Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

hıııı faydasını gördü diyecektim benim gibi git yat tatlım akşama görüşürüz

aa er kaymakk aynen benımkı gıbı olmuss tablon ama ben 16.gunden sontra ölçmedım aslında bu ay hiç olçmuodum uzayan akıntım 4-5 gun devam ettı ve ben bı turluu emın olamadım hadıı olçeyım emın olayım dedım
12.gun 36,2
13.gün 36.2
14.gün 36,3
15.gün 36.4
16.gün 36.5
gerisini ölçmedim dun ve bugun ölçtüm 36.8 acaba yumurtlamadımmı dıodum bu ay ıkı gun yuksek olunca ovulasyon olmus ama ne zaman senın ff hangi güne cizgiyi çekti merak ettim benim hiç boyle olmuodu 13 yada 14.gun 36.7yle baslıodu yukselmeye goğsüm fılan hiç acımo yahu hasta olacağım zaman bır hafta onceden baslardı ozaman dıyorum kesın ben 17 yada 18 gun fılan yumurtladım ondan daha acımaya baslmadılar cunku 27 nısan beklenmeyen gunum hiçbi belırtı yok ne regl ne hamılelik halbukı en cok bu ay çalıştık :))))

maviumutolsun merhaba yoktun uzun zamandır nasıl gıdıo senın esınde varıkoselden amelıyat olmustu değilmi yanlış hatırlamıyorumdur umarım

belirti araama umudum şaşırtır insanı sen gününü bekle tatlım

ayy canımm kız hiç bi belirti yok zaten dıyorumki ben olçmedim 16.gunden sonraya kesın ogunden sonra fılan ovulasyon olmuş çunku gec yumurtladığımda regl belırtılerımde gecıkıo bız kaçırdıkk ozaman ovulasyonu bu ay sanırım en son 14.gun ve 17.gün oldu ilişkii ovulasyon testımde bıtmıştıı almadım ozellıkle uzaklasayım bu ay dedım bu fıkırden ne kadarda bu ay cok rahat olsamda son gunler yaklasınca ınsan acaba demeden duramıo:)))))

evet canım doğru hatırlıyosun varikosel ameliyatı olmuştu eşim 3 ay sonra hamile kaldım ama devam etmedi malesef 8 haftalıkken kaybettim((
ameliyat sonucunda da bazı artışlar olmuş ama hala olması gerektiği gibi değil
ileri hareket hala %15
sayı artmış oldukça
bekliyoruz bakalım bi daha gelir mi olur mu diye
kimseyi daha fazle bekletmeden gelir inşallah bebeklerimiz
sen ne durumdasın???

aa julia da burdaymışş bulantıların başladımı canımm nasıl gidiyor bende dra gidip klomen verin diceem ama adam beni kovmaktan beter ediyor seninki kocadan diyor sperm hızı düşük ya:)))yınede emelle ırem yedığı karısımdam yesemmiki bal ve polen

napalım canım aynen bızde sızın gıbı hız problemimiz var 5 ayoldu amelıyat olalı bu hafta yıne ornek verecek 2 ay once vermıştı bakalım yıne artış yoksa ben aşılama yaptırıcam yaza yada aşılamada bile başarı cok zor derse dr valla tup yaparım agustosa fılan her ay ben sabredemıyorum bak bu ay cok rahattım ovulasyon testı yapmadım dogru duzgun ates olçmedım ama son 3 gun gelınce baslıo yıne acabalar ben daha fazla beklemıcem bakalım hayırlısı canımm

hayırlısı olsun
ben hiç ölçmedim ateş zaten yeterince geriliyorum yumutlama günüm de o daha da strese sokuyo beni
beklicez işte başka çare yok
dilrerim çok bekletmez:))))

hayırlısı olsun
ben hiç ölçmedim ateş zaten yeterince geriliyorum yumutlama günüm de o daha da strese sokuyo beni
beklicez işte başka çare yok
dilrerim çok bekletmez:))))

aslında en iyisini ediyosun canım bak bende bu ay ölçmeyince çok rahattımm aslında kkya bıle oyle çok gırmıyodum ..inşallah canımm sen bi kez kalmışsın yine olur inşallah keçiboynuzu kuru yap harekete ıyı gelıo bende yapıorum hergün avakado bide haftada 3 kez ama eşim tadın ı hiç sevmedi markette görünce bile tiksiniyor artık:)))))))kendimede hiç birşey yapmıyorum bu ay bal polen deneyim bari allh boş duranı sevmezmişş belki vesıle olur:))

Tamam canım ozaman 14. gün testimi yaparım ben...Zaten geçen ay 13. günü ateşim düşüş yapmış...Allah ım beklemek nekadar zor...

Sorun benim netteymiş :))
Özlem artık değişecek ovulasyon günün, çizgiyi net çeker artık :)
Welcome sana gösterdiğim tabloya döndü işte :)

Julia anlamadım ne demek istediğini

Ozlemcim sen yeni mi yumurtladin, iki kere mi yumurtladin, yoksa bu yerlesme miydi bilemiyorum canim. Beklemek zorundayiz.

Walla canım bende anlamadım ne olduğunu geçen ay ki tablomla hiç alakası yok 2 kere yumurtlamış olabilirmiyim nolur iice bi bakın şu tabloma yaa

aynen canım banada öyle geliyor ama nasip bekliyecegiz başka çare yok..
inşallah canım senin haberinide sabırsızlıkla bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…