Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

canim evet ben atesimi 36.6dan yukari hic görmedim :) atesli hatunlardan deilim yani hehehe
adetin 14.günü doktora gittim yumurtama baktirmaya..o gün basladim ölcmeye
regl 14.gün 36.3
15.gün 36.5
16.gün 36.3
17.gün 36.5
18.gün 36.4
19.gün 36.5
20.gün 36.5
21.gün 36.5
22.gün 36.5
23.gün 36.6
24.gün 36.5
25.gün 36.6
26.gün 36.1 regl günü
27.gün 36.6
28.gün 36.5
29.gün 36.5 bugun geldi kirmizilar..

seninki yerlesme kanamasidir insallah canim ya , yariinida atlat derim..olmazsa test yaparsin..ama bukadar telas yapma yoksa stresden gecikmen olur(insallah hic görmesin kirmizilarida ,bebegin seninledir)

ay canım inşallah dediğin gibidir.ben pek inanamıyorum ama of bilmiyorum.yarında 36.9 falan çıkarsa yaparım test.ama eğer 36.7 falan çıkarsa hiç yapmam düşecek demektir ozaman.ay bu emel nerde buralardamıdır?nasıl olduğunu anlatsaydı bi bana.

inşallah canım çok sağol bilgilerin için.yalnız dediğin gibi senin ateşin benimkinden çok farklıymış.kıyaslama yapamadım.aslında en çok öğrenmek istediğim lekelerden sonra ateşin düşüp düşmediği.

irem sagol canim iyi dileklerin icin.. insallah bu ay üzülmedim pek hazirlamistim kendimi birazcik...
dedigin gibi ilacla degerlerim bi düssün de gelir bebegim allahin izniyle insallahhhhhhhh :)

sende sagol canimm, seni okadar iyi anliyorumki..umarim biran önce kavusursun dilegine..

evet ya diyorum ya atesim bi ayar tutmuyor, ben acaba görürmüyüm 36.7 -36.8-36.9 hayal gibi geliyor hehe

canim 26.gün regl günümdü o gün 36.1 oldu ve kahverengi leke geldi
sonrasi kesildi 36.5. / 36.5 gitti,,
benim adet niye gecikti acaba onu sorayim ben bir persembe günü doktoruma..

belki sende bidahaki ay hamile kalacaksındır canım.genelde benim arkadaşlarımın hamile kalmadan önceki ay adetleri geçikmişti hep.

Anammm ne bitmez gün bunlar ya napıyım dayancam artık elden bişey gelmiyor sağol canım cevabın için

şekerler slm nabersiniz iremcim bugun testi bhcgyı yeniledınmı gerci dr gerek yok demişti demii..
emellcim bebiş nasıll sen napıosunn
biozard canım her ay düşük ateşle mi regl oluosun mesela gecen ay benımde regl gunumde atesım 36.9du ve 36.8le 3 gun sonra regl oldum ama benım oyle oluo bazen yuksek atesle regl oluorum sonra düşüo ama sen her ay dusuk ateşle regl olusan ve bu ay regl gunundede dusmezse ozaman bebiş vardır:))))inşallah

canım normalde ben adet olmadan 2-3 gün önce lekelenme olur lekelenme başladığında ateşim düşmez iki gün kala düşer kademeli olarak
ilk hamileliğimde lekelenme olmadı ateşim yükseldi
ikincisinde yine adete 2-3 gün kala lekelenme geldi ama ateşim düşmedi 2 gün kala 36.6dan 36.4e düştü sonra yine yükseldi adet günü bir derece düştü test yaptım silik çizgi çıktı hemen

bence eğer daha önce olmuyorsa yüksek olasılık hamilesin ateşin düşmüyorsa hamilesin canım
ben kademeli düşüş olmayınca acaba dedim aklında soru işareti kaldıysa cevaplıyım

iyidir umudum benim sen nasılsın

iyiyim tatlım napim nöbetçiydim eşek tepmişe döndüm bide yazılı haftası:))))bugun beklenmeyen günümdü regl olmadım onu bekliyorum işte canım demekki bu ay geç yumurtlamışım ben..
biozard canım zaten progesteron azaldığı için ateşimiz düşer ve regl oluruz sen yarında ateşin düşmezse test yap ilk idrarla hadii hayırlısı..

lekelenme dediğin nasıldı peki?devamlı mıydı?benimki devamlı.yani ilk pazar akşamı geldi bir kere.dün geldi 2-3 kere bugün sabah geldi bir kere.böyle katı olmayan çok açık kahve sulu bişey.demin ateşimi ölçtüm acaba düştümü diye 37 çıktı.hatta ev soğuk ve ben üşüyorum.bide korkum adet ağrım oluyo ara ara geçiyo sonra.bide göğüslerim çok şişti üstüne yatamıyodum bugün biraz hafifledi sanki acısı.

hatta ilk başladığında çamur rengindeydi sonra aççıldı ama kesilmedi test yapınca çizgiyi gördüm kan testi yaptım dr aradım dutrumu anlattım hemen progestan iç dedi onu içince kesildi canım yoksa deva ediyordu
hatta adetim geldi deyip hüngür hüngür ağlamıştım aşılamaya geçecem yeter demiştim eşime o haldeydim oo kadar emindir adet olduğuma

of ya benimde öylemidir acaba?ateş tablomu gördün mü?bi bakar mısın?sence nasıl?bütün belirtilerde adet belirtisi ya sadece ateşim yüksek.

slm kızlar ben gelmeyeli yeni hamişler varmış burda allah herkese sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah benim bebişin kalp atışlarını duyduk kızlar pazartesi günü. birde daha kesin belli deil ama bana tek embriyo transfer olmuştu ama doktor kesenin içinde 2 bebek var dedi mucize sanırım tek yumurta ikizi olabilir dedi kalp atışı şuan birinin yok ama bi hafta sonra net görülürmüş tek embriyo bölündüğünde bir hafta geç gelişirmiş inşallah oda gelişir çok istiyodum zaten yeni yasaya inat ikizlerim olur inşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…