Aynen cnm bizim de zamanı ileri alasımız var eşimle :)rabbim bizlere kucağımıza almayı nasip etsin.olmayanlara da en kısa zamanda nasip etsin inş.o sınavın ne zor bir sınav olduğunu biz yaşayarak öğrendik.Ay canim cok enerjik gördüm seni bu sabah
Ama hala kotuyum diyorsun kiyamam. Bir senin boyle zor oldu bir de elmolun. Insallah gececek az kaldi.
Ay insallah zaten zamani ileri alasim var cok iyi olur. Insallah rabbim hepsine saglik verson bebislerin. Olmayanlara da bebis nasip etsin.
Ben iyiyim canim carsambayi iple çekiyorum 1 ay olcak gitmeyeli. Sen nasilsin kocamam oldu kiz senin de masallah. Zmaan su gibi ya.
Hadi bakalim iyi haberlerle gel insallah. Belki cinsiyet de soyler bakalim.
Tgbptn senden supriz bekliyorum ben o negatif teste inanmadim. Ates cok guzel sabitledi masallah.
yok canım ne enerjisi o gergınlık enerjı degıl. sabaha kadar gözümü kırpmadım. uyuma uyuma artık stress olmaya başlıyorsun. arada 1-2 saat hafıfler gıbı oluyor o kadar. önce 12 haftayı bekle gececek dedıler şimdide 16 haftayı bekle dıyorlar. annem bende2 ay surdu dıyor benım 7 hafta tam olarak başlamıstı demek ki 16. hafta bıtecek gercekten dıye umutlanıyorum. en azından 3 hafta dıyorum tabııı 3 saat nasıl gececek onu bılemıyorumda. ne yapayım dayanmaya calısıyorum. bütün şehri gezmketne yorgun düştüm baktım işe yaramıyor ondan da vazgectım . 3 saat bıle uyumak o kadar güzelmiş ki.... senın çok şükür iyi geciyor degil mi ?
Canim inan ben ates olcmeye o kadar alismisim ki özlüyorum. Ama insallah artik siz de olcmeyin bebis haberi verin.Ateş ölçmeden kurtulalım hepimiz inşallah :) özellikle haftasonu uykudan uyanmak zul geliyor bazen kuzum. Rabbim sana ve bebeğine sağlık versin
Insallah canim. Artik surda pozitif test gorme zamani geldiAyy agzın bal yesin canm bende inanmiyorum bugün adet günüm testimde kalmadı pazartesi kan vericm gelmezse :)
cnm ben seni eylül annelerinde hiç görmedim, farklı gruplar mı var acaba :OKız yat uyu dinlen ben seni etiketlerim geldiğinde okursun.. kıyamam yaa.. ben de hep acıkıyorum aciktigimda basim agriyor, bunu fark ettim ve genelde ikindi sonrasi basliyor ytsiya kadar. Yemek yiyebiliyor musun artik?? Sen gecen gittiginde soylemedi mi cinsiyeti? Eylul annelerindeki hatunlar ogrenmis hep bizimle beraber dogurcak olanlar :) cogunun kizi olcakmis.. acaba bizim neyimiz olcak sagliklisindan sihaatlisunden
2 eylul grubu var canim. Ben adapte olamadim.cnm ben seni eylül annelerinde hiç görmedim, farklı gruplar mı var acaba :O
anladım cnm burdaki arkadaşlık gerçek, diğerleri sahte sanki2 eylul grubu var canim. Ben adapte olamadim.
ben de olamadım2 eylul grubu var canim. Ben adapte olamadim.
Hadi bakalım bu hafta heyecnlı günler seni bekliyor o zaman :)bana da öyle geliyor o da bana senın kız bence dedi ama bakalım ben de bu hafta tekrar gideceğim
anladım cnm burdaki arkadaşlık gerçek, diğerleri sahte sankibir kaç kişi dışında çok kişi ile konuşamadım ben eylül annelerinde.ama yinede takip ediyorum kimler ne hap kullanıyor, kimler de ne şikayetler var, bebeişler nasıl?
ben de olamadım
İiz özelden mesaj kabul etmiyor sanırım ayarları ile oynamış çok geçmiş olsun ananene benim ateş yine aşağı yöneldi sinirlerim bozuldu.bugün de soldan soldan yine geliyorlar sanırım migren tutacakGünaydın kızlar Dün gece yorucu geçti Annanemi hastaneye götürdüm böbrek ağrısıyla ama iyi çıktı sonuçlar çok şükür beynim sallanıyor Bugün hala gelmedi kırmızılar..
Bu aradaElcanki için benimde tahminim oğlan :)
iiz sana özelden mesaj atamadım ben ama eminim sorun bendedir :)
LeYLa_21 sana daha ne diyim pes valla sabrına hayranım :)
Tgbptn Süper gidiyor ateş Hadi yesillendir inşallah tablonu dört gözle bekliyorum canım
VeeVeson kushi bu ayın güzelleri sizsiniz canlar :)
Aminnn canımmm bnm inş yesillenirGünaydın kızlar Dün gece yorucu geçti Annanemi hastaneye götürdüm böbrek ağrısıyla ama iyi çıktı sonuçlar çok şükür beynim sallanıyor Bugün hala gelmedi kırmızılar..
Bu aradaElcanki için benimde tahminim oğlan :)
iiz sana özelden mesaj atamadım ben ama eminim sorun bendedir :)
LeYLa_21 sana daha ne diyim pes valla sabrına hayranım :)
Tgbptn Süper gidiyor ateş Hadi yesillendir inşallah tablonu dört gözle bekliyorum canım
VeeVeson kushi bu ayın güzelleri sizsiniz canlar :)
Gecmiş olsun canımİiz özelden mesaj kabul etmiyor sanırım ayarları ile oynamış çok geçmiş olsun ananene benim ateş yine aşağı yöneldi sinirlerim bozuldu.bugün de soldan soldan yine geliyorlar sanırım migren tutacak
Senin ateş de düşüşe geçmiş bugün yarın regl gelmesi yakın gibi Hayırlısı bakalım
Ben senin yazdıklarına yorum yazdım kalp atışı duyduğun zaman. Sen benim yazımı beğenmedin bile.. Herkese yazmışsın bir bana yazmadın. Şimdide ben küstüm. Gece kızım balıktan zehirlendi. 2-3 kişi dışında geçmiş olsun demedi kimse.. Sen yazılara önden bakıyorsun sanırım canım ya.. Özel seni etiketleyip hal hatır ettim yine cevap yok. Neden?LeYLa_21 Leyloş dpo 17 desin valla bekleriz dpo 19 kadar . sen niye benım yazdıklarıma hiç yorum yapmıyorsun bu defada ben küstüm sana bebegimin kesesını gördum, kalbı attı gördum, kalbını dınledım, yuzunu bıle ıyıce gördum hıççç birine yazmadın . sen beni sevmıyor musun yoksa !
Tgbptn tablon çok çarpıcı olmuş. dpo 14 desin test yapacak mısın canım ?
kushi sessiz sedasız istikrarlı ölçümüne devam edıyorsun .
Bence KIZEvet elcanki için tahminler Sürüyor bakalım kimler tutturacakben de oğlan diyorum
Kızım zehirlendi onunla uğraşıyorum canım..LeYLa_21 abladan haber yok mu?
Canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin .Ben senin yazdıklarına yorum yazdım kalp atışı duyduğun zaman. Sen benim yazımı beğenmedin bile.. Herkese yazmışsın bir bana yazmadın. Şimdide ben küstüm. Gece kızım balıktan zehirlendi. 2-3 kişi dışında geçmiş olsun demedi kimse.. Sen yazılara önden bakıyorsun sanırım canım ya.. Özel seni etiketleyip hal hatır ettim yine cevap yok. Neden?
Bence KIZ
Kızım zehirlendi onunla uğraşıyorum canım..
bnm midem çok hafif bulanıyodu 2 gündür hiç bişey yok kasık batmaları da baya geçti ztn şimdi de endişeleniyorum bişey mi oldu neeen geçti bu bulantılar diyeyok canım ne enerjisi o gergınlık enerjı degıl. sabaha kadar gözümü kırpmadım. uyuma uyuma artık stress olmaya başlıyorsun. arada 1-2 saat hafıfler gıbı oluyor o kadar. önce 12 haftayı bekle gececek dedıler şimdide 16 haftayı bekle dıyorlar. annem bende2 ay surdu dıyor benım 7 hafta tam olarak başlamıstı demek ki 16. hafta bıtecek gercekten dıye umutlanıyorum. en azından 3 hafta dıyorum tabııı 3 saat nasıl gececek onu bılemıyorumda. ne yapayım dayanmaya calısıyorum. bütün şehri gezmketne yorgun düştüm baktım işe yaramıyor ondan da vazgectım . 3 saat bıle uyumak o kadar güzelmiş ki.... senın çok şükür iyi geciyor degil mi ?
Ateş ölçmeden kurtulalım hepimiz inşallah :) özellikle haftasonu uykudan uyanmak zul geliyor bazen kuzum. Rabbim sana ve bebeğine sağlık versin
İlişki manasında demedim canım catlamadi ateş yüksek gitmiyor düştü manasında dedim canımNesli ilişkiyi doğru güne mi girmişsin cnm? Ateş düştü kaçırmadım demişsin ama ateşin yüksek olduğu dünde gördüm işareti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?