Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok cnm onunla alakası yok.yakında yumurtlarsın

allah ne verdi ise devamkızlar pozitif çıkınca üç gün üstüste tercih ediyor
aynenn valla bende 3 güneee devam ettiirelim diyorum ama bakalım nassı olcak eşimin gene gece görevine denk geldi ovu

Canım dün yagmurluydu mesala bugun günesli aksamları cok serin oluyor mevsimlik trençkot tarzı uzerine al mutlaka
Hayırlı yolculuklar

Masallah canim ne guzel mis kokuyodur yavrun suan. Sen bu gazla ikinciyi yapacaksın gibi geldi hadi bakalim.

Pozitif canim çalışmalar başlasın.

@8403BHC passionete kızlar bana arayan ebe 20. haftada tetanoz aşısı vurulmanız lazm dedi

Ben 20 mayis gibi 20 hafta olcak diye hesapladim ama. Bilmiyorum ki kacinci haftada oluyor.

passionete ve zafrina :) benim tam 20. hafta oluyor nisan 10 cnm
Canim benim mayis oluyor sen beni solladin mi kiz o zaman suan benim son ultrasona gore 9+4deyim. Senin kac

A
Aminnn ablacim aminnnn kiz sumbul abla sdn nasilsin nasil oldun aaz daha sabret benimki 4 bucuk aylikken tamamen bulantilarim kesildi eser kalmadi ama 4 ayimi hic sormayin gitsin az daha sabret ablam maksimum 4 ay dolunca kesiliyo bulantilar iiz

Gündüz de olur Şartları zorlayalım
Veson aynen valla adam işe gitmeden Allah ne verdiyese artık yapcaz bişeyler passionete sağol canım başlattık çalışmları hayırlısıyla sonu bebek olur inşallah.

Tmm cnm çok teşekkür ederim
merhabalar,
ben sizin mesajlarınızı öncelikle dvt sayfasında gördüm. ne yazıkki yaklaşık 1 hafta önce bana da aynı teşhis konuldu. bebişinizin olduunu görünce yazmak stedim. çünkü bende bebiş istiyorum ve bu durumda psikolojimi çok bozdu(( bana dvt ve hamilelik sürecinizi bahsedebilir misiniz::)

Bugün adetimin 10 günü sizce pozitif mi.

Eklentiler

• 20170303_105739.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 34
Tabloda yorum yapabilecek var mı acaba? Ben ne kadar daha beklerim test için normal adete 9 gün var ama bu ay erken yumurtlama oldu ne olucak sizce?

Eklentiler

• Screenshot_20170303-191615.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 28
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…