Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nesli ilişkiyi doğru güne mi girmişsin cnm? Ateş düştü kaçırmadım demişsin ama ateşin yüksek olduğu dünde gördüm işareti...
İlişki manasında demedim canım catlamadi ateş yüksek gitmiyor düştü manasında dedim canım

ya ben nasl beklicem 3 hafta dahaaa şişkinlik kayboldu kasık ağrıları kayboldu uykumda hafifledi 9da uyandm bugün 11de kalkabiliyodum hafta içide alarm çalmadan uyanıyorum öğürme vardı arada o da 2 gündür sıfır çok endişeliyim

iileşmedi mi minik abla

Valla ben döngüyü tamamlayıp tekrar başlayana kadar sen ikinci turu atıyorsun kuzum artık hangisi iyi bilmiyorum :) beklemek yoruyor artık beni regl gelmeden ovu düşünüyorum ama dün gece eczaneden agnucaston aldım. Doktora gitmeyi düşünmüyorum bu ay beş tane klomenim var üçüncü günde Ona başlayıp start vericem bakalım

Canim endiselenme. Ben de annemlere gittim sabah ona dedim ben birsey hissetmiyorum korkuyorum dedim o da kizdi ama aynı zamanda rahatlatti. Suan zaten bişey hissetmemiz mümkün degil. Ben farketmesem de onlar alt gobekten haff belli oluyor diyorlar. Goguslerim hassas degil dedim ama sis onceden daha kucuktu dedi. Bisey olsa hissedersin dedi. Agrin olur sızın olur. Ama sanirim 1 ay ara ile doktora gitmek bizi yoracak. Artik bize dusen sabir. Allaha emanetiz canim. Bol dua edelim rahatlayalim

Canım bende yazmadım atladım galiba Geçmiş olsun bizde geçen hafta yaşadık yeğenlerim zehirlendi ama bir virüs varmış kanda zehirlenme belirtisi gibi sonuç veriyormuş. Dün gece de hastane ishal kusma diye gelenlerle doluydu dikkat edin canım.

LeYLa_21 geçmiş olsun kuzucuğuna cnm
cibi35 size de geçmiş olsun cnm.

Vallahi ben de sabah 6.20 de uyandım. Dün dışarda yemek yedik. Anlamadım sebebini, midem kötümolmadı ama böyle hafif bir bulantı hissettim. Belki benim iksirleri aç karna içiyorum ya ondandır dedim. Bir portakal yedim. Gittim yattım. Baktım olmadı. Birönane çayı demledim. O ferahlattı neyse ki. Bu aralar yine bir hastalık dolanıyor piyasada.

Cnm kontrolsüz Başlama senin kist var Allah muhafaza klomen kisti büyütür.bdnim de 1-2 kez yumurta çatlamadı kiste dönüştü Dr o ay dinlendiriyordu.klomen kullanmıyordum

Cnm kontrolsüz Başlama senin kist var Allah muhafaza klomen kisti büyütür.bdnim de 1-2 kez yumurta çatlamadı kiste dönüştü Dr o ay dinlendiriyordu.klomen kullanmıyordum

İlk ay 3cm İkinci ay çift dozda 2,5cm oluştu adetle atılıyor dedi benim fosil Dr. Hiç dinlen Vs demedi ama şu agnucaston unun methini çok duydum belki işe yarar

Saol canım mikrop havada valla kime gideceği belli olmuyor. Bu aralar dışarda yemek yememek lazım

cok gecmis olsun kiyamam kuzuya... simdi iyidir insallah

Kizlar doktorla görüştük. bi sürü insan vardi hepsi tüp bebek icin gelmis cok degisik... hastane ortami güzel personel doktor iyi. benim daha önceki denemeler kimyasal oldugu icin bana senin başta tutmus sonradan kaybetmissin bunun 3 sebebi olabilir dedi. ya kan pihtilasmasi (ki sizin pihtilasma testleriniz temiz cikmis), ya rahimde bi sorun var ya da embriyolarin genetiginde bi sorun var dedi. bu iki sebebi arastirmak icin histeroskopi ve embriyolara genetik inceleme cgh önerdi. normalde cgh düşünmüyorduk ama doktor ikna edici konuştu. diger yöntemlere (era testi, gebelik aşısı vs.) şu an icin gerek yok dedi. bütün masraflar raporlu yaparsak yaklasik 10 bin tutacak. paradan da gectim insallah bu sefer tutar. ZehreNur iiz
rapora basvurduk eğer rapor cikarsa nisanda baslicaz insallah tedaviye

Sağol canım Amin inşallah Allah razı olsun kuzum..
Sağol canım benim sanada geçmiş olsun çok..
cok gecmis olsun kiyamam kuzuya... simdi iyidir insallah
Çok şükür daha iyi. Gece çok korkuttu başını bekledik resmen..
Tedavin hayırlı olsun cnm inşallah bebişini getirsin sana..

Çok geçmiş olsun.. (migren zor) yaşadığın stres tetikliyordur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…