birşey diyeyimmi bende hiç bişey anlamadım bu ateş işindenmerhaba ronya ben sana yine bir şey soracağım.yumurtlamada ateş yükseliyor sonra tekrar düşüyor sonra gebelik varsa tekrardan yükseliyor.Doğru mu anlamışım canım.
merhaba ronya ben sana yine bir şey soracağım.yumurtlamada ateş yükseliyor sonra tekrar düşüyor sonra gebelik varsa tekrardan yükseliyor.Doğru mu anlamışım canım.
canım maşşallah ateşin çok güzel gidiyor ama yumurtlamadan öncede baya yüksekmiş yani umarım ateşinin yüksekliği gebeliğe işarettir :Saruboceq:
ferfility friend sitesine nasil uye olunur ve nasil grafik olusturlur?anlata bilirmisin canim?baktim ,ama bisey anlamadim ya.yardimci olursaniz sevinirim.ben de tablomu oyle eklerim
ronya o grafik bilgilerini girerken sabah ölçtüğünüz ateşi girdikten sonra aşağıdaki kutularıda dolduruyormusunuz.sanırım akıntının şeklini,ilişki olup olmadığını falan soruyor
çok tşk ederim şekerrr.sana çok yük oldum benkaydirigubbakcemile3evet aynen canım günlük ateşini gir ve ilişki durumunu yaz hergün işle ona göre site otamatik bulmaya çalışacak yumurtlama gününü
çok tşk ederim şekerrr.sana çok yük oldum benkaydirigubbakcemile3
oldun oldun..yalan yanlış bir grafik çıkardık iştekaydirigubbakcemile3ne yük olması canım önemli birşey değil anlattımlarım faydalı olmuşumdur umarım
geçmiş olsun tatlım.rabbim hayırlısını versin hepimiz içinkızlar bende dün regli oldum artık ateşte ölçmicem bu konuyu düşünmeyeceğimde önümüzdeki ay doktora gidicez zaten, umarım bu ay sizin için hayırlı mutlu sonuçlanır
iyigidiyor canım günaşırıya devam bol şans opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?