Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Neye göre hesap yapılıyor yani ovulasyon sonrası kaç gün sayılıyor
veson daha iyi yorumlar ateşi ama sanki çizginin 2 gün sonraya çekilmesi gerekiyomuş gibi geldi bana dpo 12 de de testler genelde çıkıo ondan 4 gün dedim :) ovu testi fln yapıomuydun çizginin olduğu gün çatladığı kesin mi

12 gün ovulasyon test pozitif 13. Az silik 14.gün yoktu her ihtimale karşı yapmıştım pozitif i görüp bırakmadım yani

Ben de iki gün sonrayı hesap ederek 4 gün sonra dedim:)

Şu parmaklama olayını bende denedim sert bisey geldi adet yakın demekki :)
Sert olunca adet yakın mı oluyor ki duydum daha önce ama inanmadığıma hiç denemedim nasıl oluyor anlıyorsunuz
Kızlar bu konuda en tecrübeli arkadaş iiz ama sanırım o da gebelik testi olarak çok Güvenilir olmadığını söyleyecektir.ovulasyonu ama parmak yöntemi ile yakalamanız mümkün bunun için düzenli hergün yapmanız gerek

Ben çokkkkktann vaz geçtim
Ben çokkkkktann vaz geçtim  hergün oooo

12 gün ovulasyon test pozitif 13. Az silik 14.gün yoktu her ihtimale karşı yapmıştım pozitif i görüp bırakmadım yani
13 te olası ama 14 büyük Olasılık çünkü ateş 15 te yükselişe geçmiş ortalamanın üstüne.ff i yükleyemeyen sendin demi? Ff olsaydı bence 14 e çekerdi çizgiyi.genellikle dpo12 de çıkıyor idrar da ama kan vereceksen 2 gün sonra da çıkar bence

kızlar ekim annelerinde clexandan mosmor olmuş bi arkadaş var morarmaya çözüm arıo çözüm bulan var mıydı Elcanki
Canim igneyi vurduktan sonra ovalasin iyicee.. ben bi ara vurup oylece virakiyodum.. ilac birikiyo galiba yayilmiyir ondn kaynaklaniyor.. bi de ayni yere vurmasin.. gobek alti hemen morarmiyor da kol ve bacak hemen morariyo.. simdi simdi ovalayinca sanki morarmadigini fark ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…