Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

hiç canım welcome öyle düşünme allahım ol dedikten sonra tek yumurtaylada hamiş olabilirsin
ben hamille kaldıgım ay 3 kere ilişkiyle kaldım düşün yani.. yeterki rabbim istesin..

hiç canım welcome öyle düşünme allahım ol dedikten sonra tek yumurtaylada hamiş olabilirsin
ben hamille kaldıgım ay 3 kere ilişkiyle kaldım düşün yani.. yeterki rabbim istesin..

Geçen ay 13.gün düşmüş canım 14.günde tetiklemiş 15.günde kahverengi yoğun akıntıyla sabahına adet oldum...
Yani 13. gün belli eder diyorum dimi durumumu...bilmiyorumkismile

AABEYAZMELEK canım az önce senin tablonada baktım ateşin çok güzel gidiyor...Diğer aydada böyle yüksekmi ilerliyordu...

canım maalesef yine kırmızılarla haşır neşir oldum bu sabah..
ateşim 0,2 derece dustu ve hemen 5 dakika sonra regl oldum.. olsun umutlar bu aya kaldı.. sen yaz anacıım yine beni belli mi olur topic' e yazılan herkes hami$ oluyor belki birinin ayagı bana da sürülür :Saruboceq:kaydirigubbakcemile3
yeni tarihim simdilik 23 mayıs

özlemcim heray farklı zamanlarda yumurtlama olabilir.iki defada olabilir sen takılma bunlara..olmuyacak birşey degil bekliyecegiz benimdee tablom böyle 2 gün kala 36.6 36.4 36.2 ve adet oluyorum yani çarşamba günü 36.6 olursa umut bitecek ben artık kendimi tanıyorum buda güzel tarafı..

evet welcome belli eder dedigim gibi ben kendimi tanıdım sende kendini çözmüşsün geçen ay böyle olduysadaha onceki aylardada dedigin gibi çıkar..
geçen aylardada 36.7 görüyordum ama 8gün düşüş olmamıştıhiç nasip bakalım

Ne bileyim başta hiç hevesim yoktu kaç ay oldu hüsran olunca sonra biraz ateş yükselince heveslendim...Az önce düşünüyorumda tek yumurta ile bukadar heves etmem çok saçma geldi...bilmiyorumkismile

Öle deme canım yaa Allah hayırlısını versin daha dur bakalım gün doğmadan neler doğar.RABBİM ne eylerse güzel eylesin :)))

esracım geçen aydamı bu ateşle adet oldun eger daha düşükle adet olduysan bence test yapmalısın loveli arkdaşımız bu dereceyle hamiş olmuştu..

Hiç belli olmaz melekcim geçen ay ben 36.8 le adet oldum.düşük ateşle hamiş kalacaksın belki hayırlısı diyelim

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

Esragg..........................24 Nisan beklemede
gozdeati........................26 nisan
biozard..........................28 nisan....................(klomen,ateş ölçme,ovulasyon testi)
g.erkl............................30 nisan
aabeyazmelek............30 nisan.....................(ateş ölçme ,incir kürü,keçiboynuzu pekmezi)
welcome......................1 mayıs.....................(ateş ölçme,klomen)
özlemyalçınkaya..........4 mayıs......................(yumurtlama takibi)
ravzanur.......................9 mayıs......................
Nalim...........................10 mayıs....................(ateş ölçme,ovulasyon testi,incir kürü)
cns22...........................10 mayıs
ronya............................15 mayıs....................(ateş ölçme ,ovulasyon)
ss2302.........................23 mayıs...................
erkaymak.....................27 mayıs...................(ateş ölçme )

LİSTEMİZİN MEDAR-I İFTİHARLARI..... :hooray: :hooray:

OCAK AYININ HAMİŞLERİ :CüvCüv:

TUBLİİŞŞH.... :hooray: :CüvCüv:
A&S...... :hooray: :CüvCüv:
PEMBE50.. :hooray: :CüvCüv:
ZEYNEPARZU: :hooray: :CüvCüv:

ŞUBAT AYININ HAMİŞLERİ :CüvCüv:

sabırsız80 . .............:hooray: :CüvCüv: :dance:
ecrinece .................:hooray: :CüvCüv: hihoyyyt
loveli .......................:hooray: :CüvCüv: :sm_cool:
tuba373 .................:hooray: :CüvCüv: ::
eren sezen................ :hooray: :CüvCüv: :dance:

MART AYININ HAMİŞLERİ :CüvCüv:

Asenamm................................. :hooray: :CüvCüv:
buzma_vi ................................. :hooray: :CüvCüv:

NİSAN AYININ HAMİŞLERİ :CüvCüv:

pretty53 :........... :hooray: :CüvCüv: :teytey:
julia:................. .::hooray: :CüvCüv: hihoyyyt
zeytin1007............ :hooray: :CüvCüv::teytey:
nevetna.................:hooray::CüvCüv:::sm_cool:

iremcim çok mutluyum tebrikler...a.s.:sm_cool:

Dün yanlış hatırlamıyorsam senin ateşin 36.1 değilmiydi...

evet dün sabah 36.1 di ..

gecen ay sabah 36.4 düstü öglen sonuna regl baslamisti..

bunuda dün bekledim ama olmadi.

canim birde demissin ya tek yumurtayla umut ettim diye.. niye , herkesde tek olmuyormu :)

Hiç belli olmaz melekcim geçen ay ben 36.8 le adet oldum.düşük ateşle hamiş kalacaksın belki hayırlısı diyelim

Canım peki sen geçen ay 36.8 adet olmuşsun...Ölçtüğünde saatin kaçtı canım...
Özlem bizim sonumuz ne olacak...
Ben derim tek yumurtayla olacakmı...
Sen dersin acaba 2 keremi yumurtluyorum...

öylede olabilir özlemcim ama ben kendimi biliyorum tatlım yinede hayırlısı olsun akıntımda yok benim sadece gögüslerim sızlıyor..

evet dün sabah 36.1 di ..

gecen ay sabah 36.4 düstü öglen sonuna regl baslamisti..

bunuda dün bekledim ama olmadi.

canim birde demissin ya tek yumurtayla umut ettim diye.. niye , herkesde tek olmuyormu :)

Canım sen bugünde olmazsan yarın bir test yaparsın canım...
Canım benim bu ay sadece tek yumurtam gelişmiş solda olmamış hiç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…