Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

irem ov hemen çift çizgiyi çıkardıysa değerin bayağı artmıştır canım
ronya ben anlamadım valla grafiği anlamıyorum

Ronya bence 17. gün yumurtlamış olabilirsin ama her ihtimale karşı devam edin çalışmaya, bir-iki güne belli olur.

Emelcim sen gelmişsin ama benim çıkmam lazım canım. Görüşürüz akşama.

Öyle mi diyorsun hadi inşallah Emel. Valla adak adadım, hemen yapıcam. Yarın öğleye doğru haber veririm size.

nevetna canım bende senin dediğin gibi 17.gün yumurtlama olduğunu tahmin ediyom ama ben eşimle yumurtlama öncesi gün birlikte olmadım tam 17.gün birlikte oldum yani tahmini yumurtlamanın olduğu gün.bide benim bildiğim spermlerin yumurtaya ulaşması epey zaman alıyomuş napcan ben şimdi olmuşmudur acaba.grafiğime tekrar bakarmısın ilişki günleri nasıl az demi ya :))

1. tablo 2. tablo
1.gün 36,2 regl 36,3 regl 20,04,2010
2.gün 36,3 ---
3.gün --- ---
4.gün 36.2 ---
5.gün 36,1 ---
6.gün 36,2 ---

7.gün 36,4 ---
8.gün 36,2 36,2 27,04,2010
9. gün 36,2 36,2 28,04,2010
10.gün 36,3
11.gün 36,1
12.gün 36,3
13.gün 36,1
14.gün 36,5
15.gün 36,6
16.gün 36,5
17.gün 36,6
18.gün 36,6
19.gün ---
20.gün 36,8
21.gün ---
22.gün ---
23.gün 36,8
24.gün ---
25.gün 36,7
26.gün 36,3 regl 1. gün

Günaydın arkadaşlar, ateş değerim geçen ay ölçtüğüm değerlerle paralel gidiyor, sizce hangi gün çalışma yapsam ovulasyonu yakalamış olurum?

Canım zaten elimden geleni yaptım yapıyorum tevekkül RABBİM den bugün koltuk altımdan doğru göğsüm fena acıo akıntım normal kremsi-sarımsı kasık ağrılarım geçti.İçime doğan dün önceki gün yerleşme olmuş olabilir inşallah inşallah inşallah

günaydın arkadaşlar ben bugün ateşimi ölçemedim ve incir kürü yapamdım bi günden bişi olmaz inş.

Ronya yeni yumurtlamış olabilirsin bence adetlerin kaç günde bir senin?

canım adetlerim genelde 35 günde bir oluyor bazende tam 30 günde bir oluyom tam belli olmuyo açıkcası.benim tedirgin olduğum yumurtladığımı tahmin ettiğim gün birliktelik oldu öncesindeki gün olmadı spermlerin yumurtaya ulaşması sanırıım zaman alıyormuş inşallah yolculuk hızlı olmuştur :)

inşallah canım en iyisi..
hadi hayırlısı allahım ol dedikten sonra herşey olur evet mucize bebek ne güzel valla..

bugun çıkmış bundan daha düşüklemei adet oluyorsun canım...

öööfff yaa bu gene düştü yaa
ben düşük ateşle hamile kalcam galiba yüksek ateş bana adet getirio heheheh
http://www.fertilityfriend.com/home/2da2f5

hayırlısı olsun hamilesindir inşallah..

ya arkadaşlar benimde tabloma bakarmısınız böyle saçma sapan bir tablo gördünüzmü hiç ne ateş varmış bende ya

http://www.fertilityfriend.com/home/2e2c5d

17gün yumurtan çatlamış gibi 1 2 güne belli olur ilişkinin azlıgı çoklugu önemli degil mühim olan yerleşmesi canım ben hamile kaldıgım ay 5 defa ilişkiye girdim olacak oldumu herşekilde oluyor...

adetin bittinten sonra çalışmalarbaşla akıntın başlayınca hergünde olabilir gün aşırıda hayırlsı ovulosyon testi alabilirsin çünkü heray farklı zamanlarda yumurta çatlıyor

hadi hayırlısı canım

Günaydın kızlar
Pretty çok sevindim inş hayırlı sağlıklı gelsin bebişlerin :)
Özlem zigzaglar hiç önemli değil yeterki düşmesin ateşin
Welcome senin de normalden yüksek gidiyor ateşin inş daha da düşmez.
G.erkl bence hemen test yap ateşin de iyi hadi hayırlı haberlerin gelsin inşallah :)

Bir tane başlık vardı " kayısım geliyore " diye :)
Eşinin yemin töreninde iki günlüüne gitmiş yanına ve orda hamile kalmıştı bayan :) Eşi Malatyada askerdi :)
Belli mi olur Zeynep de öyle bir mucizeyi yaşar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…