Yok cnm onunla alakası yok.yakında yumurtlarsınsüper demin baktım dahada koyulaşmış test ama az idrarla yaptım testi kabı doldurmadım affedersin etkilermi pozitif negatifi
allah ne verdi ise devampozitif demii hangi günler devam ettiriyim sizceVeson
Kızlar tetanoz 20 haftada mi oluyorpassionete ve zafrina :) benim tam 20. hafta oluyor nisan 10 cnm
aynenn valla bende 3 güneee devam ettiirelim diyorum ama bakalım nassı olcak eşimin gene gece görevine denk geldi ovuYok cnm onunla alakası yok.yakında yumurtlarsın
allah ne verdi ise devamkızlar pozitif çıkınca üç gün üstüste tercih ediyor
Gündüz de oluraynenn valla bende 3 güneee devam ettiirelim diyorum ama bakalım nassı olcak eşimin gene gece görevine denk geldi ovu
Canım dün yagmurluydu mesala bugun günesli aksamları cok serin oluyor mevsimlik trençkot tarzı uzerine al mutlakatamamen alakasiz olacak ama istanbullular hava nasil orda? yarin istanbula gidicem izmire bahar geldi nerdeyse kaşe, kaban, kazak vs filan pek giymiyoruz artik ama istanbulda durum nasil? ona göre giyineyim :)))ZehreNur baska kim vardi istanbullu hatirlayamadim
Masallah canim ne guzel mis kokuyodur yavrun suan. Sen bu gazla ikinciyi yapacaksın gibi geldi hadi bakalim.Selamünaleyküm ateşli hatunlarepeydir yazamıyorum her gun girip okusamda. Biz büyüyoruz bir günümüz diğerini tutmuyor kızımın alismaya çalışıyor bu dünyaya. Ben iyiyim ama cok şükür bir sorunumuz yok. Ff i yükledim yine Şubat tablom ful kırmızı uyku duzenimiz olmadigi icin ates olcemesem de ara ara bilgiler girecegim duzen takip etmek için malum dogum sonrasi bi duzen degisecek e bi de pko var zaten.
Pozitif canim çalışmalar başlasın.Selam arkadaşlar nasılsınız hep takipdeyim yazamasamda okuyorum sizi .resim attım.
ilk testi yapar yapmaz çektim bekledikçe dahada koyulaştı.ovu testim pozitifmi . Bugün yumurta akı sulu karışımı akıntımda vardı egg w ekledim. İnofolic içiyorum akıntımda etkisi olmuşmudur.
Canim benim mayis oluyor sen beni solladin mi kiz o zaman suan benim son ultrasona gore 9+4deyim. Senin kacpassionete ve zafrina :) benim tam 20. hafta oluyor nisan 10 cnm
Aminnn ablacim aminnnn kiz sumbul abla sdn nasilsin nasil oldun aaz daha sabret benimki 4 bucuk aylikken tamamen bulantilarim kesildi eser kalmadi ama 4 ayimi hic sormayin gitsin az daha sabret ablam maksimum 4 ay dolunca kesiliyo bulantilarAh canım hep onlar için uğraşıp onlar için yaşıyoruz..Rabbim yavrularımıza sağlık versin...
evet canım tam saat 07:00 de ölçtüm....valla son bir kaç aydır dpo 16 yada 17 de gelmişti ateş 16 da düşüyor benim genelde.inşallah bebişim içimdedir...çok dua ediyorum..Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün kuzum...
evhamla 9 ay bitmez..biraz kendini rahatlat tatlım..Allah en doğrusu bilir ve korur inşallah...bak ekmeği varsa her türlü yaşar..bu sadece Allahın elinde olan birşey...doktor bana demiştiki kendini suçlamayı bırak artık..şurda hopla zıpla o bebek sağlıklıysa hiç bişey olmaz..o yüzden en hayırlısını Rabbim bilir..sağlıkla doğur inşallah...
valla gün veremiyorum..yarınki ateşi bir görelim..hayırlısı bakarsın sürpriz yaparım bir anda...sen dua et gülüm..
Masallah canim ne guzel mis kokuyodur yavrun suan. Sen bu gazla ikinciyi yapacaksın gibi geldi hadi bakalim.
Pozitif canim çalışmalar başlasın.
Ben 20 mayis gibi 20 hafta olcak diye hesapladim ama. Bilmiyorum ki kacinci haftada oluyor.
Canim benim mayis oluyor sen beni solladin mi kiz o zaman suan benim son ultrasona gore 9+4deyim. Senin kac
Gündüz de olurŞartları zorlayalım
merhabalar,Tmm cnm çok teşekkür ederim
Yok henüz değil benceBugün adetimin 10 günü sizce pozitif mi.
4 gün daha bekle en azındanTabloda yorum yapabilecek var mı acaba? Ben ne kadar daha beklerim test için normal adete 9 gün var ama bu ay erken yumurtlama oldu ne olucak sizce?
Tmm cnm ama 4, gün sonra direk kan testi yapıcam idrarda geç çıkabildiğine bu heyecana dayanamam varsa var yoksa yok garanti olsun diye mi4 gün daha bekle en azından
Sert olunca adet yakın mı oluyor ki duydum daha önce ama inanmadığıma hiç denemedim nasıl oluyor anlıyorsunuzŞu parmaklama olayını bende denedim sert bisey geldi adet yakın demekki :)
öyle mi oluyo takvimin 10. hafta diyo yanlış mı o 10 nisana 5 hafta varpassionete ve zafrina :) benim tam 20. hafta oluyor nisan 10 cnm
beni arayan ebe öyle demişti ama doktordan bişey duymadm tabi daha dünya yolum var oraya :)Kızlar tetanoz 20 haftada mi oluyor
konu şartları zorlamaksa senden ötesi yokGündüz de olurŞartları zorlayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?