Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

1.gün 36,2 regl
2.gün 36,3 regl
3.gün --- regl
4.gün 36.2 regl
5.gün 36,1 regl
6.gün 36,2 regl
7.gün 36,4
8.gün 36,2
9. gün 36,2**
10.gün 36,3**
11.gün 36,1
12.gün 36,3**
13.gün 36,1* *
14.gün 36,5
15.gün 36,6
16.gün 36,5
17.gün 36,6
18.gün 36,6
19.gün ---
20.gün 36,8
21.gün ---
22.gün ---
23.gün 36,8
24.gün ---
25.gün 36,7
26.gün 36,3 regl başladı.

selam kızlar, bu benim geçen ayki ateş tablom, her sabah dil altından 6:30 da ölçtüm. sizce benim yumurtlama günüm kaçıncı gün? bir de ateş yükseldikten sonramı yada düşük olduğunda mı çalışma yapılmalı? bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.

Kızlar 2 dk oldu yürürken göbek deliğimden aşağsı tam 5 parmak aşağısına ağrı giriyor otruryorum geçiyor kalkıyorum başlıyor...

sen 13. gün yumurtlamışsın,13 gün sonra da gelmiş adetin.Bu tabloya göre 11-12-13-14. günler ve öncesinde de gün aşırı olabilirdi, tabi bir de akıntın önemli uzayan şeffaf akıntı olduğuna her gün :)

canım özelden sana tel veriyorum test sonucunu al yanına ara dr sor istanbulda birini bulalım sana kan pıhtılaşmasına yaz sana söylerler birini araştırırız
loveli emelcim gecmis olsun...allah korusun bebegini.
cinsiyetinide ögrenmis olmussun :)

sağol canım
valla öyle oldu görmüş oldum iyi oldu zaten nöbetçiydim bi de dinlenmiş oldum

canım teşekkür ederim cevabın için, aslında 12. gün ovulasyon testi yaptım ve çok koyu ikinci çizgi çıktı ama ilk defa geçen ay kullandığım için pek güvenemedim teste, ateş değerlerimi yorumlamak istedim, şeffaf uzayan akıntı 11. gün akşamı geldi.

Tamam ne güzel ,ovulasyon testinin pozitif olduğu günden sonraki gün ateşin yükseliyor,11.günden itibaren de çalışma her gün :) Bu tablo senin için örnek olur,artık bilirsin ki hangi gün ne olacak,ateşin düştüğü gün de adet olacak,düşmezse bebiş gelecek inşallah :)

evet canım bu benim ilk ve örnek tablom olacak sonrası için. Bir de merak ettiğim birşey daha var, benim reglim düzenli ve 25 gün sürüyor, 26. gün başlıyor. Yani diğer aylarda da 13. günde mi olur yumurtlamam ?

Çok düzenliyse öyledir,çok nadir de olsa bazen değişebilir,ben 4 ay ölçtüm 4 ayda da farklı günlerde oldu hiç belli olmuyor,stres,heyecan da etkiliyor ki budurumda heyecan olmadan olmuyor :)

Annesi ben bugün size dua ettim Bak RABBİM nasıl koruyor sizi :))

Kızlar 2 dk oldu yürürken göbek deliğimden aşağsı tam 5 parmak aşağısına ağrı giriyor otruryorum geçiyor kalkıyorum başlıyor...

Benimde aynı bugün yaaa sol kasığıma vuruyor biraz uzandım sıcak su torbası koydum ayaklarıma donuyorum sanki adet olucam ben heralde yaa öfff

sıcak su koyma Özlem dur napıyorsun, ya daha sabah ne söyledim size daha gününüze var ne bu karamsarlık,yapmayın lütfen

Allah razı olsun senden özlemcim Rabbim sana ve arkadaşlarıma sağlıklı hayırlı evlatlar versin tez zamanda inşş.olumunekankayizsmile

Sendende razı olsun canım sabah sabah yordum seni bırakta okadarcık katkım olsun benimde amin canım hayırlısıyla inşallah.

kız özlem dur daha var sana ne adeti
ağrılar belki bebeğin yerleşmesidir olamaz mı

ne yorması ben de ilk zamanlar öğrenmek için sorardım sanırım buranın en eskisi benim bu topiği açan arkadaş zamanından diyim heheheheheheh

sıcak su koyma Özlem dur napıyorsun, ya daha sabah ne söyledim size daha gününüze var ne bu karamsarlık,yapmayın lütfen

Canım dayanamadım ağrıya bide depresif bir hal aldım

Tabiki ya o kadar yaşadıklarımızı anlattık,ben resmen ağrıdan iki kat yattım kramplarım öldürdü beni daha adetime 1 hafta varken hem de ,bunlar normal arkadaşlar,rahat olun,inanın bebğinizin geleceğine adeti unutun.

hiç belim ağrımazdı benim belim kopuyor sanki ara ara kasıklarıma sancı giriyo

sağol canım bu senin dr numarası mı ben ne diyim dr yaa şimdi bana ters bişey söylerse ağlarım valla duygusalım bu günlerde

Benimde aynı bugün yaaa sol kasığıma vuruyor biraz uzandım sıcak su torbası koydum ayaklarıma donuyorum sanki adet olucam ben heralde yaa öfff

canım benimde ayaklarım donuyo bende ayaklarıma sıcak su torbası koydum ben bi yerde okumuştum biraz saçma ama ayaklar üşürmüş hamileyken ne alakaysa benimde üşüyo :) seninde üşüyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…