Maşallah sizeSelamünaleyküm ateşli hatunlarepeydir yazamıyorum her gun girip okusamda. Biz büyüyoruz bir günümüz diğerini tutmuyor kızımın alismaya çalışıyor bu dünyaya. Ben iyiyim ama cok şükür bir sorunumuz yok. Ff i yükledim yine Şubat tablom ful kırmızı uyku duzenimiz olmadigi icin ates olcemesem de ara ara bilgiler girecegim duzen takip etmek için malum dogum sonrasi bi duzen degisecek e bi de pko var zaten.
cibi35 kuzum tablonun üstüne günleri gösteren cetvelden koysana yav. Dpo saymak zor geliyor, yaşlı insanım ben
ay evet geçen ben dicektm unuttumcibi35 kuzum tablonun üstüne günleri gösteren cetvelden koysana yav. Dpo saymak zor geliyor, yaşlı insanım ben
Hay ağzını yiyeyim ben yazmayı düşünüyorum ne zamandır sen yazdın:)cibi35 kuzum tablonun üstüne günleri gösteren cetvelden koysana yav. Dpo saymak zor geliyor, yaşlı insanım ben
ben iki kaç ay inofolic kullandım bi ay toz diğerinde kapsül olanı akıntımı daha yoğun hissetmiştim nornalde hiç anlamıyorum akıntıyıSelam arkadaşlar nasılsınız hep takipdeyim yazamasamda okuyorum sizi .resim attım.
ilk testi yapar yapmaz çektim bekledikçe dahada koyulaştı.ovu testim pozitifmi . Bugün yumurta akı sulu karışımı akıntımda vardı egg w ekledim. İnofolic içiyorum akıntımda etkisi olmuşmudur.
maşallah size :)Selamünaleyküm ateşli hatunlarepeydir yazamıyorum her gun girip okusamda. Biz büyüyoruz bir günümüz diğerini tutmuyor kızımın alismaya çalışıyor bu dünyaya. Ben iyiyim ama cok şükür bir sorunumuz yok. Ff i yükledim yine Şubat tablom ful kırmızı uyku duzenimiz olmadigi icin ates olcemesem de ara ara bilgiler girecegim duzen takip etmek için malum dogum sonrasi bi duzen degisecek e bi de pko var zaten.
Bana da pozitif gibi geldi:))Selam arkadaşlar nasılsınız hep takipdeyim yazamasamda okuyorum sizi .resim attım.
ilk testi yapar yapmaz çektim bekledikçe dahada koyulaştı.ovu testim pozitifmi . Bugün yumurta akı sulu karışımı akıntımda vardı egg w ekledim. İnofolic içiyorum akıntımda etkisi olmuşmudur.
benim hayatta cesaret edip yapamayacağım bişey yazıyı eve geçince okucam mutlaka :)http://www.yabanelma.com/2016/11/ekin-bebegin-evde-dogumu/
zafrina89 bak canım bunu bi oku:) çok güzel. Bu kadın amerika da yasiyor
bilsem
Bak cnm tek tek foto atıyorumburda üst sağda üç çizgi var basınca more sayfası çıkıyor burda settings bas burda app ticker bas sonra customize burda istediğin resmi seç sileders e bas burdan da seç ve aşağıdaki Done ye bas
Üst mesajda anlattım:)nasıl yapıcam valla geçen karıştırdım arkadaş olarak @Kuzguni yi eklemişim bi daha yaparsam ne olur bilmem
Çıkmamış mı?ben görüyorum amahiç resimler çıkmamış
O zaman yazdıklarımı takip ederek yaphiç resimler çıkmamış
süper demin baktım dahada koyulaşmış test ama az idrarla yaptım testi kabı doldurmadım affedersin etkilermi pozitif negatifiBana da pozitif gibi geldi:))
evet bendede sanki akıntı fazlalaştı ıslaklık hissediyorum tozu bitircem bugün bu ay gebelik olmazsa inofolic combi yide aldım onuda içcem.yardımcı olsun yumurtlamama diyeben iki kaç ay inofolic kullandım bi ay toz diğerinde kapsül olanı akıntımı daha yoğun hissetmiştim nornalde hiç anlamıyorum akıntıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?