Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

ss2302.........................24 nisan.....................(klomen)????
Esragg..........................24 Nisan beklemede
gozdeati........................26 nisan
biozard..........................28 nisan....................(klomen,ateş ölçme,ovulasyon testi)
g.erkl............................30 nisan
aabeyazmelek............30 nisan.....................(ateş ölçme ,incir kürü,keçiboynuzu pekmezi)
welcome......................1 mayıs.....................(ateş ölçme,klomen)
özlemyalçınkaya..........4 mayıs......................(yumurtlama takibi)
Nalim...........................10 mayıs....................(ateş ölçme,ovulasyon testi,incir kürü)
cns22...........................10 mayıs
ronya............................15 mayıs....................(ateş ölçme ,ovulasyon)
erkaymak.....................27 mayıs...................(ateş ölçme )

LİSTEMİZİN MEDAR-I İFTİHARLARI..... :hooray: :hooray:

OCAK AYININ HAMİŞLERİ :CüvCüv:

TUBLİİŞŞH.... :hooray: :CüvCüv:
A&S...... :hooray: :CüvCüv:
PEMBE50.. :hooray: :CüvCüv:
ZEYNEPARZU: :hooray: :CüvCüv:

ŞUBAT AYININ HAMİŞLERİ :CüvCüv:

sabırsız80 . .............:hooray: :CüvCüv: :dance:
ecrinece .................:hooray: :CüvCüv: hihoyyyt
loveli .......................:hooray: :CüvCüv: :sm_cool:
tuba373 .................:hooray: :CüvCüv: ::
eren sezen................ :hooray: :CüvCüv: :dance:

MART AYININ HAMİŞLERİ :CüvCüv:

Asenamm................................. :hooray: :CüvCüv:
buzma_vi ................................. :hooray: :CüvCüv:

NİSAN AYININ HAMİŞLERİ :CüvCüv:

pretty53 :........... :hooray: :CüvCüv: :teytey:
julia:................. .::hooray: :CüvCüv: hihoyyyt
zeytin1007............ :hooray: :CüvCüv::teytey:
nevetna.................:hooray::CüvCüv:::sm_cool:

iremcim çok mutluyum tebrikler...a.s.:sm_cool:

Esracım sagol canım. Sen de beklemedesın nasıl ateşin? ınş sen de hamilesindir.

evet cnm beklemedeyim bende hala..

bende sabah 6da ölctüm 36,1di
geri uyumusum , kalkdim 12e geliyordu 36.6ydi..ilk ölctügümü dikkate almam gerek sanirim...yarin filan gelir belki :)

olsun arkanizdan gelicem bende canim allahin izniyle...sen ayagini sürü bol bolll :)

Sağolasın canım...
Ya ben günlerim yaklaştıkça heyecanlanıyorum ve korkuyorumda hele iki kasığım arasında adet ağrısı gibi ağrıyı hissedince inşallah bebiş yapıyordur...

git yat iremcim dinlen sen julia ne zaman gelir belli olmaz dinlenmene bak..
erkaymak daha kırmızılar gelmeden degiştirdin tarihini hayırlısı olsun
welcome degiştirdim..

Suruyorum canım. Hiç merak etme. Sen hep 630 ölçüyorsan tamam ama erkense her saat için 0.1 derece ekleyebilirsin

Ayy ben de çıkıyorumö uykum geldi, sanırım normalde de gelirdi, bugün çok dolaştık. Yarın sabah gelirim. Hadi hayırlı haberler alırız inşallah.

Sağolasın canım...
Ya ben günlerim yaklaştıkça heyecanlanıyorum ve korkuyorumda hele iki kasığım arasında adet ağrısı gibi ağrıyı hissedince inşallah bebiş yapıyordur...

Benimde var o yaa acaba heyecandanmı? benimde 1 mayısa geliyor galiba 14.gün ayyyy yazarken bile içim titriyor yaa

Ayy ben de çıkıyorumö uykum geldi, sanırım normalde de gelirdi, bugün çok dolaştık. Yarın sabah gelirim. Hadi hayırlı haberler alırız inşallah.

İyi geceler taze ANNE allah rahatlık versin inşallah

hepinize iyi gecelerrrrrr sizi çok seviyorum ateş dostlarım hepiniz hamile kalın bu ayyyyyy

Ya kızlar Julia gelmeyecek mi ben dayanamıyorum, uyusam mı biraz ya

İrem rüyam boşa çıkmadı be sabaha kadar hem bebeğini hem keseni gördüm orda sarıldım sana ,sabah da yazmıştım :) çok çok sarılıyorum şimdi sana çok sevindim sırf senin haberin için girdim bugün tüm gün dışardaydık ben şimdi senin o bahsettiğin gaz sancılarını hala çekiyorum :) yatktayım şimdi ama dedim ki haberi almadan uyuyamam :)
Çok mutluyum.kesemi ben 5. haftada gördüm biliyorsun haftaya da kalp atışına bakcaz hr gün ikiye katlasa değerin bana doktorum hesapla 1500 olduğunu tahmin ettiğin gün glebilirsin demişti haftaya gidersin sen de inş hayırlı sağlıklı evladın olsun sağlıkla doğsun :) şimdi rahat uyku çekebilrim sabah görüşürüzz:))

Kızlar darısı sizlere inşallah inanıyorum gelecekler var peşimize :)

Iremcim cok cok tebrikler:)) cok cok sevindim ohhh nihayet:) guzel haberlerinin devamini diliyorum..
Darisi en kisa zamanda isteyenlere sirayla.. Hadi bu ay ugurlu gelir

Iremcim canim benim ya, hepsini okuyamadim ama kac haftalik ne zaman gideceksin keseni gormeye herseyi yaz. Benim annemler geliyor bugun Turkiyeden su an havaalaninda onlari bekliyorum, yarin girip seni yakalamaya calisacagim.

Juliacim seni de online gorup bir konusamadim, umarm hersy guzeldir.
Melekcim, hilalcim, nalimcim, erkaymakcim ve yeni ates olcmee baslayan arkadaslar hadi sira sizlerde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…