çizgi yanlış yerde diyemi düşündün ben dicektm şimdi4 gün diye4 gün daha bekle en azından
Sert olunca adet yakın mı oluyor ki duydum daha önce ama inanmadığıma hiç denemedim nasıl oluyor anlıyorsunuz
Bende tam bilmiyorm burada okuduklarımla yaptım kimi dogru kimi dpgru degil demiş :)Sert olunca adet yakın mı oluyor ki duydum daha önce ama inanmadığıma hiç denemedim nasıl oluyor anlıyorsunuz
Bende tam bilmiyorm burada okuduklarımla yaptım kimi dogru kimi dpgru degil demiş :)Sert olunca adet yakın mı oluyor ki duydum daha önce ama inanmadığıma hiç denemedim nasıl oluyor anlıyorsunuz
Meraktn yaptım bnde inanmıyorum fazla :)Tgbptn çok kurcalamayın kızlar :) biz o hamilelik olayına pek inanamadık ovulasyon anlaşılıo ama gebeliği anlayamadk tam olarak
Neye göre hesap yapılıyor yani ovulasyon sonrası kaç gün sayılıyorçizgi yanlış yerde diyemi düşündün ben dicektm şimdi4 gün diye
veson daha iyi yorumlar ateşi ama sanki çizginin 2 gün sonraya çekilmesi gerekiyomuş gibi geldi bana dpo 12 de de testler genelde çıkıo ondan 4 gün dedim :) ovu testi fln yapıomuydun çizginin olduğu gün çatladığı kesin miNeye göre hesap yapılıyor yani ovulasyon sonrası kaç gün sayılıyor
12 gün ovulasyon test pozitif 13. Az silik 14.gün yoktu her ihtimale karşı yapmıştım pozitif i görüp bırakmadım yaniveson daha iyi yorumlar ateşi ama sanki çizginin 2 gün sonraya çekilmesi gerekiyomuş gibi geldi bana dpo 12 de de testler genelde çıkıo ondan 4 gün dedim :) ovu testi fln yapıomuydun çizginin olduğu gün çatladığı kesin mi
konu şartları zorlamaksa senden ötesi yok
Ben de iki gün sonrayı hesap ederek 4 gün sonra dedim:)veson daha iyi yorumlar ateşi ama sanki çizginin 2 gün sonraya çekilmesi gerekiyomuş gibi geldi bana dpo 12 de de testler genelde çıkıo ondan 4 gün dedim :) ovu testi fln yapıomuydun çizginin olduğu gün çatladığı kesin mi
Yani? Sonuç ne ne zaman gidim teste?Ben de iki gün sonrayı hesap ederek 4 gün sonra dedim:)
Şu parmaklama olayını bende denedim sert bisey geldi adet yakın demekki :)
Kızlar bu konuda en tecrübeli arkadaşSert olunca adet yakın mı oluyor ki duydum daha önce ama inanmadığıma hiç denemedim nasıl oluyor anlıyorsunuz
Ben çokkkkktann vaz geçtimKızlar bu konuda en tecrübeli arkadaşiiz ama sanırım o da gebelik testi olarak çok Güvenilir olmadığını söyleyecektir.ovulasyonu ama parmak yöntemi ile yakalamanız mümkün bunun için düzenli hergün yapmanız gerek
Ben çokkkkktann vaz geçtim  hergün ooooKızlar bu konuda en tecrübeli arkadaşiiz ama sanırım o da gebelik testi olarak çok Güvenilir olmadığını söyleyecektir.ovulasyonu ama parmak yöntemi ile yakalamanız mümkün bunun için düzenli hergün yapmanız gerek
13 te olası ama 14 büyük Olasılık çünkü ateş 15 te yükselişe geçmiş ortalamanın üstüne.ff i yükleyemeyen sendin demi? Ff olsaydı bence 14 e çekerdi çizgiyi.genellikle dpo12 de çıkıyor idrar da ama kan vereceksen 2 gün sonra da çıkar bence12 gün ovulasyon test pozitif 13. Az silik 14.gün yoktu her ihtimale karşı yapmıştım pozitif i görüp bırakmadım yani
Canim igneyi vurduktan sonra ovalasin iyicee.. ben bi ara vurup oylece virakiyodum.. ilac birikiyo galiba yayilmiyir ondn kaynaklaniyor.. bi de ayni yere vurmasin.. gobek alti hemen morarmiyor da kol ve bacak hemen morariyo.. simdi simdi ovalayinca sanki morarmadigini fark ettimkızlar ekim annelerinde clexandan mosmor olmuş bi arkadaş var morarmaya çözüm arıo çözüm bulan var mıydıElcanki
Kızlar bende ovu testi ve ateş yöntemine başlıyorum hayırlısı ile. Ne güzel bir sürü hamiş görmek Bizlere de dua edin olur mu?
Hoşgeldin hayırlısı olsun inş.Kızlar bende ovu testi ve ateş yöntemine başlıyorum hayırlısı ile. Ne güzel bir sürü hamiş görmek Bizlere de dua edin olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?