valla bendede bi belirti yokda ateşimde çok ii değil.sadece beyaz akıntım var oda çok değil ara ara.göğüslerim şişti ama adet olacağım zamanda şişiyo zaten.bugün biraz kasıklarımda batma var.ama adet olacakmışım gibi yüzümde sivilce çıkıyo.kesinlikle uymuyor
iki hamileliğim birbirinden farklıydı
Canım benim 1 Mayıs DPO göre test günüm...Adet tarihim ise 7 Mayıs...Benimde akıntım adetime 2 gün kala filan kesiliyor canım...2 gün oldu sadece 2 kasığımın arasında hep ağrım oldu adet ağrısı gibi ama bugün yok ağrım...Göğüslerim ise 4 gün oldu sadece sağ memişimin ucu yok acıyor solda bişey yok...Bugünde çok az göğüslerimi sıkınca sadece derinden ağrısı var oda koltuk altı tarafından...
Benim gogusler bugun agrimaya basladi. Yan taraflari agriyo yani koltuk altina dogru olan kisim.
Canım en iyisi 13. 14. güne kadar beklemek...Zaten bebek yoksa ateş düşüş gösteriyor...
Birde beni düşündüren çoğu insan sarı akıntı yazıyor bende hep beyaz süt gibi akıntı...Offf ooofffff...
Yorgunum Özlemcim piknik yaptık hobi bahçemizde hava yordu beni azcık :)
Senden naber ?
:)))
Ben hep tek diye düşünüyorum kendimi ona alıştırıyorum, çoğul gebelik çok zor olacak bana ,düşündükçe zor olacağı aklıma geliyor,tabi Rabbim ne hayırlısıysa onu versin sağlıklı hayırlı olsun da :)Bazen de heves ediyorum bilmiyorum ya :))
Yaa bu saatte burada kimse olmaz tabii bi manyak benim off. Yaa. Butun gece ruyalar gordum dondum durdum. Sonunda artik 5:30ta uyandim. Normalde 7de olcuyorum. Cok tuvaletim vardi off olceyim dedim, olctm once 36.1 gibi gordum hah tamam dedim. Sonra isikta baktim 36.7. 7 civarinda da 36.8 olacakti yani. Kalktim test yaptim. Yine cikmadi. Sonra cok silik bi renk belirdi ama kafayi yiyecegim uyduruyor da olabilirim. Fotosunu cekemiyorum sarjim bitmis. Fotosunu cekip buraya koyacagim yapabilirsem.
Cok silik var gibi. Kizlar bana dua edin. Rabbim hayirlisiyla bize bagislasin varsa eger. Hep oyle dua ettim, bizi kotu sonuclarla sinama Rabbim dedim, insallah sinamasin. Ayy aglamakliyim valla.
Bugun hastaneye teste gidemem sanirim. Bisey sorucam, ozel hastaneye aksam da gitseniz 1 saatte verirler mi? Biliyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?