Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

canım şimdiden dert etme ben 15.gün gibi yumutlama olmuş diyorum ama 19.gün de var iki kere mi oldu kız yoksa
olur tabi zavallı kocam 4 aydır kardeş kardeş bakıyor bana tehlike geçti diyorum yok bişey olur olmaz diyor fırsat varken gönlü olsun bence
kızlar şaka gibi galiba hamileyim

bi arkadaş ısrar etti günün geçmiş yap diye dedim hiç bi belirti yok ateşim düşük yoktur yaptım silik çizgi çıktı aynı ireminki gibi

beyzaaaaaaa çok sevindim öğrenir öğrenmez yaz bize maşallah hamişim benimmmm
var ya her hamile haberi beni çok mutlu ediyorrrrr alkisalkisalkis

Son düzenleme:
Insallah vardir Beyza. Eger ogleden sonra bile silik cikabildiyse demek sabah yapsan bayagi belirgin olacak. Ayy heyecanla bekliyoruz. Belirti arama canim. Benim de yok. Yani mesela bugun cok yorgunum, basim agriyor ama hamile oldugumu bilmesem bahar havasina yorardim. Mide bulantilari falan 6. haftada basliyormus.

beyzaaaaaaa çok sevindim öğrenir öğrenmez yaz bize maşallah hamişim benimmmm
var ya her hamile haberi beni çok mutlu ediyorrrrr alkisalkisalkis

canım yaa şimdi bende kan pıhtılaşması sorunu varmış yaa ne yapıcam beni nasıl bi süreç bekliyo aslında bu zor süreçten dolayı biraz korkuyorum bakalım eğer bebek varsa hemen dr gitmeliyim demi

canım belki de midem bile bulanmaz benim diğer hamileliklerimde de midem bulanmamıştı hiç bakalım yok belirti aramadım hiç inanamıyorum yani niye anlamadım :) çok istiyodum belki de ondandır hayırlısı olur inş eğer varsa da değerim kesim çok düşük çıkar çünkü daha çok erken testte nasıl çıktı ona da şaşkınım sırf iş yerinden bi arkadaş ısrar etti diye yaptım silik de olsa çıkacağını bile ummuyodum yani dua edin bana hayırlı sonuçlarla geleyim inş...

Tebrikler canım Allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah

Bence de hemen doktoruna haber ver Emel iğne kullanıyor sen de gerekli ilaçları alırsın hemen,tedbirli olmak lazım.

okulda voleyboldan sınav yapıyordum kız öğrenci topa ters vurdu karnıma geldi çok korktum okuldan izin aldım eşimle hastaneye gittik kontrol ettik bişey var mı diye çok şükür bebeğim çok iyiydi cinsiyetini drun söyledi mi dedi yok dedim bence erkek dedi bakalım kendi dr ne diyecek

Emel bakalım tezimiz doğru çıkacak mı :)))
Eğer erkekse zaten sağdan erkek soldan kız :)

beyzacım bugün konuştuğumuz gibi hemen başla kese oluşmadan canım
neredeydin canım ilk olarak kan pıhtılaşmasında senle aynı ilde olan arkadaşın gittiği dr gidersin
sen de benim gibi riskli gebelik gurubuna giriyorsun canım ama ilaçlarını kuullanırsan hiçbişey olmaz canım

ben sağdan yumurtladım ondan eminim çünkü sol tüpüm tıkalı hafif
dr bugün erkek dedi bakalım dr ne diyecek

süper süper !!! bbaran hayirli olsun , cok sevindim..gercekten ya cogaliyor hamilelerrr....hep böyle olsun :)

julianin dedigi gibi ates yüksek olmadigi icin , o tezide yikmis olcaksin canim opuyorumnanaktan

Benim de oğlumda sağdaydı yumurtam,şimdi de sağdaki çatladı görmüştük eğer diğerleri de çatladıysa ki bu çoğul gebeliği doğrulayacak o zaman kız erkek karışık :))

Ayy Emel geçmiş olsun. Ama ona bişey olmaz annesi. Sudan bir havuzda korunaklı o. Ama ıyı etmişsiniz acile gitmekle. Demek yeğenim erkekmiş, eh doktor bişey:kedi: görmüş ki erkek diyo ehehehhe.

Kızlar yumurtlamadan sonra ates hıc bırsey ıfade etmez. Bazılarımızda 36.7lere çıkabilir, bazılarımızda oynar durur. Önemli olan tek şey adet gününü kaçırmak.

beyza il olarak nerdesin canım
istersen sana dr tel vereyim ara bilgi versin
ksn pıhtılaşması ne sen de ben de mthr 677 homozigotum mesela sen de ki ne

kızlar yaaa hamile arkadaşlarıma bi sorum olucak benim normalde adetim geçtiği zaman göğüslerim hafif acırdı şimdi yumurtlamadan sonra çok acıyo hatta 1-2 gündür felaket dokunamıyorum hatta ara ara sağ göğsüme sanki bıçak saplıyolar sizdede oluyomuydu aslında belirti aramayı bırakalı çok oldu ama göğüslerim acıyo

canım çok geçmiş olsun neyseki bişey yokmuş çok şükür hadi bakalım erkeğimiz mi geliyo acaba?

canım çok iyi olur ben istanbuldayım bakırköyde işyerim ev de avcılarda oralara yakın bi dr bulsam çok iyi olacak

canım benim bu kan pıhtılaşması biraz tevafuk gibi bişey oldu yeni bi dr gittim durumumu anlattığımda bana kan pıhtılaşması testi yaptılar mı diye sordu bende yok deyince yapalım dedi ama bende seninki gibi bişey yoktu yani 4 tane sonuç vardı protein C protein S onlar normaldi bide bişey daha vardı ismini hatırlamıyorum onun sonucu normalde >80 ve üzeri olması gerekiyomuş benimki 50 çıkmıştı onun için dr dediki az derece de var proteinlerde sorun olmaması iyiymiş falan dedi bide belki iğne yaparım dedi bebeğin tutuşuna bağlı dedi ama aspirin içersin dedi işte bana gecikince gel demişti ama ben 3 gün gecikti ateş çıkmayınca hiç hamile olduğumu düşünmemiştim bakalım bu akşam bi test yaptırayım da sonuca ulaşsın yarın büyük ihtimalle dr giderim hayırlısıyla tabi bebiş varsa

süper süper !!! bbaran hayirli olsun , cok sevindim..gercekten ya cogaliyor hamilelerrr....hep böyle olsun :)

julianin dedigi gibi ates yüksek olmadigi icin , o tezide yikmis olcaksin canim opuyorumnanaktan

sağol canım darısı başınıza inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…