeydi yemin ederim ama erken yazmaz dedim ama
çizgi olmasaydı görmezdin iremcim yaptığımız testlerden biliyoruz ateşin de söylemiş bugün adet günün yarın daha belirgin çıkar
canım ya nasıl heyecanlıyım anlatamamm
Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah inşallah inşallah hamilesindir canım arkadaşım

irem canim , insallahh o cizgi bi kac güne belirginlesir...kanda kesin cikar,,biraz sabret bakalim..

ay insallah hamilesindirrr , dualariimiz seninleeopuyorumnanaktan

GÜnaydın kızlar dÜnden ıtıbaren ateŞ ÖlÇmeye baŞladım ve ıncır havuÇ kÜrÜ uyguluyorum tablom var ama nasıl ateŞımı eklıyorum bılemedım

canım hayal görmüyorsun ben gördüm yani çok çok silikte olsa görünüyor benimde ilk gebeliğimde öyledi tebrikler hadi güzel haber ver bize bekliyoruz çok sevindim ya süper bi haber

Ayyy ıreemmmm çok heyecanalndım kaç gündür diyorum ki tablosu tam hamile tablosu ,ama nazarım değecek,söylemeyim diorum, ya sen o çizgiyi gördüysen tabiki vardır ,daha önce kaç kere test yaptın,artık biliyorsun kendini de çizgileri de :)

Bence hemen test yaptır 1 saate veriolar,valla bugün heyecandan hiç bişey yapamam seni bekliyorum inşallaahhh :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…