tabi ki varr 5 üstü pozitif oluo :) hayırlı olsun Allah tamamına erdirsinKızlar 25.63 kanda sonucum var mı yok mu anlayamadım Dr da yokmuş yardım edin bana yorumlayacak var mı
Allah razı olsun gülüm. Rabbim tüm Dualarımızı kabul etsin. Bizim için gez o mübarek yerde.. Selamlarımı ilet..kızlar eyüp sultana geldik hepimize dualar ettim
Ay gülüm inşallah ya... Demin tuvalete girdim yine sıkıştım. Bende hamile gibi hissediyorum kendimi. Dün akşam iş yerinde yine başım döndü sandelyeye zor oturdum...Valla leyla abla senden bu ay çok ümitliyim ben :)
Maşallah hanımefendiye:) kaç hafta kaç günlüktü cnm bugün?@leydii18 @iizVeson @butterfly_gns @passionete @Tugbanusta 8403BHC zafrina89 LeYLa_21 ve etiketlemeyi unuttuklarım
ben bugun kahvalti yaptim cikolata yedim, sanırım az yemişin.. benimki aynı anası gibi uykusundan ödün vermedi.. uyandırmadık.. sol eli kafasında uyuyordu HANIMEFENDİsırtı da dönüktü, doktorum 3 defa kız dedi.. yanıldığımı düşünmüyorum ama 10'gun sonra tekrar gel, o zaman görürüz varsa sürprizi dedi.. sağlığında bi sıkıntımız gorunmedi elhamdulillah ense kalınlığı güzel dedi.. ama prosedür geregi sormam gerekiyor ikili test istiyor musun dedi.. ben istemedim. Esime de bahsetmemiştim sadece ense kalinligindan bahsettim o da guzel cikinca gerek gormedim teste.. keza cocugum sagliksiZ olcaksa da (Allah bütün yavrularimiza sağlık sihaat versin evlatla sinamasin insallah) aldiramam, cinayet olr bence... doktorum da önermedi açıkçası aldirmayi dusunmuyorsan yaptırmana gerek yok dedi.. ama eşim tam
anlamadi galiba çıkışta birbirimize girdikbeni anlamak istemedi... sonrasında yakın arkadaşına sormuş ben yokken, o da yaptırmadık öyle de olsa evlat bizim olmasa da bizim demiş.. biraz yatışmış anlamış galiba.. sonra bu sefer bana internete cok bakıyosun kafana takıyorsun diye fırça attı, yasak koydu aman neyse ne..
Progestani bıraktırdı doktorum.. ama clexana devam.. cocukcagzim 13 cm olmuş ve 2 gün önden gidiyorbence bu gün gün farkli oluyor...
Tek dileğim sağlıklı gebeliklerimizin olmasi.. beni dusundugunuz içinde teşekkür ediyorum kızlar.. hepiniz benim icin cok degerlisinizRabbim hatrınızı yapsın insAllah
Belirtiler de süper :)geriye sadece test yapmak kaldı:)Ay gülüm inşallah ya... Demin tuvalete girdim yine sıkıştım. Bende hamile gibi hissediyorum kendimi. Dün akşam iş yerinde yine başım döndü sandelyeye zor oturdum...
Hayirli ugurlu olsun cnm. Insallah tedavinle hrmrncecik gelir bebegin.Kizlar doktorla görüştük. bi sürü insan vardi hepsi tüp bebek icin gelmis cok degisik... hastane ortami güzel personel doktor iyi. benim daha önceki denemeler kimyasal oldugu icin bana senin başta tutmus sonradan kaybetmissin bunun 3 sebebi olabilir dedi. ya kan pihtilasmasi (ki sizin pihtilasma testleriniz temiz cikmis), ya rahimde bi sorun var ya da embriyolarin genetiginde bi sorun var dedi. bu iki sebebi arastirmak icin histeroskopi ve embriyolara genetik inceleme cgh önerdi. normalde cgh düşünmüyorduk ama doktor ikna edici konuştu. diger yöntemlere (era testi, gebelik aşısı vs.) şu an icin gerek yok dedi. bütün masraflar raporlu yaparsak yaklasik 10 bin tutacak. paradan da gectim insallah bu sefer tutar.ZehreNur @iiz
rapora basvurduk eğer rapor cikarsa nisanda baslicaz insallah tedaviye
Masallah canim. Gozun aydin.@leydii18 @iizVeson @butterfly_gns @passionete @Tugbanusta 8403BHC zafrina89 LeYLa_21 ve etiketlemeyi unuttuklarım
ben bugun kahvalti yaptim cikolata yedim, sanırım az yemişin.. benimki aynı anası gibi uykusundan ödün vermedi.. uyandırmadık.. sol eli kafasında uyuyordu HANIMEFENDİsırtı da dönüktü, doktorum 3 defa kız dedi.. yanıldığımı düşünmüyorum ama 10'gun sonra tekrar gel, o zaman görürüz varsa sürprizi dedi.. sağlığında bi sıkıntımız gorunmedi elhamdulillah ense kalınlığı güzel dedi.. ama prosedür geregi sormam gerekiyor ikili test istiyor musun dedi.. ben istemedim. Esime de bahsetmemiştim sadece ense kalinligindan bahsettim o da guzel cikinca gerek gormedim teste.. keza cocugum sagliksiZ olcaksa da (Allah bütün yavrularimiza sağlık sihaat versin evlatla sinamasin insallah) aldiramam, cinayet olr bence... doktorum da önermedi açıkçası aldirmayi dusunmuyorsan yaptırmana gerek yok dedi.. ama eşim tam
anlamadi galiba çıkışta birbirimize girdikbeni anlamak istemedi... sonrasında yakın arkadaşına sormuş ben yokken, o da yaptırmadık öyle de olsa evlat bizim olmasa da bizim demiş.. biraz yatışmış anlamış galiba.. sonra bu sefer bana internete cok bakıyosun kafana takıyorsun diye fırça attı, yasak koydu aman neyse ne..
Progestani bıraktırdı doktorum.. ama clexana devam.. cocukcagzim 13 cm olmuş ve 2 gün önden gidiyorbence bu gün gün farkli oluyor...
Tek dileğim sağlıklı gebeliklerimizin olmasi.. beni dusundugunuz içinde teşekkür ediyorum kızlar.. hepiniz benim icin cok degerlisinizRabbim hatrınızı yapsın insAllah
Kutlarim. Allah tamamina erdirsi nKızlar 25.63 kanda sonucum var mı yok mu anlayamadım Dr da yokmuş yardım edin bana yorumlayacak var mı
Kızlar 25.63 kanda sonucum var mı yok mu anlayamadım Dr da yokmuş yardım edin bana yorumlayacak var mı
Farklı saat olduğu için olabilir cnm yarın sabah çıkarsa bu değer o zaman bilki ÇatladıSa canlar. bişey sormak istiyorum . Bu sabah ateşim 36.1 di. Diğer günlere göre düşüş var. yarın yumurtlama günüm. Bu ilişki oldu epey bi uyudum sonrasında 3-4 saat. hiç yataktan çıkmadan yine ölçüm ateşi ve 36.8 çıktı. sizde çatlama olmusmudur. yoksa farklı saate olctugum için yanılma payı var midir
Rabbim dilerse imkansızı oldurur işte:))Kızlar az önce çok güzel bir haber aldım .Arkadaşım aradı daha 20 gün önce tüp bebek bile olmaz bu sperm sonucuna göre demişti doktorlar .Arkadaşım ağlayarak aradı ve 5 haftalık hamileymiş. Doktorlar öyle deyince test bile çok geç yapmış .Rabbim yeterki ol desin .Bunu bir kez daha şahit oldum .
Bizim raporsuz 10 bini buldu yine raporlu 10 u buluyo mu histeroskopi ve cghden dolayı sanırım demiKizlar doktorla görüştük. bi sürü insan vardi hepsi tüp bebek icin gelmis cok degisik... hastane ortami güzel personel doktor iyi. benim daha önceki denemeler kimyasal oldugu icin bana senin başta tutmus sonradan kaybetmissin bunun 3 sebebi olabilir dedi. ya kan pihtilasmasi (ki sizin pihtilasma testleriniz temiz cikmis), ya rahimde bi sorun var ya da embriyolarin genetiginde bi sorun var dedi. bu iki sebebi arastirmak icin histeroskopi ve embriyolara genetik inceleme cgh önerdi. normalde cgh düşünmüyorduk ama doktor ikna edici konuştu. diger yöntemlere (era testi, gebelik aşısı vs.) şu an icin gerek yok dedi. bütün masraflar raporlu yaparsak yaklasik 10 bin tutacak. paradan da gectim insallah bu sefer tutar.ZehreNur @iiz
rapora basvurduk eğer rapor cikarsa nisanda baslicaz insallah tedaviye
Amin gülüm inşallah. Duanızı eksik etmeyin ablacım..
Dışardayım canım test yapacak ortam yok.. Hemde biraz tırsıyom.. Duanızı eksik etmeyin gülüm..
Cnm o nerden çıktı? Hep merakım vardır işaret diline ama ona ayıracak Zaman'ım yokBizim raporsuz 10 bini buldu yine raporlu 10 u buluyo mu histeroskopi ve cghden dolayı sanırım demi
Allah kolaylık versin inşallah bu denemede bebegin gelir
Ya ben aşırı sogudum bebek işinden şimdi bide işaret dili kursuna yazıldım ikinci kuruyla beraber seneye yazın bitecek şimdi de diyorumki kurs bitsin oyle baslıyim tedaviyegercekten kafa dağıtmak için birebir kızlar boş vakitlerde kursa yazılın
Bu arada belkide dogal yolla gelir
Geçmiş olsun keşke Dr a sorsanKızlar ben de fena grip oldum serum yedim bugün ama doktor antibiyotik de kullanman lazım dedi acildeki hamilelerin kullanabileceği antibiyotik yazıyorum sana dedi 1000 mg ben bunu bölüp mü içsem yarım yarım ya da her akşam serum mu yesem ağrı sizidan uyuyamıyorum gece aziyo resmen
Sağol canım Doktoruma da pazartesi sorabilirim ancak o zamana kadar geçmez zamanGeçmiş olsun keşke Dr a sorsan
Halk Eğitim Merkezlerinde oluyor canım İstanbulda ismek kurslarında da varCnm o nerden çıktı? Hep merakım vardır işaret diline ama ona ayıracak Zaman'ım yokkurs nerde özel mi halk eğitim falan mı
Sağol gülüm hamsi idi çok yağlı değildi. Benim kız çok hassas canım ya. Öbür komşunun çocuğuda yedi bizimle hatta ona daha çok yedirdim. Benimki zehirlendi. Acayip kustu.. Tablomun sonu inşallah yeşillenir kuzum. Duanızı eksik etmeyin ablacım..LeYLa_21 canım çok geçmiş olsun kızın rahatsızlanmış bana da çok yağlı balık hep dokunur öyle bişey mi yedi acaba somon gibi ? Bu arada tablonun ben de takipcisiyim idrara sık çıkmak en büyük belirtim olmuştur hadi hayırlısı
Elcanki kizcen mi geliyormuş maşallah yine de 16 haftadan sonra emin ol canım
Amin gülüm inşallah. Güzel duaların için Allah razı olsun kuzum.. Eşim akşam test yap kesin hamilesin diyor ama fos çıkar diye korkuyorum.. Inşallah bu kadar belirti yalan olmaz.. Bugün çok bulantım var yine. Yemeğe çıktık yiyemiyorum.. Fena yani..Dualarim seninle ablam.
Rabbim bu ay yuzunu guldursun insallah.
Leyla abla ne zaman test yapacağını söyle ona göre gireyim siteye valla bugün girip girip çıktım acaba test yaptı mı leyla abla diye :)Sağol gülüm hamsi idi çok yağlı değildi. Benim kız çok hassas canım ya. Öbür komşunun çocuğuda yedi bizimle hatta ona daha çok yedirdim. Benimki zehirlendi. Acayip kustu.. Tablomun sonu inşallah yeşillenir kuzum. Duanızı eksik etmeyin ablacım..
Amin gülüm inşallah. Güzel duaların için Allah razı olsun kuzum.. Eşim akşam test yap kesin hamilesin diyor ama fos çıkar diye korkuyorum.. Inşallah bu kadar belirti yalan olmaz.. Bugün çok bulantım var yine. Yemeğe çıktık yiyemiyorum.. Fena yani..
Canım yarın sabah ilk idrarla yapmayı düşünüyorum. Eşim akşam yap diye moral veriyor ama korkuyorum. Üzülmek istemiyorum ya..Rabbim inşallah nasip etmiştir bu sefer. Çok yoruldum ablacım gerçekten.. Allah yüzümüzü güldürsün cümlemizin inşallah...Leyla abla ne zaman test yapacağını söyle ona göre gireyim siteye valla bugün girip girip çıktım acaba test yaptı mı leyla abla diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?