Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

kizlar 3 gün önce kahverengi lekem gelmisdi..iki gün kesilldi sari akintiya dönmüstü..ve bugun öglen sonu , sonunda geldi..
hic böyle olmamisti , demekki artikk lekelenmeyle gelicek reglm
listeye yeni tarihimi eklerseniz sevinirim..23 mayis tahminen..

persembe doktora gidiyorum, artik hayirlisi..
öptüm hepiniziii

desene bende adet olucam benimde aynı senin gibi oldu.peki kahverengi akıntın gelince ateşin düşmüşmüydü?

ateş tablonu bi koyarmısın bakayım?

canim ya ümidini kaybetme sen , benim prolaktin sorunum var .prolaktin 35 ,sinirdaymis doktor bu ay olmazsa ,ilaca basliyalim,düsürmek icin dedi..ondan az ümidim vardi yani..nolur nolmaz diye..

tablom yok tatlim buraya hep yazmisdim

adet günümde 24 nisan 36.1 kahverengi leke
25 nisan 36.6 koyu sari akintiya dönüstü.
26 nisan 36.5 koyu sari akinti
ve bugun 36.5 ,ögleden sonra geldi benimkiler :)

dengesizlik cok ama..

senin hep böyle düşük müydü?tam tablonu koyarmısın ben hatırlamıyorum da.benim kahverengi leke geldiğinde ateşim 36.9du.halada 36.9.yarında adet olmam gereken gün.of bilmiyorum ya ama yarın test yapmıyım dimi bikaç gün daha bekliyim bari.

yarın günüm canım.yoğun değil arada geliyo akıntı ama rengi çok açık kahve.bide kıvamıda koyu değil hatta baya ıslak.

yarını beklicen canım mecburen tecrübeli arkadaşlar da gelsin birde onlara sor ama inşallah bebiştir adet değildir dua et canım RABBİM yardımcın olsun inşallah

yarını beklicen canım mecburen tecrübeli arkadaşlar da gelsin birde onlara sor ama inşallah bebiştir adet değildir dua et canım RABBİM yardımcın olsun inşallah

amin canım inşallah.sizde dua edin bana nolur.yarın eğer ateşim yüksek çıkarsa test yapayım bari.gerçi o negatif sonucu görmek istemiyorum ya.ağrımda var aslında kasıklarımda ve belimde.bide çok üşüyorum.

canım o bendede var 2 gündür ayaklarım donuyo resmen

Sağol canım ben bu gece çalışıyım o zaman dün çalıştım diye bugün çalışmıcaktım ama riske atmıyım o zaman tekrar sağol canım cevabın için

rica ederim canım burada birbirimize yardımcı olacağız moral vereceğiz hepimiz aynı amaç doğrultusunda ilerliyoruz RABBİM yardımcımız olsun kimsenin kucaı boş kalmasın inşallah

merhaba kizlarr .ben bugun dr.gittim yumurta takibi icinn
benim reglm duzenli 28 gun suruyoo ve benim yumoslarim bizim bildigimiz gibi 28 gun suren bayanlardaki gibi 10 cu gununden 14 .e kadar yumurtlama sureci degilmis arkadaslarr yani bazi seyleri gercekten yanlis biliyomusuzz benim yumoslar 16. gun de olusmus yani bu aksamm dr dedii cok iyi bir gun senin icin dedi .ne olur dua edinn ihtiyacim var cokk:Saruboceq::1hug:

Canım normalde bana leke hiç iyi gelmiyordu. Her ay ne zaman lekelensem o gün ateşim düştü, bazısında düşmedi, ama sonunda adetim geldi. Yalnız sende anladığı kadarıyla bu bir ilk ve de ateşin acayip yüksek. Triphasic diyor FF, yani bir artıyor, sonra bi daha artıyor basamak gibi, ona benzettim. Ve bu hamilelik belirtisi. Lekelenirken hamile kalan Emel var. Projesteron azlığı lekelenme yapabilir. Bazısının tüm hamileliği boyunca lekelenmesi oluyor, kahverengi olması kanın eskiliğine işaret. Yani umut var. Yarın sabah hemen test yap. İnşallah pozitif çıkarsa da doktora git, kan testi yaptır, doktor projesteron hap veya krem verir, leken kesilir.

Esracımmm, bunda da bir hayır var inşallah. Yeni ayda ilaçla değerin düşecek ve hemen hamile kalacaksın inşallah.

Lulu, bence de bir iki gun daha dayan. Devam et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…