Ewet verirler canım...Yaa bu saatte burada kimse olmaz tabii bi manyak benim off. Yaa. Butun gece ruyalar gordum dondum durdum. Sonunda artik 5:30ta uyandim. Normalde 7de olcuyorum. Cok tuvaletim vardi off olceyim dedim, olctm once 36.1 gibi gordum hah tamam dedim. Sonra isikta baktim 36.7. 7 civarinda da 36.8 olacakti yani. Kalktim test yaptim. Yine cikmadi. Sonra cok silik bi renk belirdi ama kafayi yiyecegim uyduruyor da olabilirim. Fotosunu cekemiyorum sarjim bitmis. Fotosunu cekip buraya koyacagim yapabilirsem.
Hayırlısı canım...
Cok silik var gibi. Kizlar bana dua edin. Rabbim hayirlisiyla bize bagislasin varsa eger. Hep oyle dua ettim, bizi kotu sonuclarla sinama Rabbim dedim, insallah sinamasin. Ayy aglamakliyim valla.
Bugun hastaneye teste gidemem sanirim. Bisey sorucam, ozel hastaneye aksam da gitseniz 1 saatte verirler mi? Biliyor musunuz?
Canım bende ilk fotoyu açtığımda birden gördüm sonra göremedim ama çoook dikkatli bakınca bir belirginlik var...Sen en iyisi benim gibi testin kapağını aç sonra içindeki çubuğuda al ışıga tut öyle net görülüyor canım...Fotosu boyle. Tam gorunmuyor dedım ya cok silik belki de ben uyduruyorum.
:Saruboceq::Saruboceq:Evet, şükür namazı kıldım, bolca ağladım. Şimdi de kendimi toparladım. Eşim burada değil, yani ilk siz öğrendiniz. Kan testini yarın yaptırmaya karar verdim. Yarın annemlere gidicem zaten, Medical Park çok yakın orada yaptırırım. Bu kadar silik çıktığına göre 25 civarı bişey bekliyorum. Epey bi kendimi mi kandırıyorum, oradaki beyaz bantı mı görüyorum dedim ama renk var, silik pembe. Yani umutlanabilirim. Büyük ihtimalle testi tekrarlamam gerekecek, bakalım.
Canım madem günün geçti test yapsana...1.gün--35,9(regl)
2.gün--35,9(regl)
3.gün--35,9(regl)
4.gün--35,9(regl)
5.gün--36,0
6.gün--36,0
7.gün--ölçmedim
8.gün--35,9
9.gün--35,8
10.gün--35,7
11.gün--35,8
12.gün--36,0
13.gün--35,9
14.gün--35,7
15.gün--35,9
16.gün--35,9
17.gün--35,8
18.gün--36,0
19.gün--36,0
20.gün--36,0
21.gün--36,3
22.gün--36,1
23.gün--36,3
24.gün--36,2
25.gün--36,4
26.gün--36,5
27.gün--36,5
lütfen bakın....göğüsuçlarım acıyo.bide akıntım var.....adet olurmuyum acaba.geçen aya göre ateşim yüksek.geçen ay 26.gün adet olmuştum ateşimde 35,9 idi..???????????
Canım madem günün geçti test yapsana...
Yaa bu saatte burada kimse olmaz tabii bi manyak benim off. Yaa. Butun gece ruyalar gordum dondum durdum. Sonunda artik 5:30ta uyandim. Normalde 7de olcuyorum. Cok tuvaletim vardi off olceyim dedim, olctm once 36.1 gibi gordum hah tamam dedim. Sonra isikta baktim 36.7. 7 civarinda da 36.8 olacakti yani. Kalktim test yaptim. Yine cikmadi. Sonra cok silik bi renk belirdi ama kafayi yiyecegim uyduruyor da olabilirim. Fotosunu cekemiyorum sarjim bitmis. Fotosunu cekip buraya koyacagim yapabilirsem.
Cok silik var gibi. Kizlar bana dua edin. Rabbim hayirlisiyla bize bagislasin varsa eger. Hep oyle dua ettim, bizi kotu sonuclarla sinama Rabbim dedim, insallah sinamasin. Ayy aglamakliyim valla.
Bugun hastaneye teste gidemem sanirim. Bisey sorucam, ozel hastaneye aksam da gitseniz 1 saatte verirler mi? Biliyor musunuz?
Fotosu boyle. Tam gorunmuyor dedım ya cok silik belki de ben uyduruyorum.
Günaydın kızlar...Benimki yükselişe geçti...İnşallah düşmezde seviniriz hep beraber sonuçla...
http://www.fertilityfriend.com/home/2d6ba9
Evet, şükür namazı kıldım, bolca ağladım. Şimdi de kendimi toparladım. Eşim burada değil, yani ilk siz öğrendiniz. Kan testini yarın yaptırmaya karar verdim. Yarın annemlere gidicem zaten, Medical Park çok yakın orada yaptırırım. Bu kadar silik çıktığına göre 25 civarı bişey bekliyorum. Epey bi kendimi mi kandırıyorum, oradaki beyaz bantı mı görüyorum dedim ama renk var, silik pembe. Yani umutlanabilirim. Büyük ihtimalle testi tekrarlamam gerekecek, bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?