ateş tablonu bi koyarmısın bakayım?
kızlar ya of pazar akşamı lekelenmeye başladım.daha doğrusu çok açık kahve gelmeye başladı akıntım.ama ateşim düşmedi hiç böyle olan varmı?bu şekilde gelipte hamile olan varmı?bide ateşime bakar mısınız?
http://www.fertilityfriend.com/home/2df74b/?a=3811739&u=1&
canim ya ümidini kaybetme sen , benim prolaktin sorunum var .prolaktin 35 ,sinirdaymis doktor bu ay olmazsa ,ilaca basliyalim,düsürmek icin dedi..ondan az ümidim vardi yani..nolur nolmaz diye..
tablom yok tatlim buraya hep yazmisdim
adet günümde 24 nisan 36.1 kahverengi leke
25 nisan 36.6 koyu sari akintiya dönüstü.
26 nisan 36.5 koyu sari akinti
ve bugun 36.5 ,ögleden sonra geldi benimkiler :)
dengesizlik cok ama..
lekenlenmen o günden beri devam ediomu yoğunmu?ama bence hamilesin senin günün bugünmüydü?
Arkadaşlar ateş grafiğime bakarmısınız acaba yumurtlamam oldumu çalışmalara devam ediyimi hala bilenler cevap verebilirler şimdiden teşekkür ediyorum
http://www.fertilityfriend.com/home/2e658a
yarın günüm canım.yoğun değil arada geliyo akıntı ama rengi çok açık kahve.bide kıvamıda koyu değil hatta baya ıslak.
yarını beklicen canım mecburentecrübeli arkadaşlar da gelsin birde onlara sor ama inşallah bebiştir adet değildir dua et canım RABBİM yardımcın olsun inşallah
lulu bence yarınıda beklemelisin 3 gün üst üste yüksek devam etmesi gerekir ateşinin çalışın bugünde bence
amin canım inşallah.sizde dua edin bana nolur.yarın eğer ateşim yüksek çıkarsa test yapayım bari.gerçi o negatif sonucu görmek istemiyorum ya.ağrımda var aslında kasıklarımda ve belimde.bide çok üşüyorum.
Sağol canım ben bu gece çalışıyım o zaman dün çalıştım diye bugün çalışmıcaktım ama riske atmıyım o zaman tekrar sağol canım cevabın için
rica ederim canım burada birbirimize yardımcı olacağız moral vereceğiz hepimiz aynı amaç doğrultusunda ilerliyoruz RABBİM yardımcımız olsun kimsenin kucaı boş kalmasın inşallah
canım o bendede var 2 gündür ayaklarım donuyo resmen
ya gerçekten öylemidir?akıntımın rengi açık kahve.yani akıntı geldikçe kahve geliyo ama çok açık kahve.ama ateşim düşmüyo.leke geldiğinde diğerlerinin ateşi düşüyormuydu acaba?ya sanırım adet olucam karnımdada ağrı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?