Gerkl canim sen 17. gun yumurtlamissin. Beklenmeyen gunun 17+14=31. gun Yani bu hesaba gore 4 gunun daha var. Ama atesin cok guzel masallah. Senin degerlerine gore yuksek, insallah boyle gider. Hamile olabilirsin bence de ama su anda bi tek kanda cikar.1.gün--35,9(regl)
2.gün--35,9(regl)
3.gün--35,9(regl)
4.gün--35,9(regl)
5.gün--36,0
6.gün--36,0
7.gün--ölçmedim
8.gün--35,9
9.gün--35,8
10.gün--35,7
11.gün--35,8
12.gün--36,0
13.gün--35,9
14.gün--35,7
15.gün--35,9
16.gün--35,9
17.gün--35,8
18.gün--36,0
19.gün--36,0
20.gün--36,0
21.gün--36,3
22.gün--36,1
23.gün--36,3
24.gün--36,2
25.gün--36,4
26.gün--36,5
27.gün--36,5
lütfen bakın....göğüsuçlarım acıyo.bide akıntım var.....adet olurmuyum acaba.geçen aya göre ateşim yüksek.geçen ay 26.gün adet olmuştum ateşimde 35,9 idi..???????????
Günaydın kızlar...Benimki yükselişe geçti...İnşallah düşmezde seviniriz hep beraber sonuçla...
http://www.fertilityfriend.com/home/2d6ba9
irem valla ben de çok açık gördüm eşime gösterdim yok bişey dedi
aceleden kahvaltıyı hazırladım çok heyecanlıydım aklı sendeydi yemin ederim ama erken yazmaz dedim ama
çizgi olmasaydı görmezdin iremcim yaptığımız testlerden biliyoruz ateşin de söylemiş bugün adet günün yarın daha belirgin çıkar
canım ya nasıl heyecanlıyım anlatamamm
Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah inşallah inşallah hamilesindir canım arkadaşım
Gerkl canim sen 17. gun yumurtlamissin. Beklenmeyen gunun 17+14=31. gun Yani bu hesaba gore 4 gunun daha var. Ama atesin cok guzel masallah. Senin degerlerine gore yuksek, insallah boyle gider. Hamile olabilirsin bence de ama su anda bi tek kanda cikar.
Teşekkür ederim canım...Maşallah maşallah maşallah
Canım bende senin ateşine yorum yapmak istiyorum ama yapamıyorum...Zaten pekte anlamam tablodan...Yalnız geçen ay yüksek ateşlede adet olman beni iyice durduruyor ama bu konudan anlayan arkadaşlarımız çok var...Onlar yardımcı olurlar sana...Sadece sonumuz hayırlı olsun diyorum...
Ewet canım o tabloya bu halinle dönüyor...Sen şimdi hamilesin ya ozaman bulduğundada tabloyu hamileydin belki içine doğmuşturda sonucum o tablo gibi pozitif olur...Sorun benim netteymiş :))
Özlem artık değişecek ovulasyon günün, çizgiyi net çeker artık :)
Welcome sana gösterdiğim tabloya döndü işte :)
Neyse sakinlestim. Valla foto cok kotu cikmis. Ben de sabahtan beri gelip gidip bakiyorum hayal mi goruyorum diye. Tabii test de yanlis olabilir. Sakin olmak lazim. Bugun musait degilim hic, birazdan cikicam annemlerle bulusucam falan. Yarin rahat rahat yaptiririm. Allah nasip ettiyse cikar zaten. Yarin aksama yazarim. Biraz bekleticem kusura bakmayin.
Gerkl canim sen 17. gun yumurtlamissin. Beklenmeyen gunun 17+14=31. gun Yani bu hesaba gore 4 gunun daha var. Ama atesin cok guzel masallah. Senin degerlerine gore yuksek, insallah boyle gider. Hamile olabilirsin bence de ama su anda bi tek kanda cikar.
Welcomecim ben dedim yukselecek diye di mi? Bence bu yerlesmeydi, iyice yukselirse daha da umutlaniriz. Hadi bakalim.
Ozlemcim sen yeni mi yumurtladin, iki kere mi yumurtladin, yoksa bu yerlesme miydi bilemiyorum canim. Beklemek zorundayiz.
Emelcim, Juliacim eksik olmayin sizi de kendim gibi sasi bes ettim di mi :)))) Allah nasip ederse insallah yarin aksam tam sevindiririm sizi.
iremcim bende gördüm ikinci çizgi çok haifi belli inşallah canım benim yarınki kan sonucun hamileligini onaylar
dualarım seninle..
Welcome özlem mirage inşallah hepimiz hamileyizdir yaza merheba haberlere bizim olsun inşallah ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?