geldi aşkitom geldi bugün reglim:) amaaaaaaaaaan boşvermişim boşvermişim dünyayı....opuyorumnanaktan
şaka bi yana zaten olacağımı biliyorum hissediyorum demiştim ya canlarım beni yanıltmadı geldi işteolsun be tatlım çalışmalara devam dilnlenmek yok bu ay canımızı çıkartacağım:)
bu ay dr. a gideceğim inş. ilaçlı yada ilaçlı ovulasyon takipi yaptıracağım inş umarım bi terslik çıkmaz da kavuşuurum bu ay yavrumaartık beklediğim yeter değil mi canlar
Tubacım regl olmana ragmen pozitifliğine ve kararlılığına hayran kaldım.kızlar şu ikiz sevdası bende de var zaten avatarımdan da anlaşılıyordurhep içimden ikizim olacak gibi geliyor çok istiyorum hayırlısıyla
Rabbim bi evladımı aldı yerine 2 verecek belki, arayı kapatacağız inş diiyorum hepcümlemizin hayıırlı sağlıklı evlatları olsun inş. amin.. amin.. amin...
arkadaşlar ben bu ay çok kararlı ve sabırlı gördüm kendimialkisalkisalkis :) dinlenmek yaradı galibabu ay elimden ne geliyorsa yapacağım inş... dinlenmek falan yok artık...
valla ben ne yalan söyleyim erkek istiyordum, oda bana düşkün olsunlar, şimdi kocamın ilgisi kızlara kayacak:))Justreadercim iyi ki senden haber alıyoruz. Allah razı olsun. Maşallah kızlarına, kesin biri sana çok dua etmiş, kızların bütün işlerini yaparlar erkekler gibi hayırsız olmazlar, Allah sağlıkla kucağına versin, büyütsün inşallah. Bu ay yumurtlamam tanışma yıldönümümüze gelebilir. Ama bakalım, hayırlısı.
Hiç merak etmeyin, hergun sizlere de dua ediyorum. opuyorumnanaktan
Tubacım regl olmana ragmen pozitifliğine ve kararlılığına hayran kaldım.
bende 2ay yumurta takibi üstüne dr biray kend halime bırakmıştı eni, birsonraki ay rahim filmi cekilecektim.
o bıraktıgı ay ilk defa ates olctum ve bal-tarcın-corekotu yedim, Allahım mucizelerimi o ay gönderdi.
sende bu ay asıl canım bu işe, ben o ay kocamı hiç bırakmadım valla, adama sıkıntılar bastı:)
ikiz konusuna gelince yumurtlama ilaçları da fazla yumoş ürettiğinde ikiz olasılığı artıyor,
Allah hepimize hayırlısını versin canım.
ikiz bebek beklemek gercekten cok güzel bir duydu,Allah tüm isteyenler nasip eder İnş
bu arada arkadaşlar bugun aklıma geldi, ben gecen sene bugun (aslında dün) dış gebelik yasadığım için ameliyat olmuştum, üstüne aylarca adet göremedim, yazın bebeğim olmayacak gibi geliyordu bana.
oysa ameliyatımın tam 1. senesinde bebişlerimin cinsiyetini öğrendim.
Bu arada Allaha da hep hayırlısı için dua ettim.
Hiç merak etmeyin, hergun sizlere de dua ediyorum. opuyorumnanaktan
Tuba yumurta takibi ne gün başlıyor? merak ediyorum. Hastanede mi yoksa doktorun özelide mi bakılıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?