Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

gozdeati........................26 nisan???????
biozard..........................28 nisan....................(klomen,ateş ölçme,ovulasyon testi)beklemede
g.erkl............................30 nisan
aabeyazmelek............30 nisan.....................(ateş ölçme ,incir kürü,keçiboynuzu pekmezi)
welcome......................1 mayıs.....................(ateş ölçme,klomen)
özlemyalçınkaya..........4 mayıs......................(yumurtlama takibi)
ravzanur.......................9 mayıs......................
pikepolat.....................6 mayıs......................1/2 ihtimal,izinde tek deneme
Nalim...........................10 mayıs....................(ateş ölçme,ovulasyon testi,incir kürü)
cns22...........................10 mayıs
ronya............................15 mayıs....................(ateş ölçme ,ovulasyon)
hilal24..........................19 mayıs....................(ateş ölçme,incir kürü)
ss2302.........................23 mayıs...................
esragg.........................23 mayıs....................
erkaymak.....................27 mayıs...................(ateş ölçme )

LİSTEMİZİN MEDAR-I İFTİHARLARI..... :hooray: :hooray:

OCAK AYININ HAMİŞLERİ :CüvCüv:

TUBLİİŞŞH.... :hooray: :CüvCüv:
A&S...... :hooray: :CüvCüv:
PEMBE50.. :hooray: :CüvCüv:
ZEYNEPARZU: :hooray: :CüvCüv:

ŞUBAT AYININ HAMİŞLERİ :CüvCüv:

sabırsız80 . .............:hooray: :CüvCüv: :dance:
ecrinece .................:hooray: :CüvCüv: hihoyyyt
loveli .......................:hooray: :CüvCüv: :sm_cool:
tuba373 .................:hooray: :CüvCüv: ::
eren sezen................ :hooray: :CüvCüv: :dance:

MART AYININ HAMİŞLERİ :CüvCüv:

Asenamm................................. :hooray: :CüvCüv:
buzma_vi ................................. :hooray: :CüvCüv:

NİSAN AYININ HAMİŞLERİ :CüvCüv:

pretty53 :........... :hooray: :CüvCüv: :teytey:
julia:................. .::hooray: :CüvCüv: hihoyyyt
zeytin1007............ :hooray: :CüvCüv::teytey:
nevetna.................:hooray::CüvCüv:::sm_cool:

iremcim çok mutluyum tebrikler...a.s.:sm_cool:

Ay ne güzel tabi oan ve ondan sonrası sadece aklında eşi vardı demekki bebiş aklına gelmemiştir bile ama o kısa bir süre sonra bende geliyorum demiş...opuyorumnanaktan

pikepolat.....................6 mayıs......................1/2 ihtimal,izinde tek deneme
Canım JULıA az önce bişey yazdı oku onu...Belkide senin bebişte gelir...Buarada ALLAH kurtarsın canım...

Melek ateşin benimki gibi olmuş,ınşallah da öyledir ,bence tablon iyi testi pozitif gördüğüne göre sorun yok geç de yükselebilir,o zaman 2 gün daha bekleyelim düşmeyecek bence ateşin ama emin oluruz :) hadi hayırlısı

bugun 13 gün grafige göre ama ovulosyona görede12 gün of ya heyecan baştı

Canım bu durumda bişey diyemiyorum...Testlerde bazen 1 gün arayla bile farklılık oluyor...Sen ozaman gününü bekle zaten arasıda yok...Adet günü ateş düşmezse yaparsın testini...Bu benim fikrim ama arkadaşlarda yorum yazarlar tabi onlar daha iyi biliyorlar...

Ay kuşum ben mayısla kafayı yemişim nisan benim için bitmiş...Kusura bakma canım...Anla sen işte...

Belirti arama bence,benim oğlumda göğüslerim bile acımamıştı sadece koltukaltında acıma vardı yani belirtiler daha geç çıkıyor,onu takma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…