Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
E gözün aydın güzelim tebrik ederim :) bat a kaç gün kala bu?
Çokk tşk ederim canlar anlayamadığım şaşkınım ve korkuyorum bata daha 7 gün vardı sabah normal test yaptım baktım tek çizgi dedim yok işte gene yok yattım iki saat sonra bir baktım silik çizgi hemen hastaneye kan verdim

Sende erken ogrenenlerdensin demek ki :) çok sevindim canım kat kat artsın inşallah

Sağol canım kefir bir kaç içti. Tadını sevmiyor.
Kızın kıymetli olsun canım. Benim tahmin doğru çıktı..
LeYLa_21 canım gecmiş olsun simdi nasıl oldu kızın
Sağol canım daha iyi şükürler olsun..
M

maşallah kızımıza
Kupayı ben aldım galiba..
Kızlar 25.63 kanda sonucum var mı yok mu anlayamadım Dr da yokmuş yardım edin bana yorumlayacak var mı
Gözün aydın canım Sağlıkla doğsun inşallah..

Ben de 3 4 haftada bir gidiyorum canım doktora çok sık gitmedim :)
Evet gerçekten de oydu buydu derken sonuna geldik çok şükür.

Sa canlar. bişey sormak istiyorum . Bu sabah ateşim 36.1 di. Diğer günlere göre düşüş var. yarın yumurtlama günüm. Bu ilişki oldu epey bi uyudum sonrasında 3-4 saat. hiç yataktan çıkmadan yine ölçüm ateşi ve 36.8 çıktı. sizde çatlama olmusmudur. yoksa farklı saate olctugum için yanılma payı var midir

LeYLa_21 ablacim gecmis olsun nasil oldu biraz daha iyimi kizçen? Bu arada atesi de zamaninda mi ölçtün yoksa bölünme falan oldumu uykuda?
Sağol gülüm. Mesajını arada kaçırmışım kusura bakma gülüm. Kızım daha iyi çok şükür. Saat 6 da 6:30 uyandım ara ara kızı takip ettim. En son 7 de alarm çaldı ölçtüm ateşi. Öyle yani.. Sence varmı bişeyler ne dersin... Çok sık tuvalete çıkıyorum.. Yarında yüksek çıkacakmı bakalım.. Hayırlısı hakkımızda inşallah...

Abla daha yorumunu okumadan icimden ablam kesin hamile diye gecti nicki degostim benim ben ecrincikk

Abla daha yorumunu okumadan icimden ablam kesin hamile diye gecti nicki degostim benim ben ecrincikk
Ağzın bal yesin kuzum. Şu cesaretimi toplayıp bir test yapabilsem... Senin olduğunu anladım ecrincim... Inşallah dediğin gibidir ve hamişimdir... Hayırlısı bakalım..

Ablacim valla totem var demiyim diyorum ama dpo17 ates guzel. Eger cok buyuk nir düşüş olmazsa var bence. Test yapsan hersey bell olacak ama yine de israr etmiyorum. Sen bilirsin. Insalllah zamani gelmistir artik

Ceylan5819 tebrik ederim degerin 2 gun sonra saglikla katlarsa super sonucun suan pozitif. Allah tamamina erdirsin insallah

Kızlar az önce çok güzel bir haber aldım .Arkadaşım aradı daha 20 gün önce tüp bebek bile olmaz bu sperm sonucuna göre demişti doktorlar .Arkadaşım ağlayarak aradı ve 5 haftalık hamileymiş. Doktorlar öyle deyince test bile çok geç yapmış .Rabbim yeterki ol desin .Bunu bir kez daha şahit oldum .

maşallah prensese bilemedik çoğumuz erkek demişti sanki :)
bnm eşimde internete bakıosun kafana takıosun diyo iki gündür bulantm yok diye dertleniyorum erken ztn belki hiç olmıcak nie kendine dert ediyosun diyo

Amin gülüm inşallah. Duanızı eksik etmeyin ablacım..
Abla sen adet olmazsam cumartesi test yapıcam demiyor muydun bugün cumartesi :)
Dışardayım canım test yapacak ortam yok.. Hemde biraz tırsıyom.. Duanızı eksik etmeyin gülüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…