Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

Tamam canım aslında haklısın...Kalmış 5 günüm zaten...Zaten kaçay oldu bekliyorum birde olmuşsa zor durumda kalmayalım...JULıA dün benim akıntım kesildi ama kuru değilim sulu geliyor ama beyaz süt renginin çok sulanık hali...

Sulu akıntı da normal bende vardı, her gün kremsi olmuyor merak etme :)

JULİA vallah bana her konuda çok yardımcı oluyorsun sen...Diğer arkadaşlarda sen yokken seni aratmıyorlar...Herkese duacıyım vallah...
Sen böyle konuştukça içim rahatlıyor...Ya şimdi benim solumdaki ağrı nerden çıktıya kasık ağrısı...Derinden saplıyor sanki çekiyorlar içimi...

Sagol canım benim. Allah hepimize nasip etsin inşallah. Bu aralar bi sitede gördüm diyordu ki, eğer hamile kalırsanız bunu bir önceki regl döneminize borçlusunuz. Çünkü yumurtanız o zaman başlıyor gelişmeye, o zaman seçiliyor. Yani aslında hoşlanmadığımız o adet dönemleri bize bebeklerimizi verecek zamanlar. O yüzden o günleri elden geldiğince az stresli geçirmek lazımmış. Kim bilir canım, inşallah bu da senin bebeğinden önce son reglin ve belki tam da şu anda o güzel yumurta seçildi, olgunlaşmaya başladı.

Evet pırasa diye sevicem kendisini.

Nevetnaaaaa
aaaaaaaaaaaaa ben geÇmİŞİ okumadım hamİŞmİsİn ya Çok sevİndİm canım hayırlı bebİŞlerİn olsun canım saĞlıklı bİ hamİŞlİk dİlerİm sana

Canım çok teşekkürler. Hepinize dua ediyorum inşallah siz de peşimden geleceksiniz.

Ya sonra sildik, lulununkini koyduk ama sana yaparım bi ara. O yatay çizginin üzerinde kalması onemli evet. Tekrar yukselebilir canım, gununu bekle, o zamana kadar belli olmuyor. İnşallah hamilesindir.

Melek ben de maşallah diyorum, süper görünüyor.

ben hala regl olmadim..dün biraz kahverengi akintim geldi ama kesilmis sabaha ve koyu sariya dönmüs ..öff bi belli olsa durum..

Esra ben yanlış mıyım, günün geçmedi mi canım? Test yapsana. Sarı akıntın da varmış. Ama o kahverengi yerleşme de olabilir, o zaman dah çıkmaz. Sen yine de yarın sabah bi test yap.

selam arkadaşlar
ben uzun zamandır bu topiğin takipçisiyim ve bende bu aya ateş ölçme tekniğini ilk defa denedim ve sizlerle paylaşmaya yardımlarınızı almaya karar verdim artık biz 10 aydır bebiş istiyorum 9. ayda eşim ve ben bütün tahlillerimizi yaptırdık rahim fikmide çekindim çok şükür hepsi temiz çıktı doktorumda bi 3 ay hiç bişey yapmadan bekleyelim dedi ama hala gelmedi bebeğim normalde 30-31 günde adet olan biriyim bekarlığımdada böyleydi hiç şaşmaz günlerim ama son 3 aydır hep gcikmeli oluyorum 5 gün 7 gün ve 8 gün olarak yani bu ay ne zaman olurum bilmiyorum yumurtlamna zamanımıda bilmiyodum doğal olarak o yüzden bu ay ateş ölçtüm ve sizlerden öğrendiğim kadarıla fertility de bi tablo oluşturdum bugün 28. günümdeyim ve tabloya göre 17. gün yumurtlamışım şimdi size değerlerimi yazıyorum bi bakıp akıl verirseniz sevinirim
1. gün --------------- ölçmedim malesef
2. gün ----36,5
3.gün ---- 36,4
4. gün --- 36,4
5. gün ----36,4 çalşma :hulya:
6. gün --- 36,1
7.gün ---- 36,0 çalışma :hulya:
8.gün ---- 36,0
9.gün ---- 36,0 çalışma :hulya:
10.gün -- 36,1
11.gün -- 36,2 çalışma :hulya:
12.gün -- 35,9
13.gün -- 35,9 çalışma :hulya:
14.gün -- 36,1
15.gün -- 36,0 çalışma :hulya:
16.gün -- 36,1 çalışma :hulya:
17.gün -- 36,0 çalışma :hulya:
18.gün -- 36,2
19.gün -- 36,1
20.gün -- 36,2 çalışma :hulya:
21.gün -- 36,3
22.gün -- 36,4 çalışma :hulya:
23.gün -- 36,4
24.gün -- 36,5
25.gün -- 36,4
26.gün -- 36,6
27.gün -- 36,5
28.gün -- 36,3
29.gün
30.gün
31.gün tabloya göre regl tarihim

kızlar bugün düştüya ateşim şimdi bu adet habercisimi oluyo acaba lürfen fikirlerinizi bekliyorum

bide kızlar benim ilk defa cuma cumartesi günleri kahverengi sarı akıntım oldu normalde hep süt rengi koyu bi akıntım olurdu bu sefer biraz farklı oldu

kizlar bu ates olcmeyi siz nasil hangi zamanlarda yapiyosunuz bende yapacagim yardimci olurmusunuz:teselli:

kizlar bu ates olcmeyi siz nasil hangi zamanlarda yapiyosunuz bende yapacagim yardimci olurmusunuz:teselli:

Canım adetin ilk gününden sabahları aynı satte enaz 3 saatlik uyku ile hersabah yataktan kalkmadan dijital termometre ile ölçüyorsun canım...
Mesela ben hersabah 05:30 ölçüyorum saatim çalınca ama sen eğer çalışmıyorsan 06:00 07:00 arası ölçebilirsin...Hergün ateşini biryere kayıt ediyorsun ama tablo istersen onun için arkadaşlar yardımcı olurlar ilk tablo yapımını bilmiyorum ben...

Ateşinin tablona göre çizginni yukarısında devam ediyor hala, ama eğer daha da düşerse bilirsin ki adet geliyor, bu ay tanıma ayın olsun.Çalışmışsınız bol bol ,inş bebeğin seninledir :)

Ateşini sabah yataktan kalkmadan 6-8 arası dijital ateş ölçerle dilaltından ölçüp kaydedersin,sonra burda paylaşırsın biz de sana yardımcı oluruz :)

tesekkurler kizlarrr benim reglime daha var 9 mayis ogun baslarim buraya kayderimm bana yardimci olmaniza cok sevindimm. allahim dualrimizi kabul etsinn :Saruboceq: birde kizlar bu calismalari nasil bukadar siklikta yapiyosunuz bizimm ki bukadar olmuyo yani zorlamayla :kedi:

Ateşinin tablona göre çizginni yukarısında devam ediyor hala, ama eğer daha da düşerse bilirsin ki adet geliyor, bu ay tanıma ayın olsun.Çalışmışsınız bol bol ,inş bebeğin seninledir :)

çok teşekkür ederim canım evet ilk defa böylelikle vücudumu tanımış olucam çok faydalı bişey aslında bu ateş ölçme hem gereksiz test yapmak zorundada kalmıyorsun hemde fazla sterse girmiyorsun iyi dileğin için teşekkür ederim senide tebrik ederim inş. bebeğini sağ salim kucağına alırsın ve Rabbim kolay doğumlar nasip etsin

Prenses hayırlı olsun tablon. 17. gun acık ve net yumurtlama. 14 gun de yumurtlama sonrası cok normal bır sure. Son aylardakı bozulmalar stresten olabilir benim de çoook bozulmuştu bir ay 23. gun adet oldum düşün. Testleriniz temiz çıkmış maşallah. Beklemek lazım. Bakalım senin bünyen nasıl davranıyor? Ateş son gün mü düşüyor, önceden mi? Adet gelmeden hiçbir şey söylenemez. ınşallah ilk ve son tablon olur bebeğin hemen gelir.

Ravzanur hayırlı olsun tablon. 6-7 liraya Om diye başlayan termometreler var ben ondan kullandım, memnundum.

Canım ateşimiz bir önceki güne göre düşük olduğunda yapıyoruz...Uzayan o şeffaf akıntıyı yakaladığımız günlerde günaşırı yapıyoruz ve tahmini yumurtlama günlerindede çalışmalar sıklaşıyor canım...

Lulu gittin mi kız sana tablo yaptım baaak

http://www.fertilityfriend.com/home/2e658a

17. gün yumurtlamışsın, 3 günün var ve bayağı güzel ateşin.

Ya sonra sildik, lulununkini koyduk ama sana yaparım bi ara. O yatay çizginin üzerinde kalması onemli evet. Tekrar yukselebilir canım, gununu bekle, o zamana kadar belli olmuyor. İnşallah hamilesindir.

sağol canım ingilizce yok bende uğraşmadım o yüzden yapabilirsen bakarız çok merak ediyorum bende adet olmazsam yarın sabah test yapsam diyorum çıkar mı acaba.....

çok sağol canım bilgilendirdiğin için bakalım inş. son tablom olur olmazsada canımız sağolsun tekrar başlarız benim kociş bu konuda benden daha istekli olduğu için çalışmalarda zor geçmiyo bakalım hayırlısı artık ben yine yazarım derecelerimi buraya
canım senide tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inş. sağlıcakla

Esra ben yanlış mıyım, günün geçmedi mi canım? Test yapsana. Sarı akıntın da varmış. Ama o kahverengi yerleşme de olabilir, o zaman dah çıkmaz. Sen yine de yarın sabah bi test yap.

yok dogrusun canim , 2 gün gecti günüm..

!!!! ama bukadar gec yerlesme olurmuki doktora gittigimde adetin 14.günü yumurtam catlamak üzereydi baya gecti yani üstünden..!!!

doktorumu aradim , olabilir dedi..persembeye kadar bekle buraya gel burda bi test yapalim dedi..beklemedeyim ay insallah hamileyimdirrr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…