- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
17.gÜn 36.4
18.gÜn 36.3
özlem bu yerleşme olmasın 10.gün düşmüş yumurtlamadan 7-10n gün arası olurmuş ya döllenme stres olma canım belki iyiiye işarettir
Kızlarrr geçmişi okumadım hemen yazayım dedim: Hamileyiiimmmm. Çok şükür Rabbime. Hepinize ismen dua ettim. Bu gece de Yasin okuyacağım.
Bu sabah da ateşim 36.8 çıktı, tekrar idrar testi yaptım ve bayağı pembe çizgi çıktı. Ben de sabah kan testine gittim. Bhcg 51 çıktı. Çok çok yüksek değil. Yani temkinliyim. Ama doktora sordum, gayet normal dedi. Tekrar test yapmana gerek yok dedi. Yarın kendi doktorumu arayacağım bakalım ne zamana gel diyecek? Kese ne zaman görünür? Yani beta kac olunca görünür?
İrem rüyam boşa çıkmadı be sabaha kadar hem bebeğini hem keseni gördüm orda sarıldım sana ,sabah da yazmıştım :) çok çok sarılıyorum şimdi sana çok sevindim sırf senin haberin için girdim bugün tüm gün dışardaydık ben şimdi senin o bahsettiğin gaz sancılarını hala çekiyorum :) yatktayım şimdi ama dedim ki haberi almadan uyuyamam :)
Çok mutluyum.kesemi ben 5. haftada gördüm biliyorsun haftaya da kalp atışına bakcaz hr gün ikiye katlasa değerin bana doktorum hesapla 1500 olduğunu tahmin ettiğin gün glebilirsin demişti haftaya gidersin sen de inş hayırlı sağlıklı evladın olsun sağlıkla doğsun :) şimdi rahat uyku çekebilrim sabah görüşürüzz:))
Kızlar darısı sizlere inşallah inanıyorum gelecekler var peşimize :)
Iremcim cok cok tebrikler:)) cok cok sevindim ohhh nihayet:) guzel haberlerinin devamini diliyorum..
Darisi en kisa zamanda isteyenlere sirayla.. Hadi bu ay ugurlu gelir
iremmcim çok sevindim hayırlı sağlıklı olsun inş bebişin bende 21 ken öğrenmiştim bebeğimi değeri gününe göre iyi yani hiç tedirgin olma canım değerin 1500 olduğunda kese görünür yani 2 günde 1 kat artarmış ona göre hesaplarsın canım
6 nisan 1.gün 36.4
7 nisan 2.gün 36.3 dr gittim gonal f verdi
8 nisan 3.gün 36.2 iğne
9 nisan 4.gün 36.3 iğne
10 nisan 5.gün 36.2 iğne
11 nisan 6.gün 36.1 iğne :hulya:
12 nisan 7.gün 35.9 iğne
13 nisan 8.gün 36.1 iğne (dr a gittim 14-11 mm yumurta varmış)
14 nisan 9.gün 36.1 iğne :hulya:
15 nisan 10.gün 36.1 iğne (dr kont 16 mm 3 yumoş)
16 nisan 11.gün 36.2 (dr kont 19 mm 3 yumoş ve çatlatma iğnesi)
17 nisan 12.gün 36.3 :hulya:
18 nisan 13.gün 36.5
19 nisan 14.gün 36.4 :hulya:
20 nisan 15.gün 36.6
21 nisan 16.gün 36.7
22 nisan 17.gün 36.6
23 nisan 18.gün 36.8
24 nisan 19 gün 36.7
25 nisan 20.gün 36.9 :hulya:
26 nisan 21.gün 37.1
arkadaşlar tablomu yorumlarmısınız.1 mayısta test yapılacak sizce nasıl ateşim
idrar testi yapsam çıkar mı? şimdiden teşekkürler.opuyorumnanaktan
İremcim evet çok değil ama eğer fertilitye göre günüm yarınsa kötü bu düşüklük ama eğer benim tahmin ettiğim gibi 14-15. gün çatladıysa yerleşme bile olabilir oyüzden kafam karıştı sabahtan loveli ile de konuştuk o da baktı tabloya ona göre de 15 .gün amannn ne bilim işte RABBİM hayırlısını versin ne diyeyim.Ozlem cok dusmemis ki. Beklemekten baska care yok canim. Dun 36.7 iken normal saatinde mi olctun? Bakalim yarin ne olacak?
Günaydın herkese :)
dün akşama kadar eşim bir arkadaşının bahçesine çit yapmaya yardım etti aklım hep burda kaldı, gece de gaz sancısı çok çektim ,merakla nete girdim,eşim de şaşırıyor ,hamile olabilir bir arkadaş merak ediorum dedim :)ben biliyorsun erkenden gittim doktora ama insan merak ediyor yok mu var mı gerçek mi diye :) sonra hep doktorda olmak istiyorsun ultrason manyağı oluyorsun :)
Mügecim ben de cumartesi tekrar kontrole gidecem inş bakalım kesinleştirecez o gün kalp atışlarını da inş görecez :) Senin de gözün aydın annenler gelmiş ne güzel :)
Özlem senin çizgin değişmemiş ama sen 15. gün yumurtladın say daha erken senin için zaten ve bu düşüş değil ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?