Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

Esra madem öyle test yapsana ,testte çıkmazsa olmadı yine doktora gitmek zorundasın kontrolunu yaptırır diğer ay için hız verirsiniz, 2 gün geçmiş inş hayırlı haberlerini alalım :)

Kızlar bir de aklıma gelmişken söyleyim,şimdi çilek çıkmaya başladı taze taze dişlerinizi çilekle fırçalayın beyazlasın temizlensin,bir diş hekimi arkadaştan duymuştum gerçekten çok faydası oluyor, deneyin :)

kızlar sabah birileri yazmıstı bir linkte ama unuttum bu fertilaid hapini kullanan var mi? nedir ne degildir?

tatlım tebrik ederim hayırlı olsun

hilal nerdewsin hala temizlik mi yapıyorsun canımm

evet dolunaycım malesef çarşambaya ancak biter

inşallah esracım
hilalcım ben hamileligi düşündügümden beri incir kürü kullanıyorum 3ay hamile kalmıştım bakalım şimdi kaç ayda kalıcam...

canım bende inciri bu ay kullandım bakalım inş. bu vesile olur benim sat 19 mayıs listeye ekleyebilirsin tatlım

Hilal de diğer başlığa gitti sanırım,orda adet tarihini yazmış bölünüyoruz aslında bu şekilde .

yok canım diğer başlık sadece incir üzerine hamile kalana kadar ordayım sonra hep burdayım ben burayıda boş bırakmıyorum ayrılmıyorum yani hiç ayrılırmıyım böyle tatlı arkadaşlarım oldukça :)

canım çok sevindim inanki hayırlı olsun inş. kucağına almayı nasip eder Rabbim banada çok dua et

Hilal nerdesin hiç görünmüyorsun?

canım temizlikten başımı almıyorumki çarşambaya bitireceğim

bi arkadaş ısrar etti günün geçmiş yap diye dedim hiç bi belirti yok ateşim düşük yoktur yaptım silik çizgi çıktı aynı ireminki gibi

Julis soylemesi ayip tam cilek vardi kiz agzimda valla cok guldum. Hilal ev temizliyor, anam ne temizlikmis yahu/

kızlar dpo nun onayladığı tarih ne oluyor yumurtlama gününün tespitimi oluyor.benim tablomada bir bakarmısın karmakarışık ama saçmasapan bir ateşim var :)

http://www.fertilityfriend.com/home/2e2c5d

Ronya canim daha yumurtlama olmamis bu aralar dengesiz olmasi normal, bol bol calisin.

Gerkl, sen bilirsin ama ben 12. gun yaptim negatifti. 13. gun pozitifti ama cok silikti. Ben aksama yaparim tablonu.

Prenses sagol canim, darisi basina. Dua ediyorum hepimiz icin.

Esra, olabilir canim. Dedim ya arkadasiminki 3 gun gectikten sonra 10du ve cikmadi idrarda. Bence de sen yarin sabah test yap, negatif cikarsa uzulme ama bikac gun sonra testi tekrarlarsin, o zaman cikar insallah.

Yarasın ıremcim bebişlere ama dişlere de yarasın işte :)
Ayy kızlar mart kedisi dedim valla mart ayında çok çalıştık,bakın nisanda tek tek çıkıyoruz :)))

maşallah ne bereketli ay canım testini koy bakalım inş. hamişsindir

sağol canım ama hala inanasım gelmiyo hiç hamile gibi hissetmiyorumdur

bi arkadaş yapmıştı 2 kere pozitif çıkıp kanda negatif çıkmıştı olumsuz düşünmek istemiyorum ama hayırlısı olsun çok şaşkınım

Tebrikleeerrr ,bu ay da pek bereketli çıktı işte :) yaşasııınnn,kan testi yaptırmadın mııı ?
Hayırlı olsun sağlıklı hayırlı evladın olsun inşallahhh :))

canım bizim evin ordaki hastanede 1 saatte veriyolarmış çıkışta yaptırıcam bakalım öğrenicez bana dua edin hayırlısı olsun inş

ınşallah canım sen bol bol dua et gidene kadar ,Rabbim geri çevirmez inşallah :) ınşallah bebişin de seninle

Beyza tablonu yüklesene tekrar testini de yükle çok heyecan yaptım valla :)

canım fotoda hiç gözükmüyo ama burda 3 arkadaşa gösterdim onlar da gördüler :)

16 10 nisan Cumartesi 36.1
17 11 nisan Pazar 36.1
18 12 nisan Pazartesi 35.9 16.30 aynı koyulukta
19 13 nisan Salı 36.1
20 14 nisan Çarşamba 36,0
21 15 nisan Perşembe 36,0 sol ağrı
22 16 nisan Cuma 36,0 uzayan
23 17 nisan Cumartesi 35.4
24 18 nisan Pazar 36,0
25 19 nisan Pazartesi 36,0
26 20 nisan Salı 36,0 monaral şase ilaç içmiştim
27 21 nisan Çarşamba 36.2 şase bugünde içtim
28 22 nisan Perşembe 36.2
29 23 nisan Cuma 36.2
30 24 nisan Cumartesi 36.1
31 25 nisan Pazar 36.3
32 26 nisan Pazartesi 36.2 silik çizgi 14.30

şaka gibi bi ateş tablosu baksanıza nasıl oluyo anlamadım tabloya bakarak hamile olmadığıma kendimi alıştırmıştım bile :)

canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin bebişin huzur getirsin

amin canım Allah razı olsun darısı tüm isteyenlerin başına

İnşallah canım sen bol bol dua et gidene kadar ,Rabbim geri çevirmez inşallah :) İnşallah bebişin de seninle

amin canım inş

Zaten canım kan testini yaptır çoğu arkadaşa umut olcaksın :) herkesin ateşinin farklı olduğunu kanıtlamış olacaksın,hadi inş haber ver hemen kan sonucunu ama aklmız kalmasın :)

Ooooooo Baran super super super. Resimden gorunur mu? Sen goruyorsan vardir canim. Ben soyle yapmistim. Bakmayip bakmayip tam karsima tutmustum, oyle egip bukmeden renk gorunuyorsa vardir. Ayyy cok sevindim. O kadar dua ediyorum ki.

Hilalcim canim hosgeldin. Allah razi olsun, senin icin de isminle hep dua ediyorum. Insallah senin de bebegin hemen gelecek canim.

Baran hadi git hastaneye test yaptir.

Zaten canım kan testini yaptır çoğu arkadaşa umut olcaksın :) herkesin ateşinin farklı olduğunu kanıtlamış olacaksın,hadi inş haber ver hemen kan sonucunu ama aklmız kalmasın :)

evet kesinlikle eğer bebek varsa bu ateş olayı herkese ışık tutar :)

evt canım 3 arkadaşa gösterdim direk var dediler bide 3 gün geçti ve ilk idrar değil saat 14,30 da yaptım belki ondan silik çıkmıştır

canım testi akşam iş çıkışı yaptırıcam evime yakın bi hastanede 1 saatte veriyolarmış ordan kursum var oraya gidicem 9 da çıkıcam kurstan gelip size de yazarım varsa tabi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…