inşallah hamilesindir ve inşallah doğumla sonuçlanır canımcanim,oncelikle yorum yaptigim icin cok tesekkur ederim,insallah dedigin gibi olur,gecen ay da atesim 37 vee uzeri (37.3) oldu,dr bebek var dedi,ama erken kaybettim,insallah bu sefer bebeyim beni hic birakmaz canim,RABBIM gonlune gore versin,sonucu sizinle pylasicam insallah,adetime 2 gun kaldi,insallah her sey guzel olur.
inşallah hamilesindir ve inşallah doğumla sonuçlanır canım
canım sağol. Allahın izniyle 5 ayımız bitti. Ocakta yaptım doğumu. Tüp bebek bizimkiler
gerçekten çok zor. Ama mutluyum çok şükür. Allah isteyen herkese nasip etsin. Hepinize iyi geceler.
canim,oncelikle yorum yaptigim icin cok tesekkur ederim,insallah dedigin gibi olur,gecen ay da atesim 37 vee uzeri (37.3) oldu,dr bebek var dedi,ama erken kaybettim,insallah bu sefer bebeyim beni hic birakmaz canim,RABBIM gonlune gore versin,sonucu sizinle pylasicam insallah,adetime 2 gun kaldi,insallah her sey guzel olur.
sakin ol sen bakma ona...:)))tatlım benim bugün benim ateş yine 36.3 çıktı...sanırım asıl bende ovulasyon olmadı...bu 4. gün..36.3e takılıp kaldısenağlamasenağlama
8.gün........... 36.7
9.gün......... 36.5
10.gün ......36.3
11.gün.......36.2
12.gün......36.2
13.gün......36.4
14.gün......36.8
15.gün......35.8
16.gün.......ölçemedim
17.gün......36.2
18.gün.....36.3
19.gün.....36.3
20.gün.....36.3
21.gün.....36.3
oldu oda oldu...3-4 gün boyunca oldu...dün bile vardı...bilmiyorum valla ne iştir anlayamadımcanım hiç uzayan akıntın olmuyormu onu takip et belki geç yumurtlama olacak.bekleyeli görelim inşallah yükselir ateşin :Saruboceq:
oldu oda oldu...3-4 gün boyunca oldu...dün bile vardı...bilmiyorum valla ne iştir anlayamadım
ronya canım ben o site üzerinde çalıştım biraz ama becerebildimmi bilmioyrum...siz nasıl siteye koyuyorsunuz..bende koyayımda bir bak şeker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?