Sulu akıntı da normal bende vardı, her gün kremsi olmuyor merak etme :)
ay canım hayırlı olsunnn!!! cok sevindimmmmm
:teytey:
Allah kucaginda gormeyi nasip etsin..
seninle gunlerimiz aynıydı ben de 2 gun gecikmeyle bugun oldum canım regl ama inan senin icin cok sevindim.. bu topikte cok yazmasam da seni cok takip ediyordum..
ve icimden bu ay sizin o pırasa muhabbetlerinizde "bu kız hamile " demistimzemuszemuszemuszemus
cok tok tebrik ederim tatlim!! Allah nazarlardan saklasın...
Nevetnaaaaa
aaaaaaaaaaaaa ben geÇmİŞİ okumadım hamİŞmİsİn ya Çok sevİndİm canım hayırlı bebİŞlerİn olsun canım saĞlıklı bİ hamİŞlİk dİlerİm sana
ay canııımmm yanlışlık olmuş ama güzel olmuştablo :)
o kırmızı çizginin altına düşmemesi mi gerekiyo .....ama bugün 36,3 çıktı :))) tekrar yükselir mi acaba????????????????????????????
grafigim
ben hala regl olmadim..dün biraz kahverengi akintim geldi ama kesilmis sabaha ve koyu sariya dönmüs ..öff bi belli olsa durum..
kizlar bu ates olcmeyi siz nasil hangi zamanlarda yapiyosunuz bende yapacagim yardimci olurmusunuz:teselli:
selam arkadaşlar
ben uzun zamandır bu topiğin takipçisiyim ve bende bu aya ateş ölçme tekniğini ilk defa denedim ve sizlerle paylaşmaya yardımlarınızı almaya karar verdim artık biz 10 aydır bebiş istiyorum 9. ayda eşim ve ben bütün tahlillerimizi yaptırdık rahim fikmide çekindim çok şükür hepsi temiz çıktı doktorumda bi 3 ay hiç bişey yapmadan bekleyelim dedi ama hala gelmedi bebeğim normalde 30-31 günde adet olan biriyim bekarlığımdada böyleydi hiç şaşmaz günlerim ama son 3 aydır hep gcikmeli oluyorum 5 gün 7 gün ve 8 gün olarak yani bu ay ne zaman olurum bilmiyorum yumurtlamna zamanımıda bilmiyodum doğal olarak o yüzden bu ay ateş ölçtüm ve sizlerden öğrendiğim kadarıla fertility de bi tablo oluşturdum bugün 28. günümdeyim ve tabloya göre 17. gün yumurtlamışım şimdi size değerlerimi yazıyorum bi bakıp akıl verirseniz sevinirim
1. gün --------------- ölçmedim malesef
2. gün ----36,5
3.gün ---- 36,4
4. gün --- 36,4
5. gün ----36,4 çalşma :hulya:
6. gün --- 36,1
7.gün ---- 36,0 çalışma :hulya:
8.gün ---- 36,0
9.gün ---- 36,0 çalışma :hulya:
10.gün -- 36,1
11.gün -- 36,2 çalışma :hulya:
12.gün -- 35,9
13.gün -- 35,9 çalışma :hulya:
14.gün -- 36,1
15.gün -- 36,0 çalışma :hulya:
16.gün -- 36,1 çalışma :hulya:
17.gün -- 36,0 çalışma :hulya:
18.gün -- 36,2
19.gün -- 36,1
20.gün -- 36,2 çalışma :hulya:
21.gün -- 36,3
22.gün -- 36,4 çalışma :hulya:
23.gün -- 36,4
24.gün -- 36,5
25.gün -- 36,4
26.gün -- 36,6
27.gün -- 36,5
28.gün -- 36,3
29.gün
30.gün
31.gün tabloya göre regl tarihim
kızlar bugün düştüya ateşim şimdi bu adet habercisimi oluyo acaba lürfen fikirlerinizi bekliyorum
kizlar bu ates olcmeyi siz nasil hangi zamanlarda yapiyosunuz bende yapacagim yardimci olurmusunuz:teselli:
Canım adetin ilk gününden sabahları aynı satte enaz 3 saatlik uyku ile hersabah yataktan kalkmadan dijital termometre ile ölçüyorsun canım...
Mesela ben hersabah 05:30 ölçüyorum saatim çalınca ama sen eğer çalışmıyorsan 06:00 07:00 arası ölçebilirsin...Hergün ateşini biryere kayıt ediyorsun ama tablo istersen onun için arkadaşlar yardımcı olurlar ilk tablo yapımını bilmiyorum ben...
Ateşinin tablona göre çizginni yukarısında devam ediyor hala, ama eğer daha da düşerse bilirsin ki adet geliyor, bu ay tanıma ayın olsun.Çalışmışsınız bol bol ,inş bebeğin seninledir :)
Ateşini sabah yataktan kalkmadan 6-8 arası dijital ateş ölçerle dilaltından ölçüp kaydedersin,sonra burda paylaşırsın biz de sana yardımcı oluruz :)
Ateşinin tablona göre çizginni yukarısında devam ediyor hala, ama eğer daha da düşerse bilirsin ki adet geliyor, bu ay tanıma ayın olsun.Çalışmışsınız bol bol ,inş bebeğin seninledir :)
tesekkurler kizlarrr benim reglime daha var 9 mayis ogun baslarim buraya kayderimm bana yardimci olmaniza cok sevindimm. allahim dualrimizi kabul etsinn :Saruboceq: birde kizlar bu calismalari nasil bukadar siklikta yapiyosunuz bizimm ki bukadar olmuyo yani zorlamayla :kedi:
Lulu gittin mi kız sana tablo yaptım baaak
http://www.fertilityfriend.com/home/2e658a
17. gün yumurtlamışsın, 3 günün var ve bayağı güzel ateşin.
Ya sonra sildik, lulununkini koyduk ama sana yaparım bi ara. O yatay çizginin üzerinde kalması onemli evet. Tekrar yukselebilir canım, gununu bekle, o zamana kadar belli olmuyor. İnşallah hamilesindir.
Prenses hayırlı olsun tablon. 17. gun acık ve net yumurtlama. 14 gun de yumurtlama sonrası cok normal bır sure. Son aylardakı bozulmalar stresten olabilir benim de çoook bozulmuştu bir ay 23. gun adet oldum düşün. Testleriniz temiz çıkmış maşallah. Beklemek lazım. Bakalım senin bünyen nasıl davranıyor? Ateş son gün mü düşüyor, önceden mi? Adet gelmeden hiçbir şey söylenemez. İnşallah ilk ve son tablon olur bebeğin hemen gelir.
Ravzanur hayırlı olsun tablon. 6-7 liraya Om diye başlayan termometreler var ben ondan kullandım, memnundum.
Esra ben yanlış mıyım, günün geçmedi mi canım? Test yapsana. Sarı akıntın da varmış. Ama o kahverengi yerleşme de olabilir, o zaman dah çıkmaz. Sen yine de yarın sabah bi test yap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?