1.gün 36,4
2.gün 36,4
3.gün 36,3
4.gün Ölçmedim
5.gün 36,4
6.gün Ölçmedim Çalışma
7.gün Ölçmedim Çalışma
8.gün 36,7 Çalışma
9.gün 36.6 Çalışma
10.gün 36.1 Çalışma
11.gün 36.4 Çalışma
12.gün 36,7 Çalışma
13.gün 36,9
14.gün 36,7 Çalışma
15.gün 36,9
16.gün 36,8 Çalışma
17.gün 36,8
18.gün 36,9
19.gün 36,8 Çalışma
20.gün 36,8
21.gün 37,0
22.gün 37,0
23.gün 36,9
24.gün 36,7
25.gün 36,8 kahverengi leke
26.gün 36,8
27.gün 36,9
28.gün 36,9 vvvveeeeeeeeeeee
HAMİLEYİM :CüvCüv::hooray:
KIZLAR SABAH TEST YAPTIM POZİTİFFFF
hilal nerdewsin hala temizlik mi yapıyorsun canımm
inşallah esracım
hilalcım ben hamileligi düşündügümden beri incir kürü kullanıyorum 3ay hamile kalmıştım bakalım şimdi kaç ayda kalıcam...
Evet, şükür namazı kıldım, bolca ağladım. Şimdi de kendimi toparladım. Eşim burada değil, yani ilk siz öğrendiniz. Kan testini yarın yaptırmaya karar verdim. Yarın annemlere gidicem zaten, Medical Park çok yakın orada yaptırırım. Bu kadar silik çıktığına göre 25 civarı bişey bekliyorum. Epey bi kendimi mi kandırıyorum, oradaki beyaz bantı mı görüyorum dedim ama renk var, silik pembe. Yani umutlanabilirim. Büyük ihtimalle testi tekrarlamam gerekecek, bakalım.
Hilal de diğer başlığa gitti sanırım,orda adet tarihini yazmış bölünüyoruz aslında bu şekilde .
Kızlarrr geçmişi okumadım hemen yazayım dedim: Hamileyiiimmmm. Çok şükür Rabbime. Hepinize ismen dua ettim. Bu gece de Yasin okuyacağım.
Bu sabah da ateşim 36.8 çıktı, tekrar idrar testi yaptım ve bayağı pembe çizgi çıktı. Ben de sabah kan testine gittim. Bhcg 51 çıktı. Çok çok yüksek değil. Yani temkinliyim. Ama doktora sordum, gayet normal dedi. Tekrar test yapmana gerek yok dedi. Yarın kendi doktorumu arayacağım bakalım ne zamana gel diyecek? Kese ne zaman görünür? Yani beta kac olunca görünür?
Hilal nerdesin hiç görünmüyorsun?
kızlar şaka gibi galiba hamileyim
kızlar dpo nun onayladığı tarih ne oluyor yumurtlama gününün tespitimi oluyor.benim tablomada bir bakarmısın karmakarışık ama saçmasapan bir ateşim var :)
http://www.fertilityfriend.com/home/2e2c5d
maşallah ne bereketli ay canım testini koy bakalım inş. hamişsindir
Tebrikleeerrr ,bu ay da pek bereketli çıktı işte :) yaşasııınnn,kan testi yaptırmadın mııı ?
Hayırlı olsun sağlıklı hayırlı evladın olsun inşallahhh :))
Beyza tablonu yüklesene tekrar testini de yükle çok heyecan yaptım valla :)
canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin bebişin huzur getirsin
İnşallah canım sen bol bol dua et gidene kadar ,Rabbim geri çevirmez inşallah :) İnşallah bebişin de seninle
Zaten canım kan testini yaptır çoğu arkadaşa umut olcaksın :) herkesin ateşinin farklı olduğunu kanıtlamış olacaksın,hadi inş haber ver hemen kan sonucunu ama aklmız kalmasın :)
Ooooooo Baran super super super. Resimden gorunur mu? Sen goruyorsan vardir canim. Ben soyle yapmistim. Bakmayip bakmayip tam karsima tutmustum, oyle egip bukmeden renk gorunuyorsa vardir. Ayyy cok sevindim. O kadar dua ediyorum ki.
Hilalcim canim hosgeldin. Allah razi olsun, senin icin de isminle hep dua ediyorum. Insallah senin de bebegin hemen gelecek canim.
Baran hadi git hastaneye test yaptir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?