Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

canım ben ben tahlillerimi yaptırdım bütün hormonlara bakıldı (Lh,Östrojen,Fsh,Prolaktin,Testesteron Progesteron) bir problem yok eşim sperm analizi yaptırmadı ama yoktur herhalde

nevetna canım ben doktora gittim bana şuan gebe kalmaman için hiç bir neden yok dedi rahim yumurtalıklar temiz görünüyor dedi.kadın o kadar güzel konuşmuşken diyemedim klomen diye bir ilaç varmış kullanayımmı :)) ama ara ara böyle okuyunca aklıma takılıyo doğru değil biliyom ama acaba yarım içsem yine kist yaparmı onada korkuyom neyse saçma bi soru ama yinede sanki beni bişeyler dürtüyo iç diye :)

ay canım cok tebrik ederim :teytey::teytey:
ben de bu topikteyim ama pek yazamıyorum hızınıza yetisemiyorum , seni birkac gundur takip ediyordum icimden hamile demistim inan..
Allah kucaginda gormeyi nasip etsin

selam canım, senle gunlerimiz aynı ve bugun benim de aşırı derecede civ civ sarısı bir akıntım geldi..ben ıslaklıktan kendimi adet olmus zannettim ama ilk kez hayatımda bu kadar sarı bir akıntım geldi.. ayrıca idrarım da cok koyuydu :kedi:
ben de dun test yapmıstım negatif cıktı..
senin daha evvel boyle bir sey geldi mi basına bu renkte akıntı?

Canım benimde akıntım var aynen senin dediğin gibi beyaz süt gibi...Yoğun olarakta gelmiyor benimki ama her wc gittiğimde yinede azda olsa var akıntım...Benim ateşim gene daha düşük sana göre...

zaten başkada hiç belirtim yok.adet olmaya yakın kesiliyordu akıntım ama tam olarak ne zaman kesiliyordu hatırlamıyorum.bide çatladıktan tam 7 gün sonra göğüslerim şişti.bu tabi aynı zamanda adet belirtiside.5 günüm kaldı öğrenmek için.senin ne kadar zamanın var?

Ronyacim cok sevindim iyi cikmasina. Vermzler canim 6 ay-1 yil dolmadan. Zaten kendin alamazsin herhalde receteli satiliyor. Gozunu seveyim kafana gore is yapma, hormon cok tehlikeli bisey. Bu ilac yumurta gelisiminde problem varsa cok iyi ama yoksa bu sefer sana 7-8 yumurta yaptirirsa sonuc iyi olmaz. Kim bakicak kiz o kadar bebeye?

Valla kamplara bolunduk sari akinticilar, beyaz akinticilar diye alsanaalsanasmile
Insallah hepimiz hamileyizdir. Yok canim daha evvel bu kadar sapsari akintim olmadi hic. Tuhaf yani. Bu sari ikonlar var ya, gulen yuzler, onlar gibi sari. Testlerim falan hersey tutuyor desene ay insallah ikimiz de hamileyizdir. off ama benim umutlarim tukeniyor acayip sivilce basti yani regl zamani normalde 1 tane cikardi, ama saglam. Bu sefer oyle saglamindan 4-5 tane cikti. Igrenc olduuuumsenağlama

Canım benim 1 Mayıs DPO göre test günüm...Adet tarihim ise 7 Mayıs...Benimde akıntım adetime 2 gün kala filan kesiliyor canım...2 gün oldu sadece 2 kasığımın arasında hep ağrım oldu adet ağrısı gibi ama bugün yok ağrım...Göğüslerim ise 4 gün oldu sadece sağ memişimin ucu yok acıyor solda bişey yok...Bugünde çok az göğüslerimi sıkınca sadece derinden ağrısı var oda koltuk altı tarafından...

ronya klomeni kafana göre alma hormon ilacı bu sakın bekle canım yaşın 30 geçmiş ve 6 aydır hamile kalamıyorsan sana dr konuş derim ben öyle yaptım çünkü

Benim gogusler bugun agrimaya basladi. Yan taraflari agriyo yani koltuk altina dogru olan kisim.

Ahh Emelcim ahhh, ne diyeyim. Bekliyoz. Ama bu ay da olmazsa bak yemin veriyorum yumurtlamadan sonra ates olcmiycem, hic ise yaramiyor. Bi ay yapmamistim cok rahattim. Yumurtlamayi bulmak icin iyi de ondan sonrasi ay cikti ay indi derken insan kafayi yiyo.

Nasil gecti 23 Nisan hava guzeldi herhalde? Cok yorulmadin insallah.

ya benim göğüslerim baya şişti üstüne yatamıyorum.Ama dediğim gibi burda hamile olan arkadaşların ateş tablolarına bakıyorum hep yüksek.37 leri bulmuşlar hep o yüzden benimki tutmadı galiba.yükseleceğine düşüyo malesef.

Canım en iyisi 13. 14. güne kadar beklemek...Zaten bebek yoksa ateş düşüş gösteriyor...
Birde beni düşündüren çoğu insan sarı akıntı yazıyor bende hep beyaz süt gibi akıntı...Offf ooofffff...

arkadaşlar içmicem doğru söylüyorsunuz benim hormonlarımda problem yok bide hormon dengemi bozarım nevetna dediğin gibi bide olurmu 7 tane ayyyyy kafayı yerim valla tabi benden önce bakacak bulunurmu o başka valla annem kaçar :)))

ayrıca gününü bekleyen arkadaşlar bende çok meraktayım sürekli takip ediyorum.bence bu ay iki tane gebiş daha gelir gibime geliyor bakalım hayırlısı

ya aslında julia ya sormak lazım onunki nasıldı.hamile olana sormak daha mantıklı.bendekide beyaz bazıları sarı diyo.Sanırım sarılar hamile çıkacak :)
ateşim 37leri bulsaydı bende ümitlenirdim ama malesef.

İnşallah melekcim hakkımızda hayırlısı olsun

bir hamiş olarak yanıtlayayım
ben de sarı akıntı hamileliğin 8 haftası alandı başladı hamilelik öncesi beyz süt gibiydi

hava güneşli ama serindi sadece yürüyüş yaptık geldik töreni izlemedim oturacak yer yoktu zaten kalabalıktı

ateş belli olmuyor mesela hamile kaldığım ateş 36.5 mesela
nevetna yani iremcimin dediği gibi yumurtlama için iyi ama hamillelik için belli olmuyor ne kadar ateşle hamiş kalınıyor

irem klomenle ilk aydan hamile kalırsın bu ay olmazsa

Ay artik nasil kalirsam kalayim. :)) Allah nasip etsin de.

Kizciklar akintiya, atese falan takilmayin. Birinde belirti olan birinde olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…