Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

Vallah birşeyi okadar çok söylersen olurmuş...ÖZLEM in tabloyu değiştirdiniz en sonunda...ınşallah bende hamiş olurum...

iremle değiştirdik canım çizgiyi dpo yu 15 e çektik inşallah düşmesin ateşler yaaa

Kaldı 4 günüm ateşim düşmezse 5. günün sabahı ilk idrarla yapmayı düşünüyorum testimi...

İnşallah sizin tabloları merakla bekliyorum şimdi, maşallah maşallah :))

juliacım bir sarı bide su yeşili aldım ikize göre içimden öle geldi yani ama 3 olursa onada bi renk buluruz artık hehe ayaklarım çok üşüo ya

Özlem tek olursa bebeğim artık diğerini de Welcome a verirsin :)

siz doğurun ben yaparım benim tablom umutlu değilmi julia ilk welcome ı söledin :'((( bide araştırdım internetten eğer kansızlık yoksa ayak üşümesi hamilelik belirtisi olabilirmiş ayrıca eskilere göre ayağı üşüyenin oğlu olurmuş heheheh

Özlemcim sen ördüğün için öyle söyledim :)
Benim de ayağım çok üşüdü vee hala da aynı :)

neyse kızlar iyi muhabbetler size ben ders çalışıcam öptüm fazla sayfalar ilerlemesin mumkünse...
bende varım welcome beni es geçtin bak sen bile öyle düşündün :))))

Hepinizin tablosu çok heyecanlı bence kızlar tek tek saymadım ,yoksa birinizi beklediğimden değil yani :)

Ay canım benim ya böyle düşünme olurmu hiç Kuran-ı mı okuduktan sonra tek tek duacıyım ben sizlere...

slm kızlar afiyet olsun inş. hepiniz hamiş kalırsınız
sağlıkla ve hayırşa hep dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…