- 5 Mayıs 2014
- 5.239
- 4.903
- 373
İlişki manasında demedim canım catlamadi ateş yüksek gitmiyor düştü manasında dedim canımNesli ilişkiyi doğru güne mi girmişsin cnm? Ateş düştü kaçırmadım demişsin ama ateşin yüksek olduğu dünde gördüm işareti...
bence erkek elcankinim bebişibana da öyle geliyor o da bana senın kız bence dedi ama bakalım ben de bu hafta tekrar gideceğim
Amin gülüm Allah razı olsun canımCanım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin .
ya ben nasl beklicem 3 hafta dahaaa şişkinlik kayboldu kasık ağrıları kayboldu uykumda hafifledi 9da uyandm bugün 11de kalkabiliyodum hafta içide alarm çalmadan uyanıyorum öğürme vardı arada o da 2 gündür sıfır çok endişeliyimValla sukur canim arada öğürme disinda cidden hamile gibi hissetmiyorum kendimi. Ne agirlik ne yorgunluk, ne ağrı. Oyleolunca da insan biseymi oldu diyor kaygım artiyor. Allah herkese saglikli hamilelik nasip etsin canim. Senin de az kaldi canim tadini cikarma zamani geliyor insallah.
Canim inan ben ates olcmeye o kadar alismisim ki özlüyorum. Ama insallah artik siz de olcmeyin bebis haberi verin.
Insallah canim. Artik surda pozitif test gorme zamani geldi
bende ekim annelerine adapte olamadm çoğu çalışmıyo sanırım 3. bebek bekleyenler bile var öyle bi doluyo ki sayfalar okumaya üşeniyorum tüp bebek yapanlards var onların durumu farklı ilerliyo her kafadan bi ses çıkıo gibi2 eylul grubu var canim. Ben adapte olamadim.
iileşmedi mi minik ablaBen senin yazdıklarına yorum yazdım kalp atışı duyduğun zaman. Sen benim yazımı beğenmedin bile.. Herkese yazmışsın bir bana yazmadın. Şimdide ben küstüm. Gece kızım balıktan zehirlendi. 2-3 kişi dışında geçmiş olsun demedi kimse.. Sen yazılara önden bakıyorsun sanırım canım ya.. Özel seni etiketleyip hal hatır ettim yine cevap yok. Neden?
Bence KIZ
Kızım zehirlendi onunla uğraşıyorum canım..
Düne göre daha iyi şükürler olsun canım. Korkuttu bizi ya..iileşmedi mi minik abla
İiz özelden mesaj kabul etmiyor sanırım ayarları ile oynamış çok geçmiş olsun ananene benim ateş yine aşağı yöneldi sinirlerim bozuldu.bugün de soldan soldan yine geliyorlar sanırım migren tutacak
Senin ateş de düşüşe geçmiş bugün yarın regl gelmesi yakın gibi Hayırlısı bakalım
Canim endiselenme. Ben de annemlere gittim sabah ona dedim ben birsey hissetmiyorum korkuyorum dedim o da kizdi ama aynı zamanda rahatlatti. Suan zaten bişey hissetmemiz mümkün degil. Ben farketmesem de onlar alt gobekten haff belli oluyor diyorlar. Goguslerim hassas degil dedim ama sis onceden daha kucuktu dedi. Bisey olsa hissedersin dedi. Agrin olur sızın olur. Ama sanirim 1 ay ara ile doktora gitmek bizi yoracak. Artik bize dusen sabir. Allaha emanetiz canim. Bol dua edelim rahatlayalimya ben nasl beklicem 3 hafta dahaaa şişkinlik kayboldu kasık ağrıları kayboldu uykumda hafifledi 9da uyandm bugün 11de kalkabiliyodum hafta içide alarm çalmadan uyanıyorum öğürme vardı arada o da 2 gündür sıfır çok endişeliyim
Ben senin yazdıklarına yorum yazdım kalp atışı duyduğun zaman. Sen benim yazımı beğenmedin bile.. Herkese yazmışsın bir bana yazmadın. Şimdide ben küstüm. Gece kızım balıktan zehirlendi. 2-3 kişi dışında geçmiş olsun demedi kimse.. Sen yazılara önden bakıyorsun sanırım canım ya.. Özel seni etiketleyip hal hatır ettim yine cevap yok. Neden?
Bence KIZ
Sağol cnm dizede geçmiş oldun ben de işteyim bugünü sabah edebilir miyim acabaGecmiş olsun canım
Eşiminde migreni var 3 gündür agrıyor bugun zar zor hastaneye yolladım şimdi serum takılcakmış bende işe gidiyorum
Cnm kontrolsüz Başlama senin kist var Allah muhafaza klomen kisti büyütür.bdnim de 1-2 kez yumurta çatlamadı kiste dönüştü Dr o ay dinlendiriyordu.klomen kullanmıyordumValla ben döngüyü tamamlayıp tekrar başlayana kadar sen ikinci turu atıyorsun kuzum artık hangisi iyi bilmiyorum :) beklemek yoruyor artık beni regl gelmeden ovu düşünüyorum ama dün gece eczaneden agnucaston aldım. Doktora gitmeyi düşünmüyorum bu ay beş tane klomenim var üçüncü günde Ona başlayıp start vericem bakalım
Cnm kontrolsüz Başlama senin kist var Allah muhafaza klomen kisti büyütür.bdnim de 1-2 kez yumurta çatlamadı kiste dönüştü Dr o ay dinlendiriyordu.klomen kullanmıyordum
LeYLa_21 geçmiş olsun kuzucuğuna cnm
cibi35 size de geçmiş olsun cnm.
Vallahi ben de sabah 6.20 de uyandım. Dün dışarda yemek yedik. Anlamadım sebebini, midem kötümolmadı ama böyle hafif bir bulantı hissettim. Belki benim iksirleri aç karna içiyorum ya ondandır dedim. Bir portakal yedim. Gittim yattım. Baktım olmadı. Birönane çayı demledim. O ferahlattı neyse ki. Bu aralar yine bir hastalık dolanıyor piyasada.
cok gecmis olsun kiyamam kuzuya... simdi iyidir insallahBen senin yazdıklarına yorum yazdım kalp atışı duyduğun zaman. Sen benim yazımı beğenmedin bile.. Herkese yazmışsın bir bana yazmadın. Şimdide ben küstüm. Gece kızım balıktan zehirlendi. 2-3 kişi dışında geçmiş olsun demedi kimse.. Sen yazılara önden bakıyorsun sanırım canım ya.. Özel seni etiketleyip hal hatır ettim yine cevap yok. Neden?
Bence KIZ
Sağol canım Amin inşallah Allah razı olsun kuzum..Canım bende yazmadım atladım galiba Geçmiş olsun bizde geçen hafta yaşadık yeğenlerim zehirlendi ama bir virüs varmış kanda zehirlenme belirtisi gibi sonuç veriyormuş. Dün gece de hastane ishal kusma diye gelenlerle doluydu dikkat edin canım.
Sağol canım benim sanada geçmiş olsun çok..LeYLa_21 geçmiş olsun kuzucuğuna cnm
cibi35 size de geçmiş olsun cnm.
Vallahi ben de sabah 6.20 de uyandım. Dün dışarda yemek yedik. Anlamadım sebebini, midem kötümolmadı ama böyle hafif bir bulantı hissettim. Belki benim iksirleri aç karna içiyorum ya ondandır dedim. Bir portakal yedim. Gittim yattım. Baktım olmadı. Birönane çayı demledim. O ferahlattı neyse ki. Bu aralar yine bir hastalık dolanıyor piyasada.
Çok şükür daha iyi. Gece çok korkuttu başını bekledik resmen..cok gecmis olsun kiyamam kuzuya... simdi iyidir insallah
Tedavin hayırlı olsun cnm inşallah bebişini getirsin sana..Kizlar doktorla görüştük. bi sürü insan vardi hepsi tüp bebek icin gelmis cok degisik... hastane ortami güzel personel doktor iyi. benim daha önceki denemeler kimyasal oldugu icin bana senin başta tutmus sonradan kaybetmissin bunun 3 sebebi olabilir dedi. ya kan pihtilasmasi (ki sizin pihtilasma testleriniz temiz cikmis), ya rahimde bi sorun var ya da embriyolarin genetiginde bi sorun var dedi. bu iki sebebi arastirmak icin histeroskopi ve embriyolara genetik inceleme cgh önerdi. normalde cgh düşünmüyorduk ama doktor ikna edici konuştu. diger yöntemlere (era testi, gebelik aşısı vs.) şu an icin gerek yok dedi. bütün masraflar raporlu yaparsak yaklasik 10 bin tutacak. paradan da gectim insallah bu sefer tutar.ZehreNur iiz
rapora basvurduk eğer rapor cikarsa nisanda baslicaz insallah tedaviye
Çok geçmiş olsun.. (migren zor) yaşadığın stres tetikliyordur..İiz özelden mesaj kabul etmiyor sanırım ayarları ile oynamış çok geçmiş olsun ananene benim ateş yine aşağı yöneldi sinirlerim bozuldu.bugün de soldan soldan yine geliyorlar sanırım migren tutacak
Senin ateş de düşüşe geçmiş bugün yarın regl gelmesi yakın gibi Hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?