Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

ss2302.........................24 nisan.....................(klomen)????
nevetna.........................24 nisan.....................(ateş ölçme,ovulasyon,preseed)beklemede
Esragg..........................24 Nisan ne durumdasın sileyim mi seni..
erkaymak......................26 nisan
gozdeati........................26 nisan
biozard..........................28 nisan......................(klomen,ateş ölçme,ovulasyon testi)
g.erkl............................30 nisan
aabeyazmelek............30 nisan......................(ateş ölçme ,incir kürü,keçiboynuzu pekmezi)
özlemyalçınkaya..........4 mayıs......................(yumurtlama takibi)
welcome .....................7 mayıs......................(ateş ölçme,klomen)
Nalim...........................10 mayıs.......................( ateş ölçme,ovulasyon testi,incir kürü)
cns22...........................10 mayıs
ronya............................15 mayıs.....................( ateş ölçme ,ovulasyon)

LİSTEMİZİN MEDAR-I İFTİHARLARI..... :hooray: :hooray: :hooray:

OCAK AYININ HAMİŞLERİ :teytey: :sm_cool: :dance:

TUBLİİŞŞH.... :hooray: :CüvCüv:
A&S...... :hooray: :CüvCüv:
PEMBE50.. :hooray: :CüvCüv:
ZEYNEPARZU: :hooray: :CüvCüv:

ŞUBAT AYININ HAMİŞLERİ :CüvCüv:

sabırsız80 . .............:hooray: :CüvCüv: :dance:
ecrinece .................:hooray: :CüvCüv: hihoyyyt
loveli .......................:hooray: :CüvCüv: :sm_cool: :sm_cool:
tuba373 .................:hooray: :CüvCüv: :teytey:
eren sezen................ :hooray: :CüvCüv: :dance:

MART AYININ HAMİŞLERİ: :CüvCüv::teytey:

Asenamm................................. :hooray: :CüvCüv:
buzma_vi ................................. :hooray: :CüvCüv:

NİSAN AYININ HAMİŞLERİ::CüvCüv: :teytey:

pretty53 :........... :hooray: :CüvCüv: :teytey:
julia:................. .::hooray: :CüvCüv: hihoyyyt
zeytin1007................ :hooray: :CüvCüv::teytey:

adet tarihlerini vermeyenleri sildim herşeyi yazın kızlar eklerim ..][/QUOTE]

hilalcım sildim seni ama tarihini verirsen yazarım tatlım

Cns22 hayırlısı olsun biliyorsun hep aynışeyi söylüoruz oluruna bırakmak en iyisi tabiki :)

canım bence sanki 2 kere yumurtladın gibi görünüyor biraz karışmış tablon hayırlısı..
erkaymak ateşin iyi hadi yarında yüksek seyreder güzel haber verirsin..

Melekcim çok teşekkür ederim inşallah 2 kere yumurtlamışımdır heheheh iyi geceler canım Allah rahatlık versin

fertility.friend.com da tablolarımızı yapıyoruz,herkes değerlerini oraya yüklüyor,tablolarımızı da olrda oluşturuyoruz,daha net ve güzel oluyor.

Hilal de diğer başlığa gitti sanırım,orda adet tarihini yazmış bölünüyoruz aslında bu şekilde .

Valla eğer ingilizceniz de varsa çok güzel bir site çok detaylı bilgiler veriyor,ayrıca yumurtlama günü için test için ve kendini tanıman için süper bi site.

All my signs suggest ovulation (wet cervical fluid, increased sex drive, tender breasts) but my temperature has not risen and ovulation is not detected on my chart. Is it possible that I have already ovulated, but my chart is not showing it? bu bana uyarı verip duruyo yaaa

Özlemcim artık benim tablom olmadığı için oyalanmış oluyorum yük değil yani :)

Çok sağol canım yaaa bebişlerin belli olsun bende unların telafisini yapmaya çalışacağım yelek öreceğim onlara bakalım 2 mi 3 mü belli olsun da heheheh

o daha kolay tarihlerin üstüne tıklayıp gün gün dereceni gireceksin tabloyu kendş yapıyor zaten.

Ayy Özlemcim saol canım yaa,3 tane için hazırlık yapmak çok zor,ikize heveslendim de üçüz korkutuyor beni ,hayırlısı inşallah :))

hayır tablona göre akntın var krampların va ama ovulasyon gerçkeleşmedi mi sanıosun diyor.sen de henüz belli ddeğil ya o yüzdenöye bir duumda neler olur nedir sebepdye çıklama yapacak yani .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…