Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

şimdilik öyle görünüyor mügecim sen nasılsın bebiş nasıl
mide yanması başladı mı sen de ben de başladı bugün hele nasıl yandı boğazıma kadar ama olsun bebiişiim iyi olsun başka bişey istemem

irem çin takvimine ve rus takvimine baktın mı ben de ikisi erkek çıkmıştı
sende bak

benim ultrason mayisin 7 de:)
vallahi onceden icime kiz doguyordu, ama simdi erkek doguyor nedense :)

Mide yanmasi degil de Emel, cok gazliyim
Bir de stresliyim cok bu aralar, hormonlar beni aglatiyor cok, o zaman da karnim agriyor..
Bebisim uzulmesin de annesi boyle agliyor diye, kiyamam ona

ben de 8 mayısta
gaz oluyor da hafifledi
stres niye kız ne oldu neşeli ol canım benim üzülüce o da üzülür

Müge seninki nasıl doğuyor içine?

iremcim cetvelin ne güzel olmuş :))) ya bi gün ben de yapabilecek miyim canım ben bu ay preseed deneyeyim diye düşünüyorum. belki vesile olur. sen nerden almıştın nette gg sitesinde var ama ben ordan almak istemiyom. havale yapılan bi yerden alabilirim anca. burdaki eczanelerde de yok.

Teşekkürler Erkaymak ,inşallah sen de iyisindir,Rabbim sna da nasip edecek inşallah neden olmasın:)

Ben çok yoruldum bugün , eve gitsem düştüğüm gibi uyurum valla,ama bir yığın iş beni bekliyor off..

en kötüsü o zaten yorgunken eve gelip bi de evvde iş yapması ıyyyyıııııkkkk

Yemek ,ütü hep bekliyor beni,çamaşırları bile taksit taksit kaldırıyorum,elim kolum kalkmıyor ki

selam kıslarr çok tatlısınız yaa:))hadii siz hamişsinizde halsizsiniz de valla bahar heralde çarptı benii atsam kafayı 3 gun uyuyacak gibiyim :)3 makıne camasır katlanmayı beklıo yarın yardımcı kız gelcek temizliğe valla ondan utanmasam haftasonuna kadar kalırdı mecbur katlıcaam artıkk

Müge seninki nasıl doğuyor içine?

NEVETNACIIIMMMMMMMM
KUŞUM HAYIRLI OLSUN DAHA YENİ GÖRDÜM HAMİLE OLDUGUNUU...
TİCKERİN DİKKATİMİ ÇEKTİ BİR AN. RABBİM SAĞLIKLA KUCAGINA ALMAYI, İSTEYEN HERKEZE EN KISA ZAMANDA HAMİLE KALMAYI NASİP TSİN İNŞALLAH...
ÇOK ÇOK DUA ETTİMDİ opuyorumnanaktan
RABBİM İSTEYEN HERKEZE VERSİN İNŞALLAHHH

Bi baktııım aaaa Tubilosss gelmiş dedim girdim valla. Canım dua eden ağzına sağlık, çok teşekkürler. Rabbim hamile olanları sağlıkla bebeklerine kavuştursun, henüz hamile olmayan anne adaylarını da bir an önce göbeklerini doldursun. Canım demek erkekimiz geliyor. Oyy maşallah. Ne hoşuma gidiyor biliyor musunuz? Bu foruma yazan insanlar bebeleri olduktan sonra arada gelip yazacaklar, tablo yorumlayacaklar. Şu anda umutla tablolarını koyanlar da o zamana hamile olacaklar, böyle yeni insanlar gelecek ne güzel.

Sağol canım. Tabii ki sen de yapacaksın. Hem de kim bilir kaç tane. Bak açık konuşayım artık son iki-üç aydır sanki hiç hamile kalamayacakmışım gibi geliyordu bana. Sonra bir sabah herşey değişti. Senin de hepimizin de hayatları böyle bir sabah aniden değişiverecek. İşte bu Rabbimin mucizesi. Bir an için umudun kırılmış, kontrol edemediğin, bilemediğin bir durumdasın, bir an sonra içinde bölünüp çoğalan hücreler var, inanılmaz bir mucize. O gün gelecek sakın aksini düşünme.

Canım o akıntıysa o şekilde korkma kesilir sonra ama devamlı geliyorsa birde yoğun gibiyse o sökülür adete dönüşür...

Canım bence yarında ateşin düşmezse düşmez zaten hem düşük ateşle adet oluyorsun...Ogöbüşte bebiş var canım...

ya gerçekten öylemidir?akıntımın rengi açık kahve.yani akıntı geldikçe kahve geliyo ama çok açık kahve.ama ateşim düşmüyo.leke geldiğinde diğerlerinin ateşi düşüyormuydu acaba?ya sanırım adet olucam karnımdada ağrı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…