- 5 Mayıs 2014
- 5.239
- 4.903
- 373
Sağol canım Allah razı olsun gülümLeYLa_21 geçmiş olsun canım
Elcanki ben bu gece rüyamda topikte birinin kızı oluyordu ikili bir isim koyuyorlardı çokta uyumlu güzel isimmiş diyordum demek ki senin haberini okuyacak misim :) Rabbim hayırlı evlat eylesin.
Bu arada bana konudan bildirim gelmiyor 2 gündür biyerede basmadım niye böyle oldu ya
Yok ilaç kullanmadım bu ay sadece bal tarçın çörek otu kullandım allahım tez zamanda sizlere topikte kim varsa bekleyen nasip eder inşallah
evet cnm cgh ve histeroskopi cok pahali. bi de ilk dondurma islemi icin artik ayriyetten 500 lira alir olmuslar eskiden paket icindeydi adina rahim dinlendirme demisler ayri ücret alir olmuslar. raporlu tüp bebek paketi 3080 ama ekstralar olunca 10bine yakin fiyat çıkıyor. kafa dagitmak en iyisi. ben biraz ondan da istanbul düşünüyorum biraz gezer tozarim kafam dağılır farkli ortam diyorum. tek korkum ya cgh den sağlam embriyom cikmazsaBizim raporsuz 10 bini buldu yine raporlu 10 u buluyo mu histeroskopi ve cghden dolayı sanırım demi
Allah kolaylık versin inşallah bu denemede bebegin gelir
Ya ben aşırı sogudum bebek işinden şimdi bide işaret dili kursuna yazıldım ikinci kuruyla beraber seneye yazın bitecek şimdi de diyorumki kurs bitsin oyle baslıyim tedaviyegercekten kafa dağıtmak için birebir kızlar boş vakitlerde kursa yazılın
Bu arada belkide dogal yolla gelir
Eşim kullandı sadece bala karıstırıp yemiştiYa bizden birisinde daha şu hurma poleni vardı acaba kimdi kullandı mi bende bu ay hamile kalmazsam gelecek ay kullanıcamZehreNur sen miydin acaba
ben kullaniyorum ama tam düzenli kullanamadimYa bizden birisinde daha şu hurma poleni vardı acaba kimdi kullandı mi bende bu ay hamile kalmazsam gelecek ay kullanıcamZehreNur sen miydin acaba
Kötü düşünme canım inş cok kaliteli embriyoların olacak ve sımsıkı tutunacak annesineevet cnm cgh ve histeroskopi cok pahali. bi de ilk dondurma islemi icin artik ayriyetten 500 lira alir olmuslar eskiden paket icindeydi adina rahim dinlendirme demisler ayri ücret alir olmuslar. raporlu tüp bebek paketi 3080 ama ekstralar olunca 10bine yakin fiyat çıkıyor. kafa dagitmak en iyisi. ben biraz ondan da istanbul düşünüyorum biraz gezer tozarim kafam dağılır farkli ortam diyorum. tek korkum ya cgh den sağlam embriyom cikmazsa
Kestane balına mı yoksa normal çiçek balına mi kattın canımben kullaniyorum ama tam düzenli kullanamadim
Sağol gülüm hamsi idi çok yağlı değildi. Benim kız çok hassas canım ya. Öbür komşunun çocuğuda yedi bizimle hatta ona daha çok yedirdim. Benimki zehirlendi. Acayip kustu.. Tablomun sonu inşallah yeşillenir kuzum. Duanızı eksik etmeyin ablacım..
Amin gülüm inşallah. Güzel duaların için Allah razı olsun kuzum.. Eşim akşam test yap kesin hamilesin diyor ama fos çıkar diye korkuyorum.. Inşallah bu kadar belirti yalan olmaz.. Bugün çok bulantım var yine. Yemeğe çıktık yiyemiyorum.. Fena yani..
Ben kullandım canım bu ay yazmıştım buraya. Medineden geldi. Eşimle beraber kullandık ben yarım kilo çiçek balına karıştırdım. Satan adam kağıt vermiş bizim akrabaya orda sadece bal yazmış illaki şu veya bu olsun diye yazmamıştı. Adetten sonra yemeye başladık sabah akşam ve ilk hafta ilişki olmasın yazmışlardı. inşallah vesile olur bizlereYa bizden birisinde daha şu hurma poleni vardı acaba kimdi kullandı mi bende bu ay hamile kalmazsam gelecek ay kullanıcamZehreNur sen miydin acaba
1 tane var oğlum 15 yaşında ondan sonra korunmadım bir kere kaldım ama büyük bir trafik kazası sonucu öldü bi daha kalamadımCanım ne zamandır istiyordun çocuk ?
Çok geçmiş olsun tekrar, inşallah güzel şeylerin habercisidir canım bu belirtiler bekliyoruz duaylaSağol gülüm hamsi idi çok yağlı değildi. Benim kız çok hassas canım ya. Öbür komşunun çocuğuda yedi bizimle hatta ona daha çok yedirdim. Benimki zehirlendi. Acayip kustu.. Tablomun sonu inşallah yeşillenir kuzum. Duanızı eksik etmeyin ablacım..
Amin gülüm inşallah. Güzel duaların için Allah razı olsun kuzum.. Eşim akşam test yap kesin hamilesin diyor ama fos çıkar diye korkuyorum.. Inşallah bu kadar belirti yalan olmaz.. Bugün çok bulantım var yine. Yemeğe çıktık yiyemiyorum.. Fena yani..
Bende meraktan kontrol ediyorum arada abla ama kendini ne zaman hazır hissediyorsan o zaman yap biz beklerizCanım yarın sabah ilk idrarla yapmayı düşünüyorum. Eşim akşam yap diye moral veriyor ama korkuyorum. Üzülmek istemiyorum ya..Rabbim inşallah nasip etmiştir bu sefer. Çok yoruldum ablacım gerçekten.. Allah yüzümüzü güldürsün cümlemizin inşallah...
Yok cnm yükledim ama değerlerimi girmeyi beceremedim pes ettim ya o benimHamilesin senin tablo var mıydı ya?? Hep karıştırıyorum
Rabbim bunu sana bağışlasın canım1 tane var oğlum 15 yaşında ondan sonra korunmadım bir kere kaldım ama büyük bir trafik kazası sonucu öldü bi daha kalamadım
Bir daha üzüntü yaşamazsınız inşallah1 tane var oğlum 15 yaşında ondan sonra korunmadım bir kere kaldım ama büyük bir trafik kazası sonucu öldü bi daha kalamadım
Kağıt bendede var ama evet sadece bal yazıyor bende acaba hangisi daha iyi olur diye tereddutte kaldım inşallah vesile olur canımBen kullandım canım bu ay yazmıştım buraya. Medineden geldi. Eşimle beraber kullandık ben yarım kilo çiçek balına karıştırdım. Satan adam kağıt vermiş bizim akrabaya orda sadece bal yazmış illaki şu veya bu olsun diye yazmamıştı. Adetten sonra yemeye başladık sabah akşam ve ilk hafta ilişki olmasın yazmışlardı. inşallah vesile olur bizlere
Amin gülüm inşallah. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah.Insallah dogru cikar belirtilerin ve esin yanilmaz ablam.
Hayirli haberlerini bekliyoruz.
Sağol canım amin inşallah gülüm.. Dualarınız için Allah razı olsun. Rabbim kimseyi bekletmesin inşallah..Çok geçmiş olsun tekrar, inşallah güzel şeylerin habercisidir canım bu belirtiler bekliyoruz duayla
Sağol canım. Aslında hemen yapmak istiyorum ama bu kadar belirti fos çıkarsa çok üzülürüm gerçekten. Rabbim kalbimi biliyor.bugün çocuğu biraz parka çıkardık ferahlasın diye. Ben arabada bekledim. O ara ninni türküsü çıktı radyoda. Yine kaybettiğim bebeğim aklıma geldi. Mart 20 de doğacak tı. Arabada hem ağladım hemde Allahıma duâ ettim gidenin yerine evlat yolla Rabbim dedim. Inşallah duam kabul olur ve Hamileyimdir.Bende meraktan kontrol ediyorum arada abla ama kendini ne zaman hazır hissediyorsan o zaman yap biz bekleriz
Ateş düşerse yapmam eğer yüksek çıkarsa yaparım inşallah canım...Ceylan5819 canım tebrik ederim hayırlı olsun saglıkcakla kat kat artsn degerin bebegini saglıcakla kucagına al
LeYLa_21 canım sabaha güzel haberini alacagız inşAllah bende sanki pembe akıntı olmus gibi günlük pedime bakımca umutlarım azaldı iyice ama Allahtan ümit kesilmezmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?