- 27 Şubat 2017
- 75
- 85
- 3
- 41
Çokk tşk ederim canlar anlayamadığım şaşkınım ve korkuyorum bata daha 7 gün vardı sabah normal test yaptım baktım tek çizgi dedim yok işte gene yok yattım iki saat sonra bir baktım silik çizgi hemen hastaneye kan verdimE gözün aydın güzelim tebrik ederim :) bat a kaç gün kala bu?
Çokk tşk ederim canlar anlayamadığım şaşkınım ve korkuyorum bata daha 7 gün vardı sabah normal test yaptım baktım tek çizgi dedim yok işte gene yok yattım iki saat sonra bir baktım silik çizgi hemen hastaneye kan verdim
Tşk ederim canım inşallah inşallahSende erken ogrenenlerdensin demek ki :) çok sevindim canım kat kat artsın inşallah
Sağol canım kefir bir kaç içti. Tadını sevmiyor.Çok geçmiş olsun. Mideyi mi üşüttü acaba hava değişimi bizi bile çok etkiliyor değilki çocuklar.. bağışık sistemi güçlendirmek için ben hergün kefir tüketiyorum. Çocuklar içinde çok iyi denemeni tavsiye ederim..
Kızın kıymetli olsun canım. Benim tahmin doğru çıktı..@leydii18 @iizVeson cibi35 passionete @Tugbanusta @8403BHC zafrina89 LeYLa_21 ve etiketlemeyi unuttuklarım
ben bugun kahvalti yaptim cikolata yedim, sanırım az yemişin.. benimki aynı anası gibi uykusundan ödün vermedi.. uyandırmadık.. sol eli kafasında uyuyordu HANIMEFENDİsırtı da dönüktü, doktorum 3 defa kız dedi.. yanıldığımı düşünmüyorum ama 10'gun sonra tekrar gel, o zaman görürüz varsa sürprizi dedi.. sağlığında bi sıkıntımız gorunmedi elhamdulillah ense kalınlığı güzel dedi.. ama prosedür geregi sormam gerekiyor ikili test istiyor musun dedi.. ben istemedim. Esime de bahsetmemiştim sadece ense kalinligindan bahsettim o da guzel cikinca gerek gormedim teste.. keza cocugum sagliksiZ olcaksa da (Allah bütün yavrularimiza sağlık sihaat versin evlatla sinamasin insallah) aldiramam, cinayet olr bence... doktorum da önermedi açıkçası aldirmayi dusunmuyorsan yaptırmana gerek yok dedi.. ama eşim tam
anlamadi galiba çıkışta birbirimize girdikbeni anlamak istemedi... sonrasında yakın arkadaşına sormuş ben yokken, o da yaptırmadık öyle de olsa evlat bizim olmasa da bizim demiş.. biraz yatışmış anlamış galiba.. sonra bu sefer bana internete cok bakıyosun kafana takıyorsun diye fırça attı, yasak koydu aman neyse ne..
Progestani bıraktırdı doktorum.. ama clexana devam.. cocukcagzim 13 cm olmuş ve 2 gün önden gidiyorbence bu gün gün farkli oluyor...
Tek dileğim sağlıklı gebeliklerimizin olmasi.. beni dusundugunuz içinde teşekkür ediyorum kızlar.. hepiniz benim icin cok degerlisinizRabbim hatrınızı yapsın insAllah
Sağol canım daha iyi şükürler olsun..LeYLa_21 canım gecmiş olsun simdi nasıl oldu kızın
Kupayı ben aldım galiba..M
maşallah kızımıza
Gözün aydın canım Sağlıkla doğsun inşallah..Kızlar 25.63 kanda sonucum var mı yok mu anlayamadım Dr da yokmuş yardım edin bana yorumlayacak var mı
Ay canim cok enerjik gördüm seni bu sabah
Ama hala kotuyum diyorsun kiyamam. Bir senin boyle zor oldu bir de elmolun. Insallah gececek az kaldi.
Ay insallah zaten zamani ileri alasim var cok iyi olur. Insallah rabbim hepsine saglik verson bebislerin. Olmayanlara da bebis nasip etsin.
Ben iyiyim canim carsambayi iple çekiyorum 1 ay olcak gitmeyeli. Sen nasilsin kocamam oldu kiz senin de masallah. Zmaan su gibi ya.
Hadi bakalim iyi haberlerle gel insallah. Belki cinsiyet de soyler bakalim.
@Tugbanusta senden supriz bekliyorum ben o negatif teste inanmadim. Ates cok guzel sabitledi masallah.
Canım ne zamandır istiyordun çocuk ?Kızlar 25.63 kanda sonucum var mı yok mu anlayamadım Dr da yokmuş yardım edin bana yorumlayacak var mı
Gozun aydin kuzum cok sevindimTşk ederim canım inşallah inşallah
Sağol gülüm. Mesajını arada kaçırmışım kusura bakma gülüm. Kızım daha iyi çok şükür. Saat 6 da 6:30 uyandım ara ara kızı takip ettim. En son 7 de alarm çaldı ölçtüm ateşi. Öyle yani.. Sence varmı bişeyler ne dersin... Çok sık tuvalete çıkıyorum.. Yarında yüksek çıkacakmı bakalım.. Hayırlısı hakkımızda inşallah...LeYLa_21 ablacim gecmis olsun nasil oldu biraz daha iyimi kizçen? Bu arada atesi de zamaninda mi ölçtün yoksa bölünme falan oldumu uykuda?
Abla daha yorumunu okumadan icimden ablam kesin hamile diye gecti nicki degostim benim ben ecrincikkSağol gülüm. Mesajını arada kaçırmışım kusura bakma gülüm. Kızım daha iyi çok şükür. Saat 6 da 6:30 uyandım ara ara kızı takip ettim. En son 7 de alarm çaldı ölçtüm ateşi. Öyle yani.. Sence varmı bişeyler ne dersin... Çok sık tuvalete çıkıyorum.. Yarında yüksek çıkacakmı bakalım.. Hayırlısı hakkımızda inşallah...
Ağzın bal yesin kuzum. Şu cesaretimi toplayıp bir test yapabilsem... Senin olduğunu anladım ecrincim... Inşallah dediğin gibidir ve hamişimdir... Hayırlısı bakalım..Abla daha yorumunu okumadan icimden ablam kesin hamile diye gecti nicki degostim benim ben ecrincikk
Kızlar 25.63 kanda sonucum var mı yok mu anlayamadım Dr da yokmuş yardım edin bana yorumlayacak var mı
Ablacim valla totem var demiyim diyorum ama dpo17 ates guzel. Eger cok buyuk nir düşüş olmazsa var bence. Test yapsan hersey bell olacak ama yine de israr etmiyorum. Sen bilirsin. Insalllah zamani gelmistir artikSağol gülüm. Mesajını arada kaçırmışım kusura bakma gülüm. Kızım daha iyi çok şükür. Saat 6 da 6:30 uyandım ara ara kızı takip ettim. En son 7 de alarm çaldı ölçtüm ateşi. Öyle yani.. Sence varmı bişeyler ne dersin... Çok sık tuvalete çıkıyorum.. Yarında yüksek çıkacakmı bakalım.. Hayırlısı hakkımızda inşallah...
Ağzın bal yesin kuzum. Şu cesaretimi toplayıp bir test yapabilsem... Senin olduğunu anladım ecrincim... Inşallah dediğin gibidir ve hamişimdir... Hayırlısı bakalım..
maşallah prensese bilemedik çoğumuz erkek demişti sanki :)@leydii18 @iizVeson cibi35 passionete @Tugbanusta @8403BHC zafrina89 LeYLa_21 ve etiketlemeyi unuttuklarım
ben bugun kahvalti yaptim cikolata yedim, sanırım az yemişin.. benimki aynı anası gibi uykusundan ödün vermedi.. uyandırmadık.. sol eli kafasında uyuyordu HANIMEFENDİsırtı da dönüktü, doktorum 3 defa kız dedi.. yanıldığımı düşünmüyorum ama 10'gun sonra tekrar gel, o zaman görürüz varsa sürprizi dedi.. sağlığında bi sıkıntımız gorunmedi elhamdulillah ense kalınlığı güzel dedi.. ama prosedür geregi sormam gerekiyor ikili test istiyor musun dedi.. ben istemedim. Esime de bahsetmemiştim sadece ense kalinligindan bahsettim o da guzel cikinca gerek gormedim teste.. keza cocugum sagliksiZ olcaksa da (Allah bütün yavrularimiza sağlık sihaat versin evlatla sinamasin insallah) aldiramam, cinayet olr bence... doktorum da önermedi açıkçası aldirmayi dusunmuyorsan yaptırmana gerek yok dedi.. ama eşim tam
anlamadi galiba çıkışta birbirimize girdikbeni anlamak istemedi... sonrasında yakın arkadaşına sormuş ben yokken, o da yaptırmadık öyle de olsa evlat bizim olmasa da bizim demiş.. biraz yatışmış anlamış galiba.. sonra bu sefer bana internete cok bakıyosun kafana takıyorsun diye fırça attı, yasak koydu aman neyse ne..
Progestani bıraktırdı doktorum.. ama clexana devam.. cocukcagzim 13 cm olmuş ve 2 gün önden gidiyorbence bu gün gün farkli oluyor...
Tek dileğim sağlıklı gebeliklerimizin olmasi.. beni dusundugunuz içinde teşekkür ediyorum kızlar.. hepiniz benim icin cok degerlisinizRabbim hatrınızı yapsın insAllah
Amin gülüm inşallah. Duanızı eksik etmeyin ablacım..Ablacim valla totem var demiyim diyorum ama dpo17 ates guzel. Eger cok buyuk nir düşüş olmazsa var bence. Test yapsan hersey bell olacak ama yine de israr etmiyorum. Sen bilirsin. Insalllah zamani gelmistir artik
Ceylan5819 tebrik ederim degerin 2 gun sonra saglikla katlarsa super sonucun suan pozitif. Allah tamamina erdirsin insallah
Dışardayım canım test yapacak ortam yok.. Hemde biraz tırsıyom.. Duanızı eksik etmeyin gülüm..Abla sen adet olmazsam cumartesi test yapıcam demiyor muydun bugün cumartesi :)
Canım ismen bana da dua eder misin ismim zeynepkızlar eyüp sultana geldik hepimize dualar ettim
Valla leyla abla senden bu ay çok ümitliyim ben :)Amin gülüm inşallah. Duanızı eksik etmeyin ablacım..
Dışardayım canım test yapacak ortam yok.. Hemde biraz tırsıyom.. Duanızı eksik etmeyin gülüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?