canım özelden sana tel veriyorum test sonucunu al yanına ara dr sor istanbulda birini bulalım sana kan pıhtılaşmasına yaz sana söylerler birini araştırırızcanım çok geçmiş olsun neyseki bişey yokmuş çok şükür hadi bakalım erkeğimiz mi geliyo acaba?
canım çok iyi olur ben istanbuldayım bakırköyde işyerim ev de avcılarda oralara yakın bi dr bulsam çok iyi olacak
canım benim bu kan pıhtılaşması biraz tevafuk gibi bişey oldu yeni bi dr gittim durumumu anlattığımda bana kan pıhtılaşması testi yaptılar mı diye sordu bende yok deyince yapalım dedi ama bende seninki gibi bişey yoktu yani 4 tane sonuç vardı protein C protein S onlar normaldi bide bişey daha vardı ismini hatırlamıyorum onun sonucu normalde >80 ve üzeri olması gerekiyomuş benimki 50 çıkmıştı onun için dr dediki az derece de var proteinlerde sorun olmaması iyiymiş falan dedi bide belki iğne yaparım dedi bebeğin tutuşuna bağlı dedi ama aspirin içersin dedi işte bana gecikince gel demişti ama ben 3 gün gecikti ateş çıkmayınca hiç hamile olduğumu düşünmemiştim bakalım bu akşam bi test yaptırayım da sonuca ulaşsın yarın büyük ihtimalle dr giderim hayırlısıyla tabi bebiş varsa
sağol canım darısı başınıza inş
loveli emelcim gecmis olsun...allah korusun bebegini.
cinsiyetinide ögrenmis olmussun :)
canım teşekkür ederim cevabın için, aslında 12. gün ovulasyon testi yaptım ve çok koyu ikinci çizgi çıktı ama ilk defa geçen ay kullandığım için pek güvenemedim teste, ateş değerlerimi yorumlamak istedim, şeffaf uzayan akıntı 11. gün akşamı geldi.
Tamam ne güzel ,ovulasyon testinin pozitif olduğu günden sonraki gün ateşin yükseliyor,11.günden itibaren de çalışma her gün :) Bu tablo senin için örnek olur,artık bilirsin ki hangi gün ne olacak,ateşin düştüğü gün de adet olacak,düşmezse bebiş gelecek inşallah :)
Annesi ben bugün size dua ettim Bak RABBİM nasıl koruyor sizi :))
Kızlar 2 dk oldu yürürken göbek deliğimden aşağsı tam 5 parmak aşağısına ağrı giriyor otruryorum geçiyor kalkıyorum başlıyor...
Allah razı olsun senden özlemcim Rabbim sana ve arkadaşlarıma sağlıklı hayırlı evlatlar versin tez zamanda inşş.olumunekankayizsmile
sıcak su koyma Özlem dur napıyorsun, ya daha sabah ne söyledim size daha gününüze var ne bu karamsarlık,yapmayın lütfen
Tabiki ya o kadar yaşadıklarımızı anlattık,ben resmen ağrıdan iki kat yattım kramplarım öldürdü beni daha adetime 1 hafta varken hem de ,bunlar normal arkadaşlar,rahat olun,inanın bebğinizin geleceğine adeti unutun.
canım özelden sana tel veriyorum test sonucunu al yanına ara dr sor istanbulda birini bulalım sana kan pıhtılaşmasına yaz sana söylerler birini araştırırız
sağol canım
valla öyle oldu görmüş oldum iyi oldu zaten nöbetçiydim bi de dinlenmiş oldum
Benimde aynı bugün yaaa sol kasığıma vuruyor biraz uzandım sıcak su torbası koydum ayaklarıma donuyorum sanki adet olucam ben heralde yaa öfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?