Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maşallah hanımefendiye:) kaç hafta kaç günlüktü cnm bugün?
rabbim sağ salim kucağına almak nasip etsin inş.
bakalım bizimki napio iki haftaya görücez

LeYLa_21 canım çok geçmiş olsun kızın rahatsızlanmış bana da çok yağlı balık hep dokunur öyle bişey mi yedi acaba somon gibi ? Bu arada tablonun ben de takipcisiyim idrara sık çıkmak en büyük belirtim olmuştur hadi hayırlısı
Elcanki kizcen mi geliyormuş maşallah yine de 16 haftadan sonra emin ol canım

Hayirli ugurlu olsun cnm. Insallah tedavinle hrmrncecik gelir bebegin.

Masallah canim. Gozun aydin.

Kızlar 25.63 kanda sonucum var mı yok mu anlayamadım Dr da yokmuş yardım edin bana yorumlayacak var mı
Kutlarim. Allah tamamina erdirsi n

Kızlar ben de fena grip oldum serum yedim bugün ama doktor antibiyotik de kullanman lazım dedi acildeki hamilelerin kullanabileceği antibiyotik yazıyorum sana dedi 1000 mg ben bunu bölüp mü içsem yarım yarım ya da her akşam serum mu yesem ağrı sizidan uyuyamıyorum gece aziyo resmen

Farklı saat olduğu için olabilir cnm yarın sabah çıkarsa bu değer o zaman bilki Çatladı

Rabbim dilerse imkansızı oldurur işte:))

Bizim raporsuz 10 bini buldu yine raporlu 10 u buluyo mu histeroskopi ve cghden dolayı sanırım demi
Allah kolaylık versin inşallah bu denemede bebegin gelir
Ya ben aşırı sogudum bebek işinden şimdi bide işaret dili kursuna yazıldım ikinci kuruyla beraber seneye yazın bitecek şimdi de diyorumki kurs bitsin oyle baslıyim tedaviye gercekten kafa dağıtmak için birebir kızlar boş vakitlerde kursa yazılın
Bu arada belkide dogal yolla gelir

Cnm o nerden çıktı? Hep merakım vardır işaret diline ama ona ayıracak Zaman'ım yok kurs nerde özel mi halk eğitim falan mı

Geçmiş olsun keşke Dr a sorsan

Cnm o nerden çıktı? Hep merakım vardır işaret diline ama ona ayıracak Zaman'ım yok kurs nerde özel mi halk eğitim falan mı
Halk Eğitim Merkezlerinde oluyor canım İstanbulda ismek kurslarında da var
Ben usta öğreticiyim mesleğim gereği lazım olabiliyor yine usta öğretici sertifikasını aldıktan sonra öğretmenlik yapabiliyorum..kamuda aile bakanlıgında adliyede hastanelerde emniyette ve daha pek cok yerde tercuman olarak gorev alabiliyorsun.
Nasıl farkındalık olustu işitme engelli bi kursiyer kayıt için geldiğinde ona yardımcı olamadım eger bilseydim o zaman dersime katılabilecekti kendimi cok kotu hissetmiştim o an anladımki bu dili bilmek bizim sosyal sorumlulugumuz ins daha cok kişi bu dili ogrenir

Sağol gülüm hamsi idi çok yağlı değildi. Benim kız çok hassas canım ya. Öbür komşunun çocuğuda yedi bizimle hatta ona daha çok yedirdim. Benimki zehirlendi. Acayip kustu.. Tablomun sonu inşallah yeşillenir kuzum. Duanızı eksik etmeyin ablacım..
Dualarim seninle ablam.
Rabbim bu ay yuzunu guldursun insallah.
Amin gülüm inşallah. Güzel duaların için Allah razı olsun kuzum.. Eşim akşam test yap kesin hamilesin diyor ama fos çıkar diye korkuyorum.. Inşallah bu kadar belirti yalan olmaz.. Bugün çok bulantım var yine. Yemeğe çıktık yiyemiyorum.. Fena yani..

Leyla abla ne zaman test yapacağını söyle ona göre gireyim siteye valla bugün girip girip çıktım acaba test yaptı mı leyla abla diye :)

Leyla abla ne zaman test yapacağını söyle ona göre gireyim siteye valla bugün girip girip çıktım acaba test yaptı mı leyla abla diye :)
Canım yarın sabah ilk idrarla yapmayı düşünüyorum. Eşim akşam yap diye moral veriyor ama korkuyorum. Üzülmek istemiyorum ya..Rabbim inşallah nasip etmiştir bu sefer. Çok yoruldum ablacım gerçekten.. Allah yüzümüzü güldürsün cümlemizin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…