Hilalcim ben evi toparlıorum ama yavaş yavaş,geçen gün belimi ağrıttım temizlik yaparken çok çektim acısını o yüzden yavaş yavaş dnlenerek yapıorum
şimdi dinlenme kısmına geçtim :)
slm kızlarrr sonunda az önce adet oldum çok şükür hiç bu kadar sevinmemiştim yha deli oldum bu ayy resmen bu arada atesim 36.9 çıkıyodu hergün bugün 36.5 cıktı ve adet oldummm gerckten bu ates ölçme yöntemi çok dogru bir yöntemmmm hepinizi çok ama çok seviyorumolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
Hilalcim ben evi toparlıorum ama yavaş yavaş,geçen gün belimi ağrıttım temizlik yaparken çok çektim acısını o yüzden yavaş yavaş dnlenerek yapıorum
şimdi dinlenme kısmına geçtim :)
kızlar melek neden yok ev taşıyodu en son tarihinizi verin ekleyeyim
pek hazırlığım yok şuaan Ramazandan sonra başlayacaz ,şimdilik bir iki tulum ve bez aldık :) aralıkta olacak doğumları ama erkenden hazırlanırım ben 7 aydan sonra hazır olmak lazım :)
pek hazırlığım yok şuaan Ramazandan sonra başlayacaz ,şimdilik bir iki tulum ve bez aldık :) aralıkta olacak doğumları ama erkenden hazırlanırım ben 7 aydan sonra hazır olmak lazım :)
11 ağustos sanırım
1gün............31 temm.......... 37.1 regl
2gün............1 ..ağust ..........37.0 regl
3gün............2 ...ağust .........36.7 regl (bitti)
4gün............3 ağust............ 36.8 çalışma
5gün............4 ağust............ 36.7 çalışma
6.gün...........5 ağst...............36.9
mrb arkadaşlar....
1gün............31 temm.......... 37.1 regl
2gün............1 ..ağust ..........37.0 regl
3gün............2 ...ağust .........36.7 regl (bitti)
4gün............3 ağust............ 36.8 çalışma
5gün............4 ağust............ 36.7 çalışma
6.gün...........5 ağst...............36.9
mrb arkadaşlar....
ateşin güzel gidiyo canm
yok güzelim yaaa akıntı ...ya aslında çamaşırım kirleniyo ama öyle yoğun bir akıntı değil...nasıl bişey olmalı akıntıTablon çok iyi durusah akıntı durumun nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?