Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

Sorun benim netteymiş :))
Özlem artık değişecek ovulasyon günün, çizgiyi net çeker artık :)
Welcome sana gösterdiğim tabloya döndü işte :)

Neyse sakinlestim. Valla foto cok kotu cikmis. Ben de sabahtan beri gelip gidip bakiyorum hayal mi goruyorum diye. Tabii test de yanlis olabilir. Sakin olmak lazim. Bugun musait degilim hic, birazdan cikicam annemlerle bulusucam falan. Yarin rahat rahat yaptiririm. Allah nasip ettiyse cikar zaten. Yarin aksama yazarim. Biraz bekleticem kusura bakmayin.

Gerkl canim sen 17. gun yumurtlamissin. Beklenmeyen gunun 17+14=31. gun Yani bu hesaba gore 4 gunun daha var. Ama atesin cok guzel masallah. Senin degerlerine gore yuksek, insallah boyle gider. Hamile olabilirsin bence de ama su anda bi tek kanda cikar.

Günaydın kızlar...Benimki yükselişe geçti...İnşallah düşmezde seviniriz hep beraber sonuçla...

http://www.fertilityfriend.com/home/2d6ba9

Welcomecim ben dedim yukselecek diye di mi? Bence bu yerlesmeydi, iyice yukselirse daha da umutlaniriz. Hadi bakalim.

Ozlemcim sen yeni mi yumurtladin, iki kere mi yumurtladin, yoksa bu yerlesme miydi bilemiyorum canim. Beklemek zorundayiz.

Emelcim, Juliacim eksik olmayin sizi de kendim gibi sasi bes ettim di mi :)))) Allah nasip ederse insallah yarin aksam tam sevindiririm sizi.

Erkaymak, baran, gerkl, welcome, ozlem, esra hepinize cok tesekkurler. Valla burasi olmasa ne yapardim? Insallah umdugumuz gibidir bakalim.

inşallah iremcim hep birlikte seviniriz. inşallah hamişler artar bu ay. ama benim pek umudum kalmadı sabah 5 te ölçüyorum ya ben, 2gün önce hep 36.7 çıkıyodu. sabah 7de uyanınca bidaha ölçtüğümde 36.9 oluyodu ama dün ve bugün saat 5te 36.5 çıktı ama sabah 7de uyanınca yine ölçtüm 36.8 çıkıyo. ama 7de ölçtüklerim sayılmaz herhalde çünkü ben geçen ayda sabah 5te ölçtüm hep. ben de sabah test yaptım negatif galiba 2günüm daha var. bugün 12.günümdü. ama umudum bayağı bi kırıldı zaten akıntım da yok belirtim de.. tabi herşey Rabbimin elinde O ol dediyse olmuştur bakalım yarınki ateşim kaç çıkacak senağlama

kızlar bu arada sorun benim bilgisayardamı anlamıyorum kadınlar kulübünün sayfalarını açmakta çok zorlanıyo sürekli bitti yazıyo, altta başka linkler çıkıyo, sadece sayfadaki pembe kalpler görünüyo ve genelde donuyo kapatıp yeniden açmak zorunda kalıyorum. aslında çoğu zaman sizlere cevap yazdım uzun uzun ama dondu yeniden yazamadım. kusura bakmayın ama hepinize dua ediyorum

ayy iremcim inşallahh hadii bakalım yaa ateşin bu ay ıyıydıı ben de cok emın olmadım resımden baktıkça kafam karıstı:))) inşallahh bebeişin senınbledır canımm ama benım gecen ay 2 testede pozıtıfte kanda cıkmadı hanii canını sıkmıs olmayım ama hanı o ıhtımalıde dusun de canım bizim gibi ala bora olma canımm dualrımız seninle canımm akıntındqa olmuştuu hersey olduğuu yonde gozükuo:)))

Kismet Umutcuum. Ilk anda biraz dellendim, ama simdi sakinim. Hersey olacagina varir. Bakalim yarin belli olur.

Erkaymakcim, sen atesini karistirmissin canim farkli saatlerce olce olce bence 5te 36.7 cok iyi. Insallah hamilesindir. ben oyle miyim bilmiyorum ama benim de dogru durust bir belirtim yok. Insallah atesin hic dusmez.

Mirage tablon hayirli olsun, tablo yaptigin son ay olsun, hemen gelsin bebegin insallah.

Ben cikiyorum kizlar gorusuruz.

ıremcim hani demiştin ya akıntıyı lekelenme hissettim diye
biliorsun aynısı bende de olmuştu :)
Bir de lekelenme yok akıntı var,inş senden iyi haber alacaz yarın çok emin oldum şimdi :)

sağol canım.inşallah ikimizinde yüzü güler hayırlısıyla....

ayy evett kalktım ilk irem geldi aklıma cunku onun ıkı gun once fılan lekelenme gelırdı hep sonra regl gelırdı ve atesıde duserdıı bu ayy ateşide yuksek lekelenme de gelmedii yanıı testlere cok ınancım kalmadı bılıyosunuz basıma gelenı ama belırtıler ve ateşş de olduğunuu söyluyorr buu ay ıremın hamıle olmasını cok ıstemıstım ayy ıremm kanı bugun ver yaa nasıl beklıcez yarına:))

Maşallah maşallah maşallah
Teşekkür ederim canım...
Canım bende senin ateşine yorum yapmak istiyorum ama yapamıyorum...Zaten pekte anlamam tablodan...Yalnız geçen ay yüksek ateşlede adet olman beni iyice durduruyor ama bu konudan anlayan arkadaşlarımız çok var...Onlar yardımcı olurlar sana...Sadece sonumuz hayırlı olsun diyorum...
Sorun benim netteymiş :))
Özlem artık değişecek ovulasyon günün, çizgiyi net çeker artık :)
Welcome sana gösterdiğim tabloya döndü işte :)
Ewet canım o tabloya bu halinle dönüyor...Sen şimdi hamilesin ya ozaman bulduğundada tabloyu hamileydin belki içine doğmuşturda sonucum o tablo gibi pozitif olur...

Ay inşallah kuşum ya...:Saruboceq:

iremcim bende gördüm ikinci çizgi çok haifi belli inşallah canım benim yarınki kan sonucun hamileligini onaylar
dualarım seninle..
welcome özlem mirage inşallah hepimiz hamileyizdir yaza merheba haberlere bizim olsun inşallah ...

inş.tatlımda ben faaliyete yeni başladım adet bitti kanamam oldu kist gitmiş ama geç başlıyoz çalışmaya 14.gününde çok küçüktü yumoş bu ay olmaz galiba ama ben uğraşıcam incir kürüyle

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

ss2302.........................24 nisan.....................(klomen)
nevetna.........................24 nisan.....................(ateş ölçme,ovulasyon,preseed)
Esragg..........................24 Nisan
erkaymak......................26 nisan
gozdeati........................26 nisan
biozard..........................28 nisan......................(klomen,ateş ölçme,ovulasyon testi)
g.erkl............................30 nisan
aabeyazmelek............30 nisan......................(ateş ölçme ,incir kürü,keçiboynuzu pekmezi)
özlemyalçınkaya..........4 mayıs......................(yumurtlama takibi)
welcome .....................7 mayıs......................(ateş ölçme,klomen)
Nalim...........................10 mayıs.......................( ateş ölçme,ovulasyon testi,incir kürü)
cns22...........................10 mayıs
ronya............................15 mayıs.....................( ateş ölçme ,ovulasyon)
Hilal24..........................

LİSTEMİZİN MEDAR-I İFTİHARLARI..... :hooray: :hooray: :hooray:

OCAK AYININ HAMİŞLERİ :teytey: :sm_cool: :dance:

TUBLİİŞŞH.... :hooray: :CüvCüv:
A&S...... :hooray: :CüvCüv:
PEMBE50.. :hooray: :CüvCüv:
ZEYNEPARZU: :hooray: :CüvCüv:

ŞUBAT AYININ HAMİŞLERİ :CüvCüv:

sabırsız80 . .............:hooray: :CüvCüv: :dance:
ecrinece .................:hooray: :CüvCüv: hihoyyyt
loveli .......................:hooray: :CüvCüv: :sm_cool: :sm_cool:
tuba373 .................:hooray: :CüvCüv: :teytey:
eren sezen................ :hooray: :CüvCüv: :dance:

MART AYININ HAMİŞLERİ: :CüvCüv::teytey:

Asenamm................................. :hooray: :CüvCüv:
buzma_vi ................................. :hooray: :CüvCüv:

NİSAN AYININ HAMİŞLERİ::CüvCüv: :teytey:

pretty53 :........... :hooray: :CüvCüv: :teytey:
julia:................. .::hooray: :CüvCüv: hihoyyyt
zeytin1007................ :hooray: :CüvCüv::teytey:

adet tarihlerini vermeyenleri sildim herşeyi yazın kızlar eklerim ..

ss2302 adetin bugun sende ne var neyok
julia sagol tatlım inşallah yükselir düşmez dedigin gibi bugun 36.6 çıktı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…