Esra Allah ol deyınce olur be güzelim. Katiyen normal yolla çocuğunuz olmaz dedikleri kişilerin çocuğu oluyor da kim bilir? İnşallah güzel haberler verirsin yarın.
Ronya doktor vermeli klomeni. Ya ben karıştırıyorum sizde problem var mıydı? Mesela şimdi haftaya adet olursa doktoruma gidicem. Spermiyogramda bişey varsa eşime ilaç veya test yazacak, yoksa da herhalde beni klomene başlatır.
Off hava çok güzel bense ofise tıkılıyım. Püfür.
1.gün 36,4
2.gün 36,4
3.gün 36,3
4.gün Ölçmedim
5.gün 36,4
6.gün Ölçmedim Çalışma
7.gün Ölçmedim Çalışma
8.gün 36,7 Çalışma
9.gün 36.6 Çalışma
10.gün 36.1 Çalışma
11.gün 36.4 Çalışma
12.gün 36,7 Çalışma
13.gün 36,9
14.gün 36,7 Çalışma
15.gün 36,9
16.gün 36,8 Çalışma
17.gün 36,8
18.gün 36,9
19.gün 36,8 Çalışma
20.gün 36,8
21.gün 37,0
22.gün 37,0
23.gün 36,9
24.gün 36,7
25.gün 36,8 kahverengi leke
26.gün 36,8
27.gün 36,9
28.gün 36,9 vvvveeeeeeeeeeee
HAMİLEYİM :CüvCüv::hooray:
KIZLAR SABAH TEST YAPTIM POZİTİFFFF
Welcome canım lekelenme gıbı hissetmiştim ama tuvalette baktım ki sarı akıntıymış. Aslında benim lekelenmem zaten bu kadar erken olmazdı. Valla atesşim yarın düşmezse umutlanıcam ama bugun test yaptım negatıftı, dayanamıyoo insan :))))
kızlar benimde akıntım var ama beyaz süt gibi genelde oda çok yoğun değil ara ara geliyo işte.gerçi zaten ateşimde çok yüksek değil.bu ayda olmadı galiba.
http://www.fertilityfriend.com/home/2df74b/?a=3811739&u=1&
Canım benimde akıntım var aynen senin dediğin gibi beyaz süt gibi...Yoğun olarakta gelmiyor benimki ama her wc gittiğimde yinede azda olsa var akıntım...Benim ateşim gene daha düşük sana göre...
ay canım cok tebrik ederim :teytey::teytey:
ben de bu topikteyim ama pek yazamıyorum hızınıza yetisemiyorum , seni birkac gundur takip ediyordum icimden hamile demistim inan..
Allah kucaginda gormeyi nasip etsin
selam canım, senle gunlerimiz aynı ve bugun benim de aşırı derecede civ civ sarısı bir akıntım geldi..ben ıslaklıktan kendimi adet olmus zannettim ama ilk kez hayatımda bu kadar sarı bir akıntım geldi.. ayrıca idrarım da cok koyuydu :kedi:
ben de dun test yapmıstım negatif cıktı..
senin daha evvel boyle bir sey geldi mi basına bu renkte akıntı?
zaten başkada hiç belirtim yok.adet olmaya yakın kesiliyordu akıntım ama tam olarak ne zaman kesiliyordu hatırlamıyorum.bide çatladıktan tam 7 gün sonra göğüslerim şişti.bu tabi aynı zamanda adet belirtiside.5 günüm kaldı öğrenmek için.senin ne kadar zamanın var?
ya benim göğüslerim baya şişti üstüne yatamıyorum.Ama dediğim gibi burda hamile olan arkadaşların ateş tablolarına bakıyorum hep yüksek.37 leri bulmuşlar hep o yüzden benimki tutmadı galiba.yükseleceğine düşüyo malesef.Canım benim 1 Mayıs DPO göre test günüm...Adet tarihim ise 7 Mayıs...Benimde akıntım adetime 2 gün kala filan kesiliyor canım...2 gün oldu sadece 2 kasığımın arasında hep ağrım oldu adet ağrısı gibi ama bugün yok ağrım...Göğüslerim ise 4 gün oldu sadece sağ memişimin ucu yok acıyor solda bişey yok...Bugünde çok az göğüslerimi sıkınca sadece derinden ağrısı var oda koltuk altı tarafından...
ya benim göğüslerim baya şişti üstüne yatamıyorum.Ama dediğim gibi burda hamile olan arkadaşların ateş tablolarına bakıyorum hep yüksek.37 leri bulmuşlar hep o yüzden benimki tutmadı galiba.yükseleceğine düşüyo malesef.
Canım en iyisi 13. 14. güne kadar beklemek...Zaten bebek yoksa ateş düşüş gösteriyor...
Birde beni düşündüren çoğu insan sarı akıntı yazıyor bende hep beyaz süt gibi akıntı...Offf ooofffff...
welcome ateşin iyi gidiyor hadi inşallah güzel haberler verirsin
iremcim inşallah hayırlı zaman buaydır tatlım..
özlemcim inşallah güzel haberler çok gelir patlama olur yaza merhaba partisi...
allahım hepimizin emeklerini boş çıkartmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?