Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

Çubuk kraker manyağı olacam yakında ,kıt kıt yiyorum havuç yemelerimi bitirdim şimdi de kraker elimde :)

zaten bekliyecegim günümü hafta sonu yaparım ovulosyon testinin yanında var test bekliyor öyle ateşime göre artık bakalım..

Canım cooook sevindim. Allah hayırlısını versin. İnşallah ikizdir ama. Ya işte Rabbimin mucizesi, bizi habersiz bırakma.

Canım ben 6 ay boyunca akıntı gordukten sonra her gun calıstım. Bazı gun ıkı kere :kedi: Yani çalışmakla olacak olsa neden daha önce hamile kalmadım. Allah ol derse olur sen takma kafana. Bence her ihtimale karşı bugün de çalışın. Belli mi olur belki çok uzun yaşan bir yumurtan var, belki eşinin ileri hareketi fazla. Bunları biz hesap edemeyiz canım. Bak sana anlatayım burada bir arkadaşımız vardı. Ovulasyondan 2 gün önce mi 3 gün önce mi ilişki olmuş, eşi yurtdışına gitmiş, bu ay yok bende dedi durdu, ben de böyle olabilir dedim ve sonunda o ay hamile kaldığı ortaya çıktı. İnşallah hamilesindir ama değilsen bundan sonraki aylarda gun asırı gıdersiniz.

Canım ben senin yerinde olsam 10-14. gün arası her gün çalışırdım. Eşinde sperm problemi yoksa ama. Varsa 10-12-14 diye çalışın.

Canım ateşin güzel gidiyor. Geçen aykinden yüksek, ama tavır olarak benzer. Yani aşağıdaki tabloya bakınca yükseltiler alçaltılar benzer, bundan sonrası çok mühim ondan, inşallah yüksek gider.

Melek diyorum başka bişey demiyorum. Ayy hadi inşallah.

Biozard kız nerdesin? Test yaptın, pozitifi gördün de doktora mı gittin?

anladım welcome öylesine yazdım..
julia kızımda ben hemen midem bulanmıştı adetimden 10gün sonra adetime 15 gün kala gögüslerim çok sızlıyordu dokunamıyordum akıntım çok fazlaydı hadi belirti olmasın ama akıntı olması lazım degilmi en büyük etken degilmi sizce...?

iremcim sagol canım inşallah olursa süper olur olmazsada üzülmem canım nasip..
julia günüm 30 nisan bir gün ölçmedim ya sen orayı görmedin galiba..

Emel de söyledi bak iki gebeliğinde de farklı belirtiler olmuş,benim şimdi yatak döşek yatıyor olmam lazım ama öyle önceki gibi bulantılarım bayılmalarım yok çok şükür,her hamilelik aynı olmuyor.Benim arkadaşım ilk bebeğinde 5 kilo vermişti ilk 3 ayda,şimdikinde de hiç bulantısı olmadı.değişir yani.Sen elinden geleni yaptın gerisi Allaha kaldı inşallah,O'na sığındık tevekkül ettik.hayırlısı olsun inşallah senin için.

iremcim sagol canım inşallah olursa süper olur olmazsada üzülmem canım nasip..
julia günüm 30 nisan bir gün ölçmedim ya sen orayı görmedin galiba..

Biliyorum günün de hani haftasonu dedin ya,cumartesi 1 mayıs sen de o gün inşallah ateşin yüksek olursa testini yaparsın diye söyledim :)
O gün ben doktora gidecem,Welcome ın günü sen de test yaparsan çok heyecanlı geçecek :)

benim ilk hamilleliğim tam dediğin gibi oldu ikicisi tamamanen farklı belli olmaz ben de öyle diyordum şöyle olmalı böyle olmalı diyordum ama tamamen farklı belli olmaz
komşuya gidiyom gelcem

Kardeşimin ilk hamileliğinde ,amcamlar ziyarete gelmiş torununa sormuşlar neyi olacak sence diye,bakmış bakmış oğluşu olacak demiş,herkes gülmüş ,doktor da kız demişti o zamn kardeşime.
Doğduğunda erkek olduğunu söylediler ben inanmamıştım dalga geçmeyin benle demiştim :)

cumartesi kalp atışlarını sor doktora mutlaka tamammı canım miden bulanıyorda ondanmı yiyiyorsun krakerleri
oh valla oglun herşeyi söylüyor benidesor bebiş varmı diye kıskandım hep cinsiyetmi söylesin oglun birde varmı yokmu desin:))))

Desenize 1 Mayıs hem JULıA bakımından kaç bebiş belli olacak ve AABEYAZMELEK ile benim test günüm olacak...

Mıdem bulanaıyor hafiften yiyince geçiyor,gözüm kararıyor iki gündür,belirtilerim yeni başladı ,inş daha da ağırlaşmam :)
Soruyorum da Melek kimi sorsam var dedi :)) oğlum ama aynısını söylüorsun diyorum ama napim anne var diyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…