Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen cnm bizim de zamanı ileri alasımız var eşimle :)rabbim bizlere kucağımıza almayı nasip etsin.olmayanlara da en kısa zamanda nasip etsin inş.o sınavın ne zor bir sınav olduğunu biz yaşayarak öğrendik.

Valla sukur canim arada öğürme disinda cidden hamile gibi hissetmiyorum kendimi. Ne agirlik ne yorgunluk, ne ağrı. Oyleolunca da insan biseymi oldu diyor kaygım artiyor. Allah herkese saglikli hamilelik nasip etsin canim. Senin de az kaldi canim tadini cikarma zamani geliyor insallah.

Ateş ölçmeden kurtulalım hepimiz inşallah :) özellikle haftasonu uykudan uyanmak zul geliyor bazen kuzum. Rabbim sana ve bebeğine sağlık versin
Canim inan ben ates olcmeye o kadar alismisim ki özlüyorum. Ama insallah artik siz de olcmeyin bebis haberi verin.

Ayy agzın bal yesin canm bende inanmiyorum bugün adet günüm testimde kalmadı pazartesi kan vericm gelmezse :)
Insallah canim. Artik surda pozitif test gorme zamani geldi

cnm ben seni eylül annelerinde hiç görmedim, farklı gruplar mı var acaba :O

2 eylul grubu var canim. Ben adapte olamadim.
anladım cnm burdaki arkadaşlık gerçek, diğerleri sahte sanki bir kaç kişi dışında çok kişi ile konuşamadım ben eylül annelerinde.ama yinede takip ediyorum kimler ne hap kullanıyor, kimler de ne şikayetler var, bebeişler nasıl?

Günaydın kızlar Dün gece yorucu geçti Annanemi hastaneye götürdüm böbrek ağrısıyla ama iyi çıktı sonuçlar çok şükür beynim sallanıyor Bugün hala gelmedi kırmızılar..
Bu arada Elcanki için benimde tahminim oğlan :)
iiz sana özelden mesaj atamadım ben ama eminim sorun bendedir :)
LeYLa_21 sana daha ne diyim pes valla sabrına hayranım :)
Tgbptn Süper gidiyor ateş Hadi yesillendir inşallah tablonu dört gözle bekliyorum canım
Vee Veson kushi bu ayın güzelleri sizsiniz canlar :)

ben de olamadım

Burdaki muhabbeti zaten baska yerde bulmak mümkün degilki

İiz özelden mesaj kabul etmiyor sanırım ayarları ile oynamış çok geçmiş olsun ananene benim ateş yine aşağı yöneldi sinirlerim bozuldu.bugün de soldan soldan yine geliyorlar sanırım migren tutacak
Senin ateş de düşüşe geçmiş bugün yarın regl gelmesi yakın gibi Hayırlısı bakalım

Aminnn canımmm bnm inş yesillenir

Gecmiş olsun canım
Eşiminde migreni var 3 gündür agrıyor bugun zar zor hastaneye yolladım şimdi serum takılcakmış bende işe gidiyorum

Ben senin yazdıklarına yorum yazdım kalp atışı duyduğun zaman. Sen benim yazımı beğenmedin bile.. Herkese yazmışsın bir bana yazmadın. Şimdide ben küstüm. Gece kızım balıktan zehirlendi. 2-3 kişi dışında geçmiş olsun demedi kimse.. Sen yazılara önden bakıyorsun sanırım canım ya.. Özel seni etiketleyip hal hatır ettim yine cevap yok. Neden?
Evet elcanki için tahminler Sürüyor bakalım kimler tutturacakben de oğlan diyorum
Bence KIZ
Kızım zehirlendi onunla uğraşıyorum canım..

Canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin .

bnm midem çok hafif bulanıyodu 2 gündür hiç bişey yok kasık batmaları da baya geçti ztn şimdi de endişeleniyorum bişey mi oldu neeen geçti bu bulantılar diye

Ateş ölçmeden kurtulalım hepimiz inşallah :) özellikle haftasonu uykudan uyanmak zul geliyor bazen kuzum. Rabbim sana ve bebeğine sağlık versin
ben hafta sonları ölçmüyodum ovu na denk gelmiyosa hatta hamile kaldığım ay yerleşme düşüşü oldu mu bilmiyorum o yüzden :)

Nesli ilişkiyi doğru güne mi girmişsin cnm? Ateş düştü kaçırmadım demişsin ama ateşin yüksek olduğu dünde gördüm işareti...
İlişki manasında demedim canım catlamadi ateş yüksek gitmiyor düştü manasında dedim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…