Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

benim hiç belirtim olmadı canım aynı adet gibi 2 gün önceden kahverengi akıntım oldu göğüslerim şişmedi şişmezdi zaten karnım da adet olacakmışım gibi şişti sanırım tek belirti adet öncesi oluşan gerginlik olmadı bi oo vallaaa

kesinlikle uymuyor
iki hamileliğim birbirinden farklıydı
valla bendede bi belirti yokda ateşimde çok ii değil.sadece beyaz akıntım var oda çok değil ara ara.göğüslerim şişti ama adet olacağım zamanda şişiyo zaten.bugün biraz kasıklarımda batma var.ama adet olacakmışım gibi yüzümde sivilce çıkıyo.

Benim gogusler bugun agrimaya basladi. Yan taraflari agriyo yani koltuk altina dogru olan kisim.

Kızlar iki hamileliğimde de koltuk altından acı hissetim,annem süt dolar ordan hamilelik belirtisi demişti ilkinde doğru çıktı :)
İrem ateşin bana çok umut verici geliyordu ya,test yanıltır inşallah düşmesin ateşin.

İlk zamanlar süt beyazı akıntım oldu,sonra renk sararmaya döndü hala da çok fazla. Ben ped kullanamıyorum allerji yapıyor , çamaşırımda sarı lekeler oluyor artık.

Melekcim inşallah ateşin artık yükselsin ve düşmesinnn :)

Yorgunum Özlemcim piknik yaptık hobi bahçemizde hava yordu beni azcık :)
Senden naber ?

Yorgun olman normal canım 3 taneler inşallah maşallah hehehe Yorma canım kendini dinlen bol bol h.içi çalışıosun zaten.ben İyiyim hiç olmadığım kadar hava güzeldi sizin taraftaydım arkadaşlarımla görüştüm.ateşim az da olsa yükseldi bu sabah yapışkanda akıntı geldi biraz

:)))
Ben hep tek diye düşünüyorum kendimi ona alıştırıyorum, çoğul gebelik çok zor olacak bana ,düşündükçe zor olacağı aklıma geliyor,tabi Rabbim ne hayırlısıysa onu versin sağlıklı hayırlı olsun da :)Bazen de heves ediyorum bilmiyorum ya :))

ıyi geceler canım Allah rahatlık versin inşallah hakkında hayırlısı neyse o olsun
dua et bana nolurr

Son düzenleme:
Ya kızlar benim bugün tahmini yumurtlama günümün ve doktorun verdiği gün olarakta sonuydu ama misafir geldi son akşamı yapamadık...Koçişte işe gitti... 17 18 19 20 21 22 günlerinde hep dolu geçti bu akşamdan bişey olmaz dimi...Zaten tahmini yumurtlama günlerim 18-23 arasıydı doktorunda verdiği günler 17-19-21-23 tü...

Nasilsiniz kizlar? Bu aralar Turkiyeden misafirlerim var giremesim. Bu haftasonu da annemler gelecek:)) umarim keyiflerini yerindedir. Arada girip bakarim haberler var mi diye. Iyi bakin kendinize

Yaa bu saatte burada kimse olmaz tabii bi manyak benim off. Yaa. Butun gece ruyalar gordum dondum durdum. Sonunda artik 5:30ta uyandim. Normalde 7de olcuyorum. Cok tuvaletim vardi off olceyim dedim, olctm once 36.1 gibi gordum hah tamam dedim. Sonra isikta baktim 36.7. 7 civarinda da 36.8 olacakti yani. Kalktim test yaptim. Yine cikmadi. Sonra cok silik bi renk belirdi ama kafayi yiyecegim uyduruyor da olabilirim. Fotosunu cekemiyorum sarjim bitmis. Fotosunu cekip buraya koyacagim yapabilirsem.

Cok silik var gibi. Kizlar bana dua edin. Rabbim hayirlisiyla bize bagislasin varsa eger. Hep oyle dua ettim, bizi kotu sonuclarla sinama Rabbim dedim, insallah sinamasin. Ayy aglamakliyim valla.

Bugun hastaneye teste gidemem sanirim. Bisey sorucam, ozel hastaneye aksam da gitseniz 1 saatte verirler mi? Biliyor musunuz?

Fotosu boyle. Tam gorunmuyor dedım ya cok silik belki de ben uyduruyorum.

Eklentiler

• $test1.webp
    1,3 KB · Görüntüleme: 25
Veriyolar....fazla kafaya takma,taktikca adetin gecikir...Silik cizgiyi goremedim ama insallah hamilesindir..:Saruboceq:

Evet, şükür namazı kıldım, bolca ağladım. Şimdi de kendimi toparladım. Eşim burada değil, yani ilk siz öğrendiniz. Kan testini yarın yaptırmaya karar verdim. Yarın annemlere gidicem zaten, Medical Park çok yakın orada yaptırırım. Bu kadar silik çıktığına göre 25 civarı bişey bekliyorum. Epey bi kendimi mi kandırıyorum, oradaki beyaz bantı mı görüyorum dedim ama renk var, silik pembe. Yani umutlanabilirim. Büyük ihtimalle testi tekrarlamam gerekecek, bakalım.

ALLAH dualarini kabul etsin canim,,,umarim duymak istedigin kan sonucunu ,gormek istedigin test sonucunu hayirlisyla gorursun...Seni cok iyi anliyorum benimde 3 yila yakin olmadi,her ay o testleri ben bilirim hep silk gorurdum ama esim hayir oyle bi cizgi ben goremiyorum derdi ...Herseyin hayirlisi,2 yil boyunca atesimide olctum,,,sorununuz yoksa bekleyin ates yontemiyle falan ugrasip kafani yorma!

inşallah hamilesindir canım.bence bi kan testi yaptır.çok dikkatli bakınca hayal meyal bi çizgi görüyorum ama acaba hayal ettiğim içinmi bilemiyorum......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…