Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

Ooo ben koçişi işe geçirene kadar sizler kaynatmışsınız bile teker teker çıkmışınızda...

Canım kullanıcı paneline gir yukarıda orda sağda avatar ekle diyor ordan yapabilirsin...

profil resmi değil tatlım yaptığım yelekleri göstercem size onu nasıl koycam buraya? baktınmı sen benim tabloma?

aynı şeyi bende yasadım ama benımkı daha ılk 5 dakıka dolmadan cıkmıstı ve 2 ayrı test yapmıstım ayrıca regl gunumde atesım 36.9 du kanda negatıf olmasına ragmen 4 gun gecıkmıstı akıntım vardı sıcak sıcak bırden gelıodu regl oldum sanıodum öğürüodum sabahları bunları burdakı arkadaslar bılıo ıdrar testlerıne guvenmem ben heralde kanı gorunceye kadar yok sayarımm bendede bı boşvermişlik olduu bu kadar belırtıye 2 testınden pozıtıf cıkmasın ragmen yoktu bebek..insana hiç olmayacakmış gibi gelioo ben öyleyim artık burda hamile haberlerıne okuyunca söyle bı umutlanır gibi oluyorum sonra yeniden olmicak gibi geliyor filann...

Herkese Günaydın ,Sabaha kadar ıremi gördüm rüyamda, ultrason görüntülerini gördüm :)Sonra sonucunu öğrenip elini tutup sarıldık, kesin gelmiştir diye erkenden geldim inş rüyam doğru çıkar :)

Özlemcim buraya fotoğraf yüklemek için bu siteye fotoğraf yükleyip kodunu alabilrisn sonra onu buraya yapıştır büyük boy görünür.En basit haliyle de gelişmiş cevapta eklenti ekle ile yükleyebilirsin.

http://tinypic.com/

Ben testim net görünsün diye burdan yüklemiştim.REsize yazan yeri messageboard seçeneğine getirirsen daha iyi olur.

günaydın julia nasılsın canım
benim lekem geldi ama şimdi yok allaha şükür yarın dr. gidecem

Günaydın canım dikkat et kendine , doktoruna söyle mutlaka bana da özellikle sordu lekelenme kanama var mı diye,progestan verecekti yoksa.

Olmadı yaa neyse örer gönderirim sana ben

Son düzenleme:
günaydın kıslar bende ruyamda iremi gördümm testi tekrarlamışş kıpkırmızıydı bu defa ayy hadii iremm bu saate en azından idrar testini yap ve koy yaa valla kalkar kalmaz irem geldi aklıma daha kahvaltı bile yapmadık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…