ben hala regl olmadim..dün biraz kahverengi akintim geldi ama kesilmis sabaha ve koyu sariya dönmüs ..öff bi belli olsa durum..
hiç canım welcome öyle düşünme allahım ol dedikten sonra tek yumurtaylada hamiş olabilirsin
ben hamille kaldıgım ay 3 kere ilişkiyle kaldım düşün yani.. yeterki rabbim istesin..
ss2302 nerdesin kızinsan haber verir kendinden merak ettim bende seni.. hayırlısı olsun listeye yazayımmı yoksa sileyimmi seni...
mügecim gözün aydın olsun bol bol hasret gider ailenle canım doktorum ama sen beni boşladın hamile degilim daha öpüyorum yigenime iyi bak
özlemcim hayırlısı olsun inşallah düşüş yerleşmedir...
Canım bu sabah ateşin kaç çıktı...Peki sen test yapmadınmı?
Ne bileyim başta hiç hevesim yoktu kaç ay oldu hüsran olunca sonra biraz ateş yükselince heveslendim...Az önce düşünüyorumda tek yumurta ile bukadar heves etmem çok saçma geldi...bilmiyorumkismile
ah canim atesim yüksek ciksa durmamki test yapmadan, o umudumu kiriyor..bu sabah atesim 36.5 di
özlemcim heray farklı zamanlarda yumurtlama olabilir.iki defada olabilir sen takılma bunlara..olmuyacak birşey degil bekliyecegiz benimdee tablom böyle 2 gün kala 36.6 36.4 36.2 ve adet oluyorum yani çarşamba günü 36.6 olursa umut bitecek ben artık kendimi tanıyorum buda güzel tarafı..
Dün yanlış hatırlamıyorsam senin ateşin 36.1 değilmiydi...
Hiç belli olmaz melekcim geçen ay ben 36.8 le adet oldum.düşük ateşle hamiş kalacaksın belki hayırlısı diyelim
esracım geçen aydamı bu ateşle adet oldun eger daha düşükle adet olduysan bence test yapmalısın loveli arkdaşımız bu dereceyle hamiş olmuştu..
evet dün sabah 36.1 di ..
gecen ay sabah 36.4 düstü öglen sonuna regl baslamisti..
bunuda dün bekledim ama olmadi.
canim birde demissin ya tek yumurtayla umut ettim diye.. niye , herkesde tek olmuyormu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?