Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım ya. Kıza akşam biraz balık yedirdik omu dokundu ne oldu. Yavrum kustu acayip. Şimdi ferahladı yeni daldı. Başınıza bekliyorum..
Çok geçmiş olsun. Mideyi mi üşüttü acaba hava değişimi bizi bile çok etkiliyor değilki çocuklar.. bağışık sistemi güçlendirmek için ben hergün kefir tüketiyorum. Çocuklar içinde çok iyi denemeni tavsiye ederim..

leydii18 iiz Veson cibi35 passionete Tgbptn 8403BHC zafrina89 LeYLa_21 ve etiketlemeyi unuttuklarım

ben bugun kahvalti yaptim cikolata yedim, sanırım az yemişin.. benimki aynı anası gibi uykusundan ödün vermedi.. uyandırmadık.. sol eli kafasında uyuyordu HANIMEFENDİ sırtı da dönüktü, doktorum 3 defa kız dedi.. yanıldığımı düşünmüyorum ama 10'gun sonra tekrar gel, o zaman görürüz varsa sürprizi dedi.. sağlığında bi sıkıntımız gorunmedi elhamdulillah ense kalınlığı güzel dedi.. ama prosedür geregi sormam gerekiyor ikili test istiyor musun dedi.. ben istemedim. Esime de bahsetmemiştim sadece ense kalinligindan bahsettim o da guzel cikinca gerek gormedim teste.. keza cocugum sagliksiZ olcaksa da (Allah bütün yavrularimiza sağlık sihaat versin evlatla sinamasin insallah) aldiramam, cinayet olr bence... doktorum da önermedi açıkçası aldirmayi dusunmuyorsan yaptırmana gerek yok dedi.. ama eşim tam
anlamadi galiba çıkışta birbirimize girdik beni anlamak istemedi... sonrasında yakın arkadaşına sormuş ben yokken, o da yaptırmadık öyle de olsa evlat bizim olmasa da bizim demiş.. biraz yatışmış anlamış galiba.. sonra bu sefer bana internete cok bakıyosun kafana takıyorsun diye fırça attı, yasak koydu aman neyse ne..

Progestani bıraktırdı doktorum.. ama clexana devam.. cocukcagzim 13 cm olmuş ve 2 gün önden gidiyor bence bu gün gün farkli oluyor...

Tek dileğim sağlıklı gebeliklerimizin olmasi.. beni dusundugunuz içinde teşekkür ediyorum kızlar.. hepiniz benim icin cok degerlisiniz Rabbim hatrınızı yapsın insAllah

Yaaa ne güzel kız bebiş geliyor cok sevindim canm darısı tüm bekleyen arkadaslara ve bana :)

Çok sevindim canım Allahım böyle sağlıkla huzurla mutlulukla tamamlayıp kucağına almayı nasip etsin Hanımefendi yi :))

İnşallah herşey gönlünce olur yumurta falan var mıydı? Usg baktı mı neden bu kadar uzamış döngü

M
maşallah kızımıza

Canım inşallah bu tedavin sana hayırlı olur ve bebişini getirir.

Ay yesinler onu 41 kere maşallah. Erkek tahminleri şimdilik tutmadı desene. Valla inşallah başta sağlıklı olsun ama kız olsa tadından yenmez. sağlıklıymış maşallah kızımız. Ben de ikili test düşünmüyorum bakalım.

İnşallah herşey gönlünce olur yumurta falan var mıydı? Usg baktı mı neden bu kadar uzamış döngü
yok cnm ön görüşme oldugu icin usg bakmadi. sanirim 500 lira mauyne ücreti verince usg bakıyorlar:))) benim bu ay mevsimsel yumurta catlamadi kist oldu adetle atilir muhtemel artik kendi teshisimi kendim koyuyorum:))))

Elcanki kizin olmasina cok sevindim hayirli olsun cnm :) amaaan eşler hep öyle bizde simdi doktorla konustuk eşim şaşkın şaşkın bakiyor ciktik ben hic bisey anlamadim sen o kadar cok seyi nerden biliyosun diyo :)))) kk sagolsun

canim yakin zamanda catlatma ignesi vs olmadiysan hamilesin tebrikler :))) eger saglikli gebelikse degerin 2 günde en az 1buçuk kat artmasi gerekiyor
Yok ilaç kullanmadım bu ay sadece bal tarçın çörek otu kullandım allahım tez zamanda sizlere topikte kim varsa bekleyen nasip eder inşallah

Ya iste bend ebu yuzden bizden sonrakilere diyorumki hayirli hamilelik istesin rabbimden saglikli rahat bi hamilelik istesinler bende ne cwktim son ana kadar mide yangisindan iflamm sokukduydu yaaa uyyy hatirlamak istemiyorum simdi ise istahim nerdeyse hic yok veee zorla yiyorum sutum olsun

Bak iste sana bu konuda katiliyorum ilk dusigumdede oyle olduydu kanka bile cikmamisti ama sonu dusukle sonuclandi kesin bisey yok malesef ki cikmayabiliyo en dogru ve kesin sonuc adet gcmesiyle cikiyo net bi sekilde adet gecikmesiyle kanda bakilan sonuc cikiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…