Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

gaz sancısı hep var kızlar hehehe
gazman gibi dolanıyoum evde şimdi karnımı görseniz 5-6 aylık gibiyim geçen kız arkadaş karnımı seviyor kız dedim o gaz bebek aşağıda daha dedim
nasıl göbek yapmışsın öyle didi
ama kendimi armut gibi hissediyorum heee komik görünüyorm

iremim olacak o hassasiyet hep aynı olmuyor ben de hala hafif var rahat ol
bundan sonrası hep endişe hep endişe vallla
burdan da sor soracaklarını iremcim julia deneyimli ondan öğreniriz
neyse akşama oraya ne yazdın bakarım
öptümmmm s,iziii

dün arkadaşlar bana dior ki kilo mu aldın sen yoksa bebk daha mı büyük :)
valla karnım böyle şiş geziyorum dedim,bende ilk defa göbek görmüşler :)) çok gazlıyım ama sancısı çok bana

Ben gaz ve akıntının ilk belirtiler olduğunu düşünüyorum,doktoruma söyledim çok sancılanıyorum ve karnım şişiyor diye bu bebeğin belirtisi işte dedi :)

Akıntım geçen ay çoktu bugünlerde başlamıştı ama şimdi normal herşey öle çok akıntım falan yok gerçi daha erken sanırım ama gaz fenaa

ay canım hayırlı olsunnn!!! cok sevindimmmmm
:teytey:

Allah kucaginda gormeyi nasip etsin..
seninle gunlerimiz aynıydı ben de 2 gun gecikmeyle bugun oldum canım regl ama inan senin icin cok sevindim.. bu topikte cok yazmasam da seni cok takip ediyordum..
ve icimden bu ay sizin o pırasa muhabbetlerinizde "bu kız hamile " demistimzemuszemuszemuszemus

cok tok tebrik ederim tatlim!! Allah nazarlardan saklasın...

Nevetnaaaaa
aaaaaaaaaaaaa ben geÇmıŞı okumadım hamıŞmısın ya Çok sevındım canım hayırlı bebıŞlerın olsun canım saĞlıklı bı hamıŞlık dılerım sana

kizlar herkese gunaydinn .listeyi yzan arkadas benide listeye alirmisiniz.ama ben ates olcmedim bu ayy. 9 mayis regl gunum bu ay baslicam olcme yontemine yinee:gitme:

alırız tabi tatlım yaptıgın yedigin bir şey varmı yaz onuda birde adet olursan inşallah olmazsın lütfen kendinden haberdar et olurmu

ss2302 nerdesin kızinsan haber verir kendinden merak ettim bende seni.. hayırlısı olsun listeye yazayımmı yoksa sileyimmi seni...
mügecim gözün aydın olsun bol bol hasret gider ailenle canım doktorum ama sen beni boşladın hamile degilim daha öpüyorum yigenime iyi bak
özlemcim hayırlısı olsun inşallah düşüş yerleşmedir...

welcome düşmüş ama nasip bekliyecegiz stres yaapma sende belki seninkide yerleşme düşüşüdür..
bak ben yapıyormuyum hiç

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

Esragg..........................24 Nisan beklemede
gozdeati........................26 nisan
biozard..........................28 nisan....................(klomen,ateş ölçme,ovulasyon testi)
g.erkl............................30 nisan
aabeyazmelek............30 nisan.....................(ateş ölçme ,incir kürü,keçiboynuzu pekmezi)
welcome......................1 mayıs.....................(ateş ölçme,klomen)
özlemyalçınkaya..........4 mayıs......................(yumurtlama takibi)
ravzanur.......................9 mayıs......................
Nalim...........................10 mayıs....................(ateş ölçme,ovulasyon testi,incir kürü)
cns22...........................10 mayıs
ronya............................15 mayıs....................(ateş ölçme ,ovulasyon)
erkaymak.....................27 mayıs...................(ateş ölçme )

LİSTEMİZİN MEDAR-I İFTİHARLARI..... :hooray: :hooray:

OCAK AYININ HAMİŞLERİ :CüvCüv:

TUBLİİŞŞH.... :hooray: :CüvCüv:
A&S...... :hooray: :CüvCüv:
PEMBE50.. :hooray: :CüvCüv:
ZEYNEPARZU: :hooray: :CüvCüv:

ŞUBAT AYININ HAMİŞLERİ :CüvCüv:

sabırsız80 . .............:hooray: :CüvCüv: :dance:
ecrinece .................:hooray: :CüvCüv: hihoyyyt
loveli .......................:hooray: :CüvCüv: :sm_cool:
tuba373 .................:hooray: :CüvCüv: ::
eren sezen................ :hooray: :CüvCüv: :dance:

MART AYININ HAMİŞLERİ :CüvCüv:

Asenamm................................. :hooray: :CüvCüv:
buzma_vi ................................. :hooray: :CüvCüv:

NİSAN AYININ HAMİŞLERİ :CüvCüv:

pretty53 :........... :hooray: :CüvCüv: :teytey:
julia:................. .::hooray: :CüvCüv: hihoyyyt
zeytin1007............ :hooray: :CüvCüv::teytey:
nevetna.................:hooray::CüvCüv:::sm_cool:

iremcim çok mutluyum tebrikler...a.s.:sm_cool:

Lulu gittin mi kız sana tablo yaptım baaak

http://www.fertilityfriend.com/home/2e658a

17. gün yumurtlamışsın, 3 günün var ve bayağı güzel ateşin.

ay canııımmm yanlışlık olmuş ama güzel olmuştablo :)
o kırmızı çizginin altına düşmemesi mi gerekiyo .....ama bugün 36,3 çıktı :))) tekrar yükselir mi acaba????????????????????????????

İnşallah canım ya ama tablo farklı gösterio anlamıomki ben okadar erken çatlamam mümkün değil bence 15.gün yumurtlamış olmam gerekiyor yoksam ben çift çiftmi yumurtluyorum yaw heheheh
ayrıca senin tablona sadece maşallah maşallah maşallah diyorum

Bozma moralini benimde aynı amannnn biz elimizden geleni yaptık tevvekül RABBİM den

Ne bileyim başta hiç hevesim yoktu kaç ay oldu hüsran olunca sonra biraz ateş yükselince heveslendim...Az önce düşünüyorumda tek yumurta ile bukadar heves etmem çok saçma geldi...bilmiyorumkismile

ben hala regl olmadim..dün biraz kahverengi akintim geldi ama kesilmis sabaha ve koyu sariya dönmüs ..öff bi belli olsa durum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…