Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ara havalara kiyafet uydurmak daha zor. soguk olsa kat kat lahana gibi giyin çik

Yaaa bazı kondomlarda acaip maddeler kullaniyorlarmis öyle bir paylaşıma denk gelmiştim:) kocaminki daha hormonsuz geliyor bana en azından diyorum benim hazirladigimi yiyor:)
Rahat olmaya çalışıyorum canım, okuyup araştırıp rahatlatiyorum kendimi. Yoksa her gün ultrasona giresim var. Allahtan bilgi çağındayız her şeye hemen ulasabiliyoruz.
Çatır çatır doğurur inşallah buradaki herkes sağ salim selamet:)

işte bu mesaja cok güldüm Veson Allah iyiligini versin basklarinin parmak atma işine de el attın

senin bukdr doğallıktan yana olduğunu görünce evde kendisi doğuranlar aklıma geliyo :)

Yaa şimdi zaten çok olmuyor hafta da bir en fazla iki. Ama genelde bir. Ama kalitesi mi arttı ne sanki:) hiç olmazsa iş iyice kardeş kardeşe dönüşür o da ters geliyor bana.

Sen o durumdan emin olsa canım. İnşallah bebekle beraber kanamanın sebebi de kaybolmuştur. Bizim oralarda derler ki her gebelik vücuttan muhtemel bir hastalığı siler atar:) inşallah öyle olmuştur.

zaten 5 ayri yerden hava durumuna baktim 5indede farkli derece yaziyo istanbul icin. istanbula daha önce kışın gitmiştim sabah cok üşümüş öğlen pismistim ondan size sorayim dedim :)))

senin bukdr doğallıktan yana olduğunu görünce evde kendisi doğuranlar aklıma geliyo :)
Benim çok arkadaşım var evde doğuran:) bende çok istiyorum en büyük hayallerinden birisi...tanıdık bir ebe evimin sakin huzur dolu ortamı...ilk çocuk olduğu için cesaret edemiyorum.inşallah sonraki lerde:)
Aslında burada yasal gebeligni evde ebeyle takip yapabiliyorsun.eskiden devlet ebenin parasını oduyormus şimdi ödemiyor. Bizde şimdi öğrenci olduğumuz için zor ama ilerde.

Dur bak ben sana cok güzel bir evde doğum yazısı atayım:)

evet cnm benim ovu olmadi. ovu testleri de negatifti hep. senede 1 -2 defa olabilirmis normalmis. bi de sen gecen ay tüp bebek yaptirdin dimi benim tüp bebekten sonraki ay kendi catlamiyor yumurta

evet canım zaten bende bu ay çatlamadığını düşünüyorum. bakalım kısmet.

Bana 10 nisan verdiler tetanoz için
Allah allah niye o kadar farkli tarihler acaba. Bizim senle haftamiz da ayni arada 1 ay var.

sabret cnm sağlıklıdır bebeğin inş korkma.ben de endişeleniyorum zaman zaman.
Zaman zamanlar randevu yaklastikca artiyor sanki. Iyidir insallah canim
Canim haftasonu guzel deniyor ama aksamlari serin oluyor. Kat kat giyinmek daha mantikli. Bakalim ne olcak merak ediyorum canim senin adina heyecanliyim.
Canim ben de karsi degilim zaten amaesim cok korkuyor bisey olacak diye. Korkulaina bana belli etmese de anliyorum. Mesela hic yenek disinda is yapmadim ben pozitiften beri herseyi kendi yapiyor. Evdeyken caydanlik tencere kapak bile actirmiyor. Ama iliski konusunda ikna oldu artik. Ben acikcasi temizlik acisindan da rahat buldugum icin o sekilde de tercih ediyorum canim.

Haha cok hos ya yavas yavas ne guzel

Selamünaleyküm ateşli hatunlar epeydir yazamıyorum her gun girip okusamda. Biz büyüyoruz bir günümüz diğerini tutmuyor kızımın alismaya çalışıyor bu dünyaya. Ben iyiyim ama cok şükür bir sorunumuz yok. Ff i yükledim yine Şubat tablom ful kırmızı uyku duzenimiz olmadigi icin ates olcemesem de ara ara bilgiler girecegim duzen takip etmek için malum dogum sonrasi bi duzen degisecek e bi de pko var zaten.

Maşallah maşallah size :)

Selam arkadaşlar nasılsınız hep takipdeyim yazamasamda okuyorum sizi .resim attım.
ilk testi yapar yapmaz çektim bekledikçe dahada koyulaştı.ovu testim pozitifmi . Bugün yumurta akı sulu karışımı akıntımda vardı egg w ekledim. İnofolic içiyorum akıntımda etkisi olmuşmudur.

Eklentiler

• P_20170303_164812_SRES_1.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 32

test pozitif canım

aa senin de mi geçen ay tüp denemen vardı?
benim de geçen ay negatif denemem oldu.
bak işte ben dedim periyod düzen ondan bozuluyor.
biz de bu ay ovu olmadı çok belli o zaman.

Bakalım benim olcak

yok bacım ben ne kösemi ne hürremi izlerim.beni açmıyor o diziler:) Karadayı,içerde Tarzı diziler daha Hoşuma gidiyor:))

Ben deeeeee ben de Karadayı ve içerde izliyorum bir de no 309. Vatan sevdasına vatanım senesini de seviyorum

Çok güldüm ya

Aynen

zaten 5 ayri yerden hava durumuna baktim 5indede farkli derece yaziyo istanbul icin. istanbula daha önce kışın gitmiştim sabah cok üşümüş öğlen pismistim ondan size sorayim dedim :)))

Hah! Tam istanbul işte

içerdeyim:) diye cem ama mantık hatası olacak:) disardayim:)

Veeee espri böyle yakalanır. Bravoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…