ara havalara kiyafet uydurmak daha zor. soguk olsa kat kat lahana gibi giyin çikvalla bizde bilmiyoruzdün soğuktu bugün güneşli hiç belli olmuo kaşe olmasa da bi anorak getirmen lazm trençkot ceket fln kesmez akşamları soğuk oluyo bn daha penyelere gömleğe fln geçemedim ince örgü trikolardan giyiorum üstüne de ince hırka alıyorum sıcaklarsam çıkartıyorum
bende kabanla gelcem heralde bu gidisle :))İstanbulun havasına güven olmaz canım ben Beykoz da kaban giyiyorum Ataşehir de yanıyorum :) sen yine yedekli gel malum bir de mart ayı
Yaaa bazı kondomlarda acaip maddeler kullaniyorlarmis öyle bir paylaşıma denk gelmiştim:) kocaminki daha hormonsuz geliyor bana en azından diyorum benim hazirladigimi yiyor:)Ah Cnm ahh.zaten geçmişte olsaydık burdaki herkes doğururdu Çoktan diye düşünüyorum.eskiden herşey doğaldı böyle dışardan hormon kimyasal alımı bu kadar çok değildi.artık herşey emanet olmuş hamilelikler bile.hamile kalıyorsun aha düştü aha düşecek çoğu arkadaşımız diken üstünde.keşke hepimiz senin kadar rahat olabilsek.relax kadınsın vesselam:))
işte bu mesaja cok güldümKızlarrrr aramız da bir arkadaş iki gündür parmak Kontrolü yapıyormuş ama buraya yazmaya utandı.kendini parmaklayan atkadaşlar yardımcı olsun dün top gibi birşey gelmiş eline ama bugün boşluğa denk gelmiş.sizce bu test Güvenilir mi yardımcı olur musunuz? @iizzafrina89 başka bu testi yapan arkadaşlar deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
senin bukdr doğallıktan yana olduğunu görünce evde kendisi doğuranlar aklıma geliyo :)Yaaa bazı kondomlarda acaip maddeler kullaniyorlarmis öyle bir paylaşıma denk gelmiştim:) kocaminki daha hormonsuz geliyor bana en azından diyorum benim hazirladigimi yiyor:)
Rahat olmaya çalışıyorum canım, okuyup araştırıp rahatlatiyorum kendimi. Yoksa her gün ultrasona giresim var. Allahtan bilgi çağındayız her şeye hemen ulasabiliyoruz.
Çatır çatır doğurur inşallah buradaki herkes sağ salim selamet:)
Yaa şimdi zaten çok olmuyor hafta da bir en fazla iki. Ama genelde bir. Ama kalitesi mi arttı ne sanki:) hiç olmazsa iş iyice kardeş kardeşe dönüşür o da ters geliyor bana.ay babaanneye koptum
bnde ilişki olmamasına karşıyım
benim hamile kalmadan ilişkide kanamam vardı biliyosun onun içim smear fln verdm o ay hamile kaldığımı öğrendim doktora özellikle sordum kanama şikayetim vardı ilişki de problem var mı diye hayır gebelikle alakalı bir durum diil dedi ısrarla
zaten 5 ayri yerden hava durumuna baktim 5indede farkli derece yaziyo istanbul icin. istanbula daha önce kışın gitmiştim sabah cok üşümüş öğlen pismistim ondan size sorayim dedim :)))Hahaha kocayı kıvama getirdin leyloş, maşallah.
Ben extratını kullanıyorum. Extratı sıvı zaten, tarçın atıp kullanabilirsin.
Ya ben embriyo tutunsun diye bir şeyler yapardııııımmmmm
Aama işte boş ve de fossss.... evet daha düşmedi ateş ya da zaten bu ay böyle olacak, anlamadım. biliyorsundur, geçen ay tüptü ya...
bir kalın mont bir de normal montBünyamin Sürmeli var havayı koklayan adam, o iyi tahmin ediyor. c.tesi güneşli diyor. ama akşamları soğuk oluyor.
Benim çok arkadaşım var evde doğuran:) bende çok istiyorum en büyük hayallerinden birisi...tanıdık bir ebe evimin sakin huzur dolu ortamı...ilk çocuk olduğu için cesaret edemiyorum.inşallah sonraki lerde:)senin bukdr doğallıktan yana olduğunu görünce evde kendisi doğuranlar aklıma geliyo :)
evet cnm benim ovu olmadi. ovu testleri de negatifti hep. senede 1 -2 defa olabilirmis normalmis. bi de sen gecen ay tüp bebek yaptirdin dimi benim tüp bebekten sonraki ay kendi catlamiyor yumurta
Allah allah niye o kadar farkli tarihler acaba. Bizim senle haftamiz da ayni arada 1 ay var.Bana 10 nisan verdiler tetanoz için
Zaman zamanlar randevu yaklastikca artiyor sanki. Iyidir insallah canimsabret cnm sağlıklıdır bebeğin inş korkma.ben de endişeleniyorum zaman zaman.
Canim haftasonu guzel deniyor ama aksamlari serin oluyor. Kat kat giyinmek daha mantikli. Bakalim ne olcak merak ediyorum canim senin adina heyecanliyim.tamamen alakasiz olacak ama istanbullular hava nasil orda? yarin istanbula gidicem izmire bahar geldi nerdeyse kaşe, kaban, kazak vs filan pek giymiyoruz artik ama istanbulda durum nasil? ona göre giyineyim :))) @ZehreNur baska kim vardi istanbullu hatirlayamadim
Canim ben de karsi degilim zaten amaesim cok korkuyor bisey olacak diye. Korkulaina bana belli etmese de anliyorum. Mesela hic yenek disinda is yapmadim ben pozitiften beri herseyi kendi yapiyor. Evdeyken caydanlik tencere kapak bile actirmiyor. Ama iliski konusunda ikna oldu artik. Ben acikcasi temizlik acisindan da rahat buldugum icin o sekilde de tercih ediyorum canim.Dün bu ilişki meselesi geçti a kızlar tek tek etiketleyemeyeceğim ama dokuz ay uzak kalmak? Bu işkence değil mi ? Öyle olsaydı insanlar birinci çocuktan sonra çocuk yapmazdı.
Yaa bu ilişki bebeğe zarar verir meselesi biraz biz turkiyelilerin abartmasi. (Doktor özellikle düşük tehlikesi var diyip ilişkiyi yasaklamadigi süreçte)
Hani iki hafta önce ilişkiden sonra kanamam olmuştu ya acik de gittiğim doktora da kendi doktorumada özellikle altını çize çize defalarca sordum zarar verir mi ondan mi oldu üç ay bitene kadR ilişkiyi birakalim mi filan diye. Yok nuh diyorlar peygamber demiyorlar. Alakası olmadığını ilk üç ayda kanama olabileceğini devam etmediği sürece bunun normal olduğunu ilişki olmasaydı da olacağını söylediler. Hatta doktorunun verdiği broşürlerde gebelikte cinselliğin faydaları yasak olmaması filan anlatılıyor:)
Kondomada gerek yok . Ben hiç hamileyken kondom kullanin diyen doktor görmedim. Eğer erkek herhangi bir hastalık ya da enfeksiyon tasimiyorsa. Çünkü tabiatimizda kadın ve erkek bu konuda birbirini tamamlamak için yaratılmış zararlı olması mantıksız.
Haha cok hos ya yavas yavas ne guzelHer birdepassionete canım ben sana katılıyorum cidden hamilelikte kadınlık hormonu artıyor. Galiba kanlanmadan dolayı his daha fazla oluyor....
Bu rahmi yumuşatma meselesi de ilk aylar için geçerli değil. Doktor rahimdeki tipaci anlattı bebek ya da rahim istemediği sürece o tipacin spermle filan ilk aylar açılması pek mümkün değil.
Evet son haftalarda ilişki bir doğumu başlatma şekli. Ama son haftalarda. Spermle gelen bir hormon rahmi yumuşatılmış açıyor ....eşiyle dokuz ay ilişkiye girmemiş bir arkadaşım vardı 39.haftaydi doktor günde bir yaoabilirseniz iki kez ilski öneriyorum demişti. Ama dokuz ay yapmadıkları ve esi de isteksiz oldugu için yapamadılar ve 40.haftada doktor suni sancı verdi malesef çok acialr çekti. Ara o kadar uzarsa böyle bir tehlikesi var. Yabancı doğum kitaplarında ilişki doğumu başlatmak için kullanılan etkin yöntemlerden birisi. Ama son haftalarda.
Birde hamilelik çok duygusal bir süreç birde dokuz ay koca dan uzak kalmak insanı psikolojik en çökertir. Be. Dayanamam. Tabi doktor yasak koymadığı sürece.
Eşimin babannesi demişti ki yavrum hamile olduğunda siz gencisinzi duramazsiniz ucca ucca (yavaş yavaş) yapın:):)
Selamünaleyküm ateşli hatunlarepeydir yazamıyorum her gun girip okusamda. Biz büyüyoruz bir günümüz diğerini tutmuyor kızımın alismaya çalışıyor bu dünyaya. Ben iyiyim ama cok şükür bir sorunumuz yok. Ff i yükledim yine Şubat tablom ful kırmızı uyku duzenimiz olmadigi icin ates olcemesem de ara ara bilgiler girecegim duzen takip etmek için malum dogum sonrasi bi duzen degisecek e bi de pko var zaten.
Birinin dışarda kalıp leyla ablaya baskı yapması lazımdı :)
içerdeyim:) diye cem ama mantık hatası olacak:) disardayim:)Dışarda mısın Asiyeee?!
Selam arkadaşlar nasılsınız hep takipdeyim yazamasamda okuyorum sizi .resim attım.
ilk testi yapar yapmaz çektim bekledikçe dahada koyulaştı.ovu testim pozitifmi . Bugün yumurta akı sulu karışımı akıntımda vardı egg w ekledim. İnofolic içiyorum akıntımda etkisi olmuşmudur.
aa senin de mi geçen ay tüp denemen vardı?
benim de geçen ay negatif denemem oldu.
bak işte ben dedim periyod düzen ondan bozuluyor.
biz de bu ay ovu olmadı çok belli o zaman.
yok bacım ben ne kösemi ne hürremi izlerim.beni açmıyor o diziler:) Karadayı,içerde Tarzı diziler daha Hoşuma gidiyor:))
Çok güldüm ya
zaten 5 ayri yerden hava durumuna baktim 5indede farkli derece yaziyo istanbul icin. istanbula daha önce kışın gitmiştim sabah cok üşümüş öğlen pismistim ondan size sorayim dedim :)))
içerdeyim:) diye cem ama mantık hatası olacak:) disardayim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?