Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

ooo buldum sizi. Tubacım maşallah o kadar iyimser karşılamışsın ki regl olduğunu yazdığını anlamamışım ben. Biz bu sabırla sonunda nirvanaya ericez zaten :)))

Lovelicim preseedi ben ggden aldım ama sana gönderebilirim ABD ebayden çok ucuza satan biri var. Preseed forumundaki arkadaşlar çok memnun. Waterss diye bi arkadaş vardı preseedli ikinci ayında hamile kaldı.

aman da aman tubam adet olmuş inşallah 9 ay görmez bebiş yüzünden
bende kararlıyım çok çalışıcam

Tuba yumurta takibi ne gün başlıyor? merak ediyorum. Hastanede mi yoksa doktorun özelide mi bakılıyor?

Tubacım regl olmana ragmen pozitifliğine ve kararlılığına hayran kaldım.
bende 2ay yumurta takibi üstüne dr biray kend halime bırakmıştı eni, birsonraki ay rahim filmi cekilecektim.
o bıraktıgı ay ilk defa ates olctum ve bal-tarcın-corekotu yedim, Allahım mucizelerimi o ay gönderdi.
sende bu ay asıl canım bu işe, ben o ay kocamı hiç bırakmadım valla, adama sıkıntılar bastı:)
ikiz konusuna gelince yumurtlama ilaçları da fazla yumoş ürettiğinde ikiz olasılığı artıyor,
Allah hepimize hayırlısını versin canım.
ikiz bebek beklemek gercekten cok güzel bir duydu,Allah tüm isteyenler nasip eder İnşallah.
valla ben ne yalan söyleyim erkek istiyordum, oda bana düşkün olsunlar, şimdi kocamın ilgisi kızlara kayacak:))
peşin peşin dedim kocama: onlar bacaklarına yapışınca beni sev beni sev diye , bende kafana sarılıcam beni sev beni sev diye:)) ilgi arsızıyımdırda biraz:)))

bu arada arkadaşlar bugun aklıma geldi, ben gecen sene bugun (aslında dün) dış gebelik yasadığım için ameliyat olmuştum, üstüne aylarca adet göremedim, yazın bebeğim olmayacak gibi geliyordu bana.
oysa ameliyatımın tam 1. senesinde bebişlerimin cinsiyetini öğrendim.
Bu arada Allaha da hep hayırlısı için dua ettim.
Hiç merak etmeyin, hergun sizlere de dua ediyorum. opuyorumnanaktan

sorma navetnam ya sabır taşı olduk valla:)

lovelim tatlım vallahi kararlıyım Rabbim izin verirse bu ay çok çalışacağım inş.. sahalara döndüm ta ki gelene kadar

isteyen bana mesaj atsın.

Ayy beni yasaklamazlar di mi bunu koydum diye. Gönderme ücreti alınmıyor. Normalde burada 130TL, ggde 78 TL, burada 30 dolar yani 45TL. Bir tüpü 3 ay kullanabiliyorsun.

Son düzenleme:

kaydirigubbakcemile5 çok çalışmam lazım çoooooooook:)) (böyle bi reklam vardı ya hani)hihoyyyt

ikiz bebeğin zorluğuda iki kat sevgisi de hayırlısı olsun .... ayrıca seni de tebrik ederim canım kız evlatları çok hayırlı oluyor...

ben de geçen sene bu zamanda düşük yapmıştım hep onu hatırladım ama bu ay da olmadı hayırlısı inş hayırlı bi zmaanda gelsin inş...

delikafadulden Ayy ilahi justreader :)))) Doğru valla babalar ve kızları küçükken aşk yaşıyorlar, ama 20sinden sonra da sana düşkün olacaklar. Ben de erkek çocuk severim, ama acı gerçek erkekler 12-13 gibi anneden uzaklaşıyorlar, hiç konuşmuyorlar, kerpetenle alıyorsun lafları ağzından. Doğanın kuralı, onlar da kendi yuvalarını kuracaklar. Allah hepimize hayırlısını versin. ıkiz güzel, ama ilk 1-2 sene biraz zor. Arkadaşlarımız var bizim ikiz oğulları var, bebekken deftere herşeyi yazıyorlardı. Hangisi ne yedi, ne s.çti vs. Doktor söylemiş, karıştırırsınız, biriniz öteki besledi sanır, çocuk aç kalır demiş. Sen de çok badireler atlatmışsın canım, Allahım herşeyin iyisini biliyor işte.

kızlar bebeğim kalsaydı doğmasına 10 gün kalacaktı benle aynı ay olacaktı mafoldumben mafoldumben

GÜN TARİH ATEŞ
1.GÜN 26.12.09 .......

.
7.GÜN 01.01.10 ..... ******
8.GÜN 02.01.10 ..... ******

9.GÜN 03.01.10 .....
10.GÜN 04.01.10 .....

11.GÜN 05.01.10 ..... ******
12.GÜN 06.01.10 36.3 ******

13.GÜN 07.01.10 36.4

14.GÜN 08.01.10 36.5 ******
15.GÜN 09.01.10 36.3 ******

16.GÜN 10.01.10 36.4
17.GÜN 11.01.10 36.7

18.GÜN 12.01.10 36.6 *******
19.GÜN 13.01.10 36.6
20.GÜN 14.01.10 36.6
21.GÜN 15.01.10 36.6
22.GÜN 16.01.10 36.6
23.GÜN 17.01.10 36.6

****** çalışma yaptığım günler:))[/QUOTE]

:teselli: caaanııım düşünme böyle şeyler Loveli. Bak beterin beteri var. Gelecek yıl da şimdiyi hatırlayacaksın kucağında bebeğinle. Geçen yıl preseed falan konuşuyorduk, şimdi mama çeşitleri konuşuyoruz diycez.

KIZLAR TABLOMA YORUM YAPABıLıRMıSıNıZ?çok merak ediyorum. sabit kaldı kaç gündür aynı. böyle sabit gidip sonradan hamile olmama ihtimali var mı??
hamilelerde genellikle ateş sabitlenir mi?? bilgilendirirseniz sevinirim

Tuba yumurta takibi ne gün başlıyor? merak ediyorum. Hastanede mi yoksa doktorun özelide mi bakılıyor?

canım özel hastane de dr bazısını gün aşırı bazısını adetin belirli bir günü ve bir de 1 hafta sonrası çağırıyor yumurtaların durumuna bakılıyor eğer yetei kadar büyüdüyse çatlatma iğnesi yapılıyor... yaptırmak isteyen en geç adetin 5. - 6. günü dr a gitmeli...

aklıma gelenler bunlar daha ayrıntılı bilgi istersen justederciğim daha iyi bilir tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…