Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

Melekkk benim tabloma ne diyorsun irem 2 keremi yumurtladın falan demiş bana anlamadım ben

Julia anlamadım ne demek istediğini

Özlemcim FF ateşine göre önce erken yumurtladığını farzetti ve çizgiyi kesik kesik de olsa çekti ama şimdi o değişecek,yani yeni yumurtladın sen.İremin dediği de birden fazla yumurta olduğunda farklı zamanlarda çatlama olabilir ateşin de ona göre değişecektir :)

julia canim seninki belli oldumu ikizmi ücüz mü :) :)

Yok canım haftaya cumartesi gidecem hem de kalp atışı duyacaz inş :)

ıki kere yumurtlamış olabilrmiyim acaba juliacım?hani çok yumurtam var demişti ya dr.yada incirden dolayımı öyle oldum acaba?Çok şaşırdım.göğüs uçlarım öyle karıncalanıyorki anlatamam ayrıca yine o süt akıntı geldi bugün bir kere geçen ayda devamlı olmuştu sanırım yine devam edecek ve ben hamile değilim galiba

Son düzenleme:

.........

Son düzenleme:
cnm gögsünden süt aki geliyorsa bir hormon testi yaptir derim..prolaktin yüksekliginde gögüs ucu kasinir ve süt gelirmis buda gebelige engel maleseff

tatlım akıntı göğsümden değil vajinadan hehehe

Your VIP features trial has now expired. julia fertility de bu çıkıyor anlamadım :) çok oldum ama idare et hehehe bir girip bakabilirmisin acaba canım ya

mrb kızlar bugün akıntımın tam yoğun olduğu gün sanırım yumurtam çatladıı:1shok: eeee bizede geceye çalışmak düştükaydirigubbakcemile3 yaaa kızlar ben bu ateş ölçme işlemini geçen ay yaptım dediğiniz gibi ama olmadıııı
kısmettttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt:jeyyar:

Fotosu boyle. Tam gorunmuyor dedım ya cok silik belki de ben uyduruyorum.

ben burdaki ikinci çizgiyi gördüm kızlar
ama arkadaşım bakkk bu testi yaptıktan nekadar sonra çıktı bu çizgi önemli olan o
2 ay önce bnm yaptığım testede ikinici çizgi silik bişekilde çıkmıştı ama ilk 5 dkda değil 15-20 dk sonra falan çıkmıştı hamileyim sanmıştım gittim kan testi yaptırmıştım oda negatif.ve inanmadım yok hamileyim dedim inanmadım negatiff çıksa bile adet oldumm şoka girdim ondan sonra psikolojim bozulduuu hormonlarım şaştı artık 32 günde bir adet oluyorum strese girdim çokkk bunaldım..oyüzden bu testi nezman yaptığıda çok öenmli bence adet günü beklenmeli test yapmak için.bu silik çizgi insanı mahvediyor.inşallah hamilesindir güzelll arkadaşım....

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

ss2302.........................24 nisan.....................(klomen)
nevetna.........................24 nisan.....................(ateş ölçme,ovulasyon,preseed)
Esragg..........................24 Nisan
erkaymak......................26 nisan
gozdeati........................26 nisan
biozard..........................28 nisan......................(klomen,ateş ölçme,ovulasyon testi)
g.erkl............................30 nisan
aabeyazmelek............30 nisan......................(ateş ölçme ,incir kürü,keçiboynuzu pekmezi)
özlemyalçınkaya..........4 mayıs......................(yumurtlama takibi)
welcome .....................7 mayıs......................(ateş ölçme,klomen)
Nalim...........................10 mayıs.......................( ateş ölçme,ovulasyon testi,incir kürü)
cns22...........................10 mayıs
ronya............................15 mayıs.....................( ateş ölçme ,ovulasyon)
Hilal24..........................

LİSTEMİZİN MEDAR-I İFTİHARLARI..... :hooray: :hooray: :hooray:

OCAK AYININ HAMİŞLERİ :teytey: :sm_cool: :dance:

TUBLİİŞŞH.... :hooray: :CüvCüv:
A&S...... :hooray: :CüvCüv:
PEMBE50.. :hooray: :CüvCüv:
ZEYNEPARZU: :hooray: :CüvCüv:

ŞUBAT AYININ HAMİŞLERİ :CüvCüv:

sabırsız80 . .............:hooray: :CüvCüv: :dance:
ecrinece .................:hooray: :CüvCüv: hihoyyyt
loveli .......................:hooray: :CüvCüv: :sm_cool: :sm_cool:
tuba373 .................:hooray: :CüvCüv: :teytey:
eren sezen................ :hooray: :CüvCüv: :dance:

MART AYININ HAMİŞLERİ: :CüvCüv::teytey:

Asenamm................................. :hooray: :CüvCüv:
buzma_vi ................................. :hooray: :CüvCüv:

NİSAN AYININ HAMİŞLERİ::CüvCüv: :teytey:

pretty53 :........... :hooray: :CüvCüv: :teytey:
julia:................. .::hooray: :CüvCüv: hihoyyyt
zeytin1007................ :hooray: :CüvCüv::teytey:

adet tarihlerini vermeyenleri sildim herşeyi yazın kızlar eklerim ..]

canım bence sanki 2 kere yumurtladın gibi görünüyor biraz karışmış tablon hayırlısı..
erkaymak ateşin iyi hadi yarında yüksek seyreder güzel haber verirsin..

ben 4 aydır folik plus kullanıyordum bu ay bıraktım bu ayda böyle deneyim dedim yalnız bu ayyy tarçın+çörek otu+bala başladım onuda 5-6 gün yedim zorla çok bulandım tadı fenaydı bıraktım oyüzden bişey kullanmadım sayılırr herşey kısmet yeterli Allah nasip etsin bol bol duaa.:Saruboceq:....

sesimi duyan varmıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

bu tablo dediğiniz nedir arkadaşlar nerden bakıyorsunuz ona nasıl bakıyorsnuz bi bilgilendrin lütfennn bizde yararlanalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…