senin hep böyle düşük müydü?tam tablonu koyarmısın ben hatırlamıyorum da.benim kahverengi leke geldiğinde ateşim 36.9du.halada 36.9.yarında adet olmam gereken gün.of bilmiyorum ya ama yarın test yapmıyım dimi bikaç gün daha bekliyim bari.
Canım normalde bana leke hiç iyi gelmiyordu. Her ay ne zaman lekelensem o gün ateşim düştü, bazısında düşmedi, ama sonunda adetim geldi. Yalnız sende anladığı kadarıyla bu bir ilk ve de ateşin acayip yüksek. Triphasic diyor FF, yani bir artıyor, sonra bi daha artıyor basamak gibi, ona benzettim. Ve bu hamilelik belirtisi. Lekelenirken hamile kalan Emel var. Projesteron azlığı lekelenme yapabilir. Bazısının tüm hamileliği boyunca lekelenmesi oluyor, kahverengi olması kanın eskiliğine işaret. Yani umut var. Yarın sabah hemen test yap. İnşallah pozitif çıkarsa da doktora git, kan testi yaptır, doktor projesteron hap veya krem verir, leken kesilir.
Esracımmm, bunda da bir hayır var inşallah. Yeni ayda ilaçla değerin düşecek ve hemen hamile kalacaksın inşallah.
Lulu, bence de bir iki gun daha dayan. Devam et.
canim evet ben atesimi 36.6dan yukari hic görmedim :) atesli hatunlardan deilim yani hehehe
adetin 14.günü doktora gittim yumurtama baktirmaya..o gün basladim ölcmeye
regl 14.gün 36.3
15.gün 36.5
16.gün 36.3
17.gün 36.5
18.gün 36.4
19.gün 36.5
20.gün 36.5
21.gün 36.5
22.gün 36.5
23.gün 36.6
24.gün 36.5
25.gün 36.6
26.gün 36.1 regl günü
27.gün 36.6
28.gün 36.5
29.gün 36.5 bugun geldi kirmizilar..
seninki yerlesme kanamasidir insallah canim ya , yariinida atlat derim..olmazsa test yaparsin..ama bukadar telas yapma yoksa stresden gecikmen olur(insallah hic görmesin kirmizilarida ,bebegin seninledir)
inşallah canım çok sağol bilgilerin için.yalnız dediğin gibi senin ateşin benimkinden çok farklıymış.kıyaslama yapamadım.aslında en çok öğrenmek istediğim lekelerden sonra ateşin düşüp düşmediği.
sende sagol canimm, seni okadar iyi anliyorumki..umarim biran önce kavusursun dilegine..
evet ya diyorum ya atesim bi ayar tutmuyor, ben acaba görürmüyüm 36.7 -36.8-36.9 hayal gibi geliyor hehe
canim 26.gün regl günümdü o gün 36.1 oldu ve kahverengi leke geldi
sonrasi kesildi 36.5. / 36.5 gitti,,
benim adet niye gecikti acaba onu sorayim ben bir persembe günü doktoruma..
Anammm ne bitmez gün bunlar ya napıyım dayancam artık elden bişey gelmiyor sağol canım cevabın içinCanım normalde bana leke hiç iyi gelmiyordu. Her ay ne zaman lekelensem o gün ateşim düştü, bazısında düşmedi, ama sonunda adetim geldi. Yalnız sende anladığı kadarıyla bu bir ilk ve de ateşin acayip yüksek. Triphasic diyor FF, yani bir artıyor, sonra bi daha artıyor basamak gibi, ona benzettim. Ve bu hamilelik belirtisi. Lekelenirken hamile kalan Emel var. Projesteron azlığı lekelenme yapabilir. Bazısının tüm hamileliği boyunca lekelenmesi oluyor, kahverengi olması kanın eskiliğine işaret. Yani umut var. Yarın sabah hemen test yap. İnşallah pozitif çıkarsa da doktora git, kan testi yaptır, doktor projesteron hap veya krem verir, leken kesilir.
Esracımmm, bunda da bir hayır var inşallah. Yeni ayda ilaçla değerin düşecek ve hemen hamile kalacaksın inşallah.
Lulu, bence de bir iki gun daha dayan. Devam et.
belki sende bidahaki ay hamile kalacaksındır canım.genelde benim arkadaşlarımın hamile kalmadan önceki ay adetleri geçikmişti hep.
hadi yaaaa..acaba niyeki ??
ah keskee ,insallah canimmm..allah isteyen herkese versin..kucagimizi bos birakmasin rabbim
biozardçım geldim ne sormak istemiştin
dur bi geçmişe bakaıym
iyidir umudum benim sen nasılsın
canım normalde ben adet olmadan 2-3 gün önce lekelenme olur lekelenme başladığında ateşim düşmez iki gün kala düşer kademeli olarak
ilk hamileliğimde lekelenme olmadı ateşim yükseldi
ikincisinde yine adete 2-3 gün kala lekelenme geldi ama ateşim düşmedi 2 gün kala 36.6dan 36.4e düştü sonra yine yükseldi adet günü bir derece düştü test yaptım silik çizgi çıktı hemen
bence eğer daha önce olmuyorsa yüksek olasılık hamilesin ateşin düşmüyorsa hamilesin canım
ben kademeli düşüş olmayınca acaba dedim aklında soru işareti kaldıysa cevaplıyım
hatta ilk başladığında çamur rengindeydi sonra aççıldı ama kesilmedi test yapınca çizgiyi gördüm kan testi yaptım dr aradım dutrumu anlattım hemen progestan iç dedi onu içince kesildi canım yoksa deva ediyordu
hatta adetim geldi deyip hüngür hüngür ağlamıştım aşılamaya geçecem yeter demiştim eşime o haldeydim oo kadar emindir adet olduğuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?