Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
LeYLa_21 geçmiş olsun canım
Elcanki ben bu gece rüyamda topikte birinin kızı oluyordu ikili bir isim koyuyorlardı çokta uyumlu güzel isimmiş diyordum demek ki senin haberini okuyacak misim :) Rabbim hayırlı evlat eylesin.
Bu arada bana konudan bildirim gelmiyor 2 gündür biyerede basmadım niye böyle oldu ya

Sağol canım Allah razı olsun gülüm

Yok ilaç kullanmadım bu ay sadece bal tarçın çörek otu kullandım allahım tez zamanda sizlere topikte kim varsa bekleyen nasip eder inşallah

eneee hamile misin?
kızz bende kür yaptım bu ay.
inşallah benim de olur.
hayırlı olsun tebrik ederimm.

Ya bizden birisinde daha şu hurma poleni vardı acaba kimdi kullandı mi bende bu ay hamile kalmazsam gelecek ay kullanıcam ZehreNur sen miydin acaba

evet cnm cgh ve histeroskopi cok pahali. bi de ilk dondurma islemi icin artik ayriyetten 500 lira alir olmuslar eskiden paket icindeydi adina rahim dinlendirme demisler ayri ücret alir olmuslar. raporlu tüp bebek paketi 3080 ama ekstralar olunca 10bine yakin fiyat çıkıyor. kafa dagitmak en iyisi. ben biraz ondan da istanbul düşünüyorum biraz gezer tozarim kafam dağılır farkli ortam diyorum. tek korkum ya cgh den sağlam embriyom cikmazsa

Ya bizden birisinde daha şu hurma poleni vardı acaba kimdi kullandı mi bende bu ay hamile kalmazsam gelecek ay kullanıcam ZehreNur sen miydin acaba
Eşim kullandı sadece bala karıstırıp yemişti
Kadınlar kullanabiliyor mu bilmiyorum

Elcanki masallah kızına ilk cocugun kız olması cok guzel Rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin

Kötü düşünme canım inş cok kaliteli embriyoların olacak ve sımsıkı tutunacak annesine

Insallah dogru cikar belirtilerin ve esin yanilmaz ablam.
Hayirli haberlerini bekliyoruz.

Ben kullandım canım bu ay yazmıştım buraya. Medineden geldi. Eşimle beraber kullandık ben yarım kilo çiçek balına karıştırdım. Satan adam kağıt vermiş bizim akrabaya orda sadece bal yazmış illaki şu veya bu olsun diye yazmamıştı. Adetten sonra yemeye başladık sabah akşam ve ilk hafta ilişki olmasın yazmışlardı. inşallah vesile olur bizlere

Çok geçmiş olsun tekrar, inşallah güzel şeylerin habercisidir canım bu belirtiler bekliyoruz duayla

Bende meraktan kontrol ediyorum arada abla ama kendini ne zaman hazır hissediyorsan o zaman yap biz bekleriz

Kağıt bendede var ama evet sadece bal yazıyor bende acaba hangisi daha iyi olur diye tereddutte kaldım inşallah vesile olur canım

Insallah dogru cikar belirtilerin ve esin yanilmaz ablam.
Hayirli haberlerini bekliyoruz.
Amin gülüm inşallah. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah.
Çok geçmiş olsun tekrar, inşallah güzel şeylerin habercisidir canım bu belirtiler bekliyoruz duayla
Sağol canım amin inşallah gülüm.. Dualarınız için Allah razı olsun. Rabbim kimseyi bekletmesin inşallah..
Bende meraktan kontrol ediyorum arada abla ama kendini ne zaman hazır hissediyorsan o zaman yap biz bekleriz
Sağol canım. Aslında hemen yapmak istiyorum ama bu kadar belirti fos çıkarsa çok üzülürüm gerçekten. Rabbim kalbimi biliyor.bugün çocuğu biraz parka çıkardık ferahlasın diye. Ben arabada bekledim. O ara ninni türküsü çıktı radyoda. Yine kaybettiğim bebeğim aklıma geldi. Mart 20 de doğacak tı. Arabada hem ağladım hemde Allahıma duâ ettim gidenin yerine evlat yolla Rabbim dedim. Inşallah duam kabul olur ve Hamileyimdir.

Ateş düşerse yapmam eğer yüksek çıkarsa yaparım inşallah canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…